|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 10 січ, 2024 09:43
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2024 09:52
ЛАД написав: Успіх написав: Shaman написав:вже писав. добровольцем не пішов, але повістки ще також не отримував. я гадаю
А я гадаю - Ви моя нова "жертва"😁😁😁 Як плять так, що за 22міс. НЕ захотілось прийти в ТЦК і запитати про свою потрібність в ЗСУ?  Успіх, не увлекайтесь. Всегда Вас поддерживаю, но тут Вы перебираете. Вы ведь тоже не ходили в ТЦК (или тогда ещё в военкомат) и не спрашивали "про свою потрібність в ЗСУ". Если данные Шамана в ТЦК актуальны, то почему его не вызывают, вопрос не к нему, а к ТЦК. 1. Ще раз)) - на квартиру, де я приписаний(а проживав я на той момент за нанадцять км звідти 12р.+) принесли повістку і дали її моїм батькам 25.02.2022р!!! Тобто, на другий день після початку повномасштабної війни! Тобто, я був ще "у стані ефекту")) ще, навіть, добре не роздуплився "що коїться?" Але найбільше хочу наголосити на тому, що я міг ЛЕГКО ПРОІГНОРУВАТИ повістку і нікуди не їхати, так як повістку принесли і дали моїм батькам, а не мені в руки!!! 2. Ще раз)) для кого і і для чого я ставлю стільки смайликів у своїх деяких дописах? Щоб розуміли - що я так жартую!!! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 10 січ, 2024 09:52
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2024 10:01
vitaliiangel написав:уточнение по моему прогнозу Ранее я предположил, что целью войны является победа путена на выборах. Соответственно, после выборов продолжать войну бессмысленно. Наибольший смысл прекратить её до выборов, конечно объявив себя победителем. Кроме этого аргумента, который я уже озвучива, есть и другие. В какой точке сходятся интересы Запада и путена? Сокращение военной помощи. Очевидно это может быть условием путена для дальнейшей заморозки. Запад понимает, существующими ресурсами Украине войну не выиграть, а истощить рф за пару лет не получится. Поэтому заморозка (на условиях сокращения военной помощи) выглядит как реальная возможность. И тоже даёт западным политикам ценную возможность назвать себя "миротворцами". За увеличение помощи выступает небольшое количество избирателей, соответственно эта идея не в тренде. Далее. путену нужно привести к власти в Украине лояльных политиков. Продолжение войны делает данную задачу невыполнимой (как можно быть лояльным к агрессору?). Очевидно, для её реализации должен быть некий достижимый вариант перемирия. За перемирие гарантировано проголосут 73% избирателей. Только должен вынырнуть чёрт из табакерки, который его предложит. И последнее, эйфории от захвата новых территорий на рф нет. Наоборот они раздражают местных обывателей, которые сталкиваются с проблемами везде, начиная от инфляции заканчивая сокращением федерального финансирования. Если для богатых регионов ещё не актуально, то в бедных экономическая деградация будет усиливаться. Крымчан проглотили. Донбасят уже глотают с трудом, а по новым территориям скорее нет, чем да. Они там никому не нужны и вызывают раздражение. Русские самолюбивы и меркантильны. Делиться они готовы своим величием, но не благосостоянием. Об этом трубят все пропагандоны, не одна ж гнида не сказала, что жертвует своим состоянием ради жителей новых территорий.
Щось я не побачив того "уточнення"?)) Тож давай конкретніше: 1. Завершення/заморозка війни перед виборами пуйла? 2. ... зразу після виборів пуйла? 3. ... восени перед/після виборів в США? 4. ... я погарячкував з прогнозом і куй його знає, коли та війна завершиться? 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 10 січ, 2024 10:03
Hotab написав:vitaliiangel , уточнение по моему прогнозу
Від генерала СВР не було уточнених даних щодо смерті путіна ? А то я не читаю його. Тільки від тебе знаю, що він пише. Шаман, перечитав гілку)) Ваша позиція абсолютно логічна і зрозуміла. Але суть ухилянта - він завжди буде генерувати відмазки, чому саме не він. Ви не доведете нікому нічого. Але розминати їх потрібно!))) Цікавий момент: поки не було загрози реальних жорстких санкцій до тих, хто ховається від ТЦК, була купа дописувачів, які казали щось типу «який я ухилянт, мене не звали… і хочу щоб звали не відловом на вулиці, бо це принизливо, а урочисто вручили повістку у визначених місцях!» Насправді прекрасно розуміючи, що якщо ти змінив місце проживання і не повідомив про це (а хто про це коли повідомляв?) , то оцей гарний красивий спосіб вручення - неможливий. Тому кричали тут «я не ухилянт! Зовіть мене!» Але ось з проектом закону замаячила і справді необхідність нарешті зʼявитись на очі ТЦК , саме в «правильному місці» , не на вулиці. І відразу паніка і істерики «запад нас ни паймьот!» , «мы вынесем из банка все наши карусельные деньги, мы положим вашу банковскую систему!» та інші інфантильні речі. Цікавий час настає. Нажаль чіпси з попкорном шкідливі, чим би запастись щоб дивитись оцей захоплюючий «дом-3» на фінансах.
Все так, але є нюанс. Відповідність. Тобто: На самому початку війни обивателів можна було брати до війська до схочу. Потім для цього стало потрібно -- щоб по закону тощо. Потім дійшло до, як ото з комісарами -- покажи власним прикладом, владо. А тепер дійшло --- як ото --- тупо не платить майже весь під'їзд. І))) десь у цьому переліку гроші .. навіть для супер-пупер патріотів. Тобто відповідність інструментів обставинам, які є. Обиватель він же не ідейний... Він діє відповідно обставин. І це нормально, це його природа.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 січ, 2024 10:04
Hennady , трохи послухав (може не дочекався найважливішого) .. щодо наступати чи ні.. Наскільки мені відомо , техніку давали під обіцяний наступ. Причому спочатку він був обіцяний, поставлена умова « дайте нам під нього зброю, лише тоді підемо», і лише тоді пішла зброя (я маю на увазі найдорожчу: танки, Бредлі, високоточні ракети) . Отримати зброю і сказати ми їдемо в оборону … може і можна обманути, але один раз. Може і треба було обманювати, ХЗ. Для нашого менталітету це звично, для західного - не впевнений.
На самому початку війни обивателів можна було брати до війська до схочу.
На самому початку війни ніхто не дивився на тих депутатів , які виїхали ще на початку лютого 22 року. Про них згадували, але в контексті «та і Х з ними, ми без вас ворога переможемо, а вас в переможну країну не пустимо». Але швидкої перемогти не вийшло. І оцей початковий запал швидко спав. Тут повинні були вже ввімкнутись замість миттєвих реакцій (ах ти гад, мені загрожуєш, на , тримай козел) глибокі переконання, що хай яка (корупційна) країна не є, кращу нам кацапи не побудують. Але переконання не увімкнулись . Або були заглушені вродженою хитродупістю : «країну то звичайно захищати потрібно, але хай отой, а не я… бо якось воно да буде (ще ніколи не було такого, щоб ніяк не було) , а мені на фініші треба бути живим/здоровим.. а в землі чи інвалідом хай отой». Щось я не побачив того "уточнення"?))
Багато ти розумієш в прогнозах Головне за 2 роки озвучити всі можливі варіанти розвитку (достатньо почитати лише передвоєнний лютий 2022 на «політичці», де персонаж як гарантував що не нападуть, так впевнено заявляв що так) , а потім коли один з них трапиться, сказати «я вгадав, але з терміном трохи ні». Наче синоптик .. дощ дійсно прийшов, але через місяць від прогнозу. Але ж прийшов!!
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 10 січ, 2024 10:21, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 10 січ, 2024 10:24
Примат написав:раздать всему населению автоматы и пусть заходят, но власть на это не пойдет, им нужны крепостные и власть, ну и сам процесс, без которого им уже давно бы дали пенка под зад в лучшем случае
Почитайте в інеті історію херсонської ТРО. Крім кривавого розстрілу в гаю на Шуменскому, потім ще довго виллвлювали по хатам «автоматників». Досі десь в сімферопольському СІЗО, якщо живі. Натовп без командира , без організованих дій, без реакції на постійну зміну обстановки - це просто натовп. Навіть якщо з калашами.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 10 січ, 2024 10:25
stm написав:68% просто не смогли противостоять и объединиться )))
не було пасіонарної персони навколо кого об'єднуватись...у 2019 а сьогодні?
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3342 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 10 січ, 2024 10:28
И я согласен с тем, что президент - это такой же наемный сотрудник, который должен обладать минимальными знаниями и опытом в этой области. Мы всегда ищем хорошего врача, а не идем лечить зубы к актеру. А тут такая важная должность для всех граждан страны (может сейчас до некоторых дойдет, но не уверен), но мы так легкомысленно к этому отнеслись. Возможно я просто по натуре пессимист, но я не вижу сейчас света в конце тоннеля, нам даже не предлагают вариантов. Интересно, при Порошенко, Тимошенко ... было бы также?
Востаннє редагувалось Примат в Сер 10 січ, 2024 10:34, всього редагувалось 1 раз.
-
Примат
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
|