Пропорция. Метод креста. Очень сложный инструмент )))
|
|
На чому знається-на анатомії? Тут не заперечиш, але навіщо навішувати ярлики та залякувати форумчан, ніби це вони завели москалів під Херсон та Запоріжжя? Вибачте, але це дитячий садок-думати, що образами можна когось змусити бути більш свідомим. Такий метод тільки озлоблює людей, до котрих його застосовують. Як гадаєте, якщо психіатр буде називати своїх пацієнтів безмозкими психами та погрожуватиме фізичними і економічними санкціями, зможе він досягти хоч якогось прогресу? Мені значно ближча точка зору Детройта-якщо хочеш мати успіх у роботі з людьми, потрібно для початку зрозуміти хід їхніх думок а потім діяти відповідно. Людину продуктивніше чимось зацікавити та переконати ніж примусити. ККД армійського: "бери лом та йди підмітай плац" близько нуля чи навіть від'ємне. На рухунок клейма на все життя, то ви підходите до справи зі своєю моральною шкалою, що додає вам+ але не відповідає дійсності, на жаль. З часів совка чимало людей свою офіційно негативну оцінку, в очах держави, в гріш не ставлять і навіть пишаються тим. На цьому підгрунті виникла навіть така собі субкультура багатоликості: "по документах" людина одна, у справах та з незнайомцями інша, у відносинах з близькими та "потрібними" людьми щось третє. За СРСР чимало однолітків косили від армії "в дурці" (саме тривала війна в Афганістані) і це не особливо завадило їм надалі. Цинізм-необхідна риса характеру на такому шляху і як показала подальша практика, циніки легше адаптуються до наступних змін обставин та правил життя. Може колись це і стане "чорною міткою" але не тут та зараз.
А намагався хтось шукати той "інший" шлях? Навіть деякі пропозиції Долярчика, типу "служать всі без виключень але чіткий термін, наприклад 6-12 місяців, з відповідними роз'ясненнями та законодавчо закріпленими умовами", виглядають більш адекватними за пропозицію кварталу: "ви будете служити безстроково, на умовах котрі ми вигадаємо, допоки... ну ми ще й самі не знаємо що за хрінь приймемо потім, а нам ніззя, не панське це діло". п.с. Навіть рік тому, під час регулярних масованих ракетних обстрілів та блекаутів були розмови аж в такому контексті? А чому зараз є? Може потрібно "щось в консерваторії підправити", аби завтра такі думки не стали панівними.
Если бы они (или кто-нибудь другой) знали, как мобилизовать достаточное количество. В прошлом году это удавалось. И прошлой зимой в Гвардию наступу тоже. Большие надежды были на весеннее наступление. Но с поставками оружия Запад протормозил. Наступление откладывали, сколько было возможно. В результате пошли в конце концов с недостаточными силами и результата не добились. А теперь вылезли все проблемы сразу. Вспомните, ещё летом Успіх высказывался совсем иначе. уточнение по моему прогнозу
Ранее я предположил, что целью войны является победа путена на выборах. Соответственно, после выборов продолжать войну бессмысленно. Наибольший смысл прекратить её до выборов, конечно объявив себя победителем. Кроме этого аргумента, который я уже озвучива, есть и другие. В какой точке сходятся интересы Запада и путена? Сокращение военной помощи. Очевидно это может быть условием путена для дальнейшей заморозки. Запад понимает, существующими ресурсами Украине войну не выиграть, а истощить рф за пару лет не получится. Поэтому заморозка (на условиях сокращения военной помощи) выглядит как реальная возможность. И тоже даёт западным политикам ценную возможность назвать себя "миротворцами". За увеличение помощи выступает небольшое количество избирателей, соответственно эта идея не в тренде. Далее. путену нужно привести к власти в Украине лояльных политиков. Продолжение войны делает данную задачу невыполнимой (как можно быть лояльным к агрессору?). Очевидно, для её реализации должен быть некий достижимый вариант перемирия. За перемирие гарантировано проголосут 73% избирателей. Только должен вынырнуть чёрт из табакерки, который его предложит. И последнее, эйфории от захвата новых территорий на рф нет. Наоборот они раздражают местных обывателей, которые сталкиваются с проблемами везде, начиная от инфляции заканчивая сокращением федерального финансирования. Если для богатых регионов ещё не актуально, то в бедных экономическая деградация будет усиливаться. Крымчан проглотили. Донбасят уже глотают с трудом, а по новым территориям скорее нет, чем да. Они там никому не нужны и вызывают раздражение. Русские самолюбивы и меркантильны. Делиться они готовы своим величием, но не благосостоянием. Об этом трубят все пропагандоны, не одна ж гнида не сказала, что жертвует своим состоянием ради жителей новых территорий.
Віталіан
Дуже все логічно. Саме тому скоріш за все не відбудеться. Імхо. Війна вже на тому етапі, коли процеси відбуваються не за бажаннями, а супротив. Тоді і Байден - миротворець. Маю сумнів, що це задовільнить його конкурентів у боротьбі на його виборах. А ще є Британія зі своїми інтересами.
vitaliiangel ,
Від генерала СВР не було уточнених даних щодо смерті путіна ? А то я не читаю його. Тільки від тебе знаю, що він пише. Шаман, перечитав гілку)) Ваша позиція абсолютно логічна і зрозуміла. Але суть ухилянта - він завжди буде генерувати відмазки, чому саме не він. Ви не доведете нікому нічого. Але розминати їх потрібно!))) Цікавий момент: поки не було загрози реальних жорстких санкцій до тих, хто ховається від ТЦК, була купа дописувачів, які казали щось типу «який я ухилянт, мене не звали… і хочу щоб звали не відловом на вулиці, бо це принизливо, а урочисто вручили повістку у визначених місцях!» Насправді прекрасно розуміючи, що якщо ти змінив місце проживання і не повідомив про це (а хто про це коли повідомляв?) , то оцей гарний красивий спосіб вручення - неможливий. Тому кричали тут «я не ухилянт! Зовіть мене!» Але ось з проектом закону замаячила і справді необхідність нарешті зʼявитись на очі ТЦК , саме в «правильному місці» , не на вулиці. І відразу паніка і істерики «запад нас ни паймьот!» , «мы вынесем из банка все наши карусельные деньги, мы положим вашу банковскую систему!» та інші інфантильні речі. Цікавий час настає. Нажаль чіпси з попкорном шкідливі, чим би запастись щоб дивитись оцей захоплюючий «дом-3» на фінансах.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||