вважаю що, серед 15,5% десь 10% тих, хто ніколи не ходив і не буде ходити на вибори (від 1 голосу нічого не змінеться)
|
|
![]()
в Брітанії вибори у 2024, тому теж гойдалки ![]() xio13 ,
А ви з якою метою цікавитесь? Хочете пілотувати? Все можливо, йдіть вчитись. Я навіть на Занзібарі бачив якісь вертольоти. В Україні вам мі-24 не дістанеться щоправда, нема (майже.. на грані похибки цифра нуль) . Але і ви ж вчитись ще довго будете. Може щось зʼявиться. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуінколи бувають приємні несподіванки у 1989р срср не мав явних ознаків руйнування (вивели армію з Афгану, дозволили фопи, ласковий май, цензура послабилась) і в 1991 БАЦ. Зараз так само, ознаки руйнування бачать не тільки всі(с), але вони є і зростають кожного місяця. Це не тільки нафта(газ) як писав Денік. Це майже у всьому. Тому треба протриматись десь 12 місяців(максимум), влітку з'явиться реальні люди з яйцями...почнеться все Білорусі (помре лукашенко -3-4 місяці), це буде шок для пуйла (хоч він до цього готовий, але буде шок) ![]() Hotab
Доброго ранку . Вчора один з дописувачив на ім,я андрійко відкрито запропонував перейти на сторону росіі . І що ви думаете хтось його зупинив , осудив ,-хіба що флай (як він чітає, бідолага ) коментував від третій особи ...... і я вам скажу не на наш бік . Це вже не форум про війну . Це вже форум усілякого роду знатоків політики , юридичних законів , медіцини , які з таааким опломбом дозволяют собі вільно трактувати що ім не до вподоби . Особливу частину займають ті що ПОЧУЛИ , що казали в черзі , в вбиральні ,і саме велике від наркоманів . Байки , як я подарував шкарпетки і не був би призваний , я з псіхічним захворюванням , мені стільки років (52 ) чого я повинен і багато чого іншого . На жаль треба дивитись правді в очі . Служивших і які зараз проходять службу , на форумі зовсім не багато .Деякі з ціей когорти пишуть таке ,що бажання спитати ,коли робили лоботомію . Сюди можно вже не заходити . Хоча для того щоб посміятись -можно . ![]() "Очі не бачать - серце не болить!"© Війна ж десь далеко...Зовсім, та не зовсім по-іншому! ![]() Я ще більше року тому писав 100500раз що: "Навіть ув'язнені зеки знають на скільки сідають!"© Тобто, тему демобілізації/заміни, ЧІТКИХ термінів - я піднімав давно-давним!!! А тут тільки було: "Хі-хі, ха-ха... - буде служити Успіх, як Шевченко 25років!" І так "хі-хікали", аж поки тепер за їхню дупу не взялись/планують взятися! Тобто, поки ОСОБИСТО людину проблема не зачіпає - тій людині пох на все і на всіх! Хоч війна - наче, проблема "для всіх" мала б бути, але... - але як бачимо, одним вона "дошкуляє" на 90-99%, а іншим - всього лиш на 5-10%. Але найгірше те, що ті "інші" не розуміють/не хочуть розуміти/усвідомлювати, що "дамбу" може прорвати будь-якої миті і тоді "затопить всіх"! ![]() холява
,
Саме так)) А ще для спеціалістів тут чимало цікавого . Конвульсії , перевзування… тут можна знайти , як люди (далеко не всі, але чимало) перетворюються в біосміття при загрозі життю. Як карусельщики придумують виправданням там, де причина просто жадібність і жага наживи. Яка відключає ту частину мозку, яка мала б відповідати на питання «хто оплатив банкет». І це ще в близько нема ніякого життя in need. Всі ситі і у безпеці, а вже моральні принципи геть зникають. А що буде якщо дійсно доведеться ділити шмат хліба і 100 грам консерви на трьох. Вночі придушити двох конкурентів? Востаннє редагувалось Hotab в Сер 10 січ, 2024 10:55, всього редагувалось 1 раз.
![]()
наша біда (України), що за останні 30 років влада зробила все, щоб така людина не з'явилась у публічному просторі Тимошенко-це найгірше що ми мали за прем'єра (десь рівень гончарука, азірова) але це проблема і тупого населення, яке не бажало читати, навчатись і навіть новини(на каналах олігархів) не дивилось, а пішло шляхом сусіда (дивлячись тупі шоу, серіали , квк(95квартал), віддаючи перевагу російському контенту), тому у деяких (одеситів, харків'ян, киян) був культурний шок-коли заборонили вКонтакте, однокласники і російські канали(навіть розважальні-як ТНТ)... за все треба платити(сьогодні це життя наших захисників, життя дітей і старих під завалами від нальотів) ![]()
Вчора забув дописати . Був у ТЦК , службу несуть інваліди війни . Майже усі . А на порозі мене зустрів з щиримі вітаннямі підполковник якого я з гіпертоніей приймав в 2022 в грудні . Запитав про працю ...... все забито . ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНевже так важко скласти 2+2. Уявіть що буде з Україною якщо зараз вимкнути телемарафон і дозволити всім говорити правду. Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Сер 10 січ, 2024 11:23, всього редагувалось 1 раз.
|
|