Пропорция. Метод креста. Очень сложный инструмент )))
|
|
![]()
На чому знається-на анатомії? Тут не заперечиш, але навіщо навішувати ярлики та залякувати форумчан, ніби це вони завели москалів під Херсон та Запоріжжя? Вибачте, але це дитячий садок-думати, що образами можна когось змусити бути більш свідомим. Такий метод тільки озлоблює людей, до котрих його застосовують. Як гадаєте, якщо психіатр буде називати своїх пацієнтів безмозкими психами та погрожуватиме фізичними і економічними санкціями, зможе він досягти хоч якогось прогресу? Мені значно ближча точка зору Детройта-якщо хочеш мати успіх у роботі з людьми, потрібно для початку зрозуміти хід їхніх думок а потім діяти відповідно. Людину продуктивніше чимось зацікавити та переконати ніж примусити. ККД армійського: "бери лом та йди підмітай плац" близько нуля чи навіть від'ємне. На рухунок клейма на все життя, то ви підходите до справи зі своєю моральною шкалою, що додає вам+ але не відповідає дійсності, на жаль. З часів совка чимало людей свою офіційно негативну оцінку, в очах держави, в гріш не ставлять і навіть пишаються тим. На цьому підгрунті виникла навіть така собі субкультура багатоликості: "по документах" людина одна, у справах та з незнайомцями інша, у відносинах з близькими та "потрібними" людьми щось третє. За СРСР чимало однолітків косили від армії "в дурці" (саме тривала війна в Афганістані) і це не особливо завадило їм надалі. Цинізм-необхідна риса характеру на такому шляху і як показала подальша практика, циніки легше адаптуються до наступних змін обставин та правил життя. Може колись це і стане "чорною міткою" але не тут та зараз.
![]()
А намагався хтось шукати той "інший" шлях? Навіть деякі пропозиції Долярчика, типу "служать всі без виключень але чіткий термін, наприклад 6-12 місяців, з відповідними роз'ясненнями та законодавчо закріпленими умовами", виглядають більш адекватними за пропозицію кварталу: "ви будете служити безстроково, на умовах котрі ми вигадаємо, допоки... ну ми ще й самі не знаємо що за хрінь приймемо потім, а нам ніззя, не панське це діло". п.с. Навіть рік тому, під час регулярних масованих ракетних обстрілів та блекаутів були розмови аж в такому контексті? А чому зараз є? Може потрібно "щось в консерваторії підправити", аби завтра такі думки не стали панівними.
![]()
Если бы они (или кто-нибудь другой) знали, как мобилизовать достаточное количество. В прошлом году это удавалось. И прошлой зимой в Гвардию наступу тоже. Большие надежды были на весеннее наступление. Но с поставками оружия Запад протормозил. Наступление откладывали, сколько было возможно. В результате пошли в конце концов с недостаточными силами и результата не добились. А теперь вылезли все проблемы сразу. Вспомните, ещё летом Успіх высказывался совсем иначе. ![]() уточнение по моему прогнозу
Ранее я предположил, что целью войны является победа путена на выборах. Соответственно, после выборов продолжать войну бессмысленно. Наибольший смысл прекратить её до выборов, конечно объявив себя победителем. Кроме этого аргумента, который я уже озвучива, есть и другие. В какой точке сходятся интересы Запада и путена? Сокращение военной помощи. Очевидно это может быть условием путена для дальнейшей заморозки. Запад понимает, существующими ресурсами Украине войну не выиграть, а истощить рф за пару лет не получится. Поэтому заморозка (на условиях сокращения военной помощи) выглядит как реальная возможность. И тоже даёт западным политикам ценную возможность назвать себя "миротворцами". За увеличение помощи выступает небольшое количество избирателей, соответственно эта идея не в тренде. Далее. путену нужно привести к власти в Украине лояльных политиков. Продолжение войны делает данную задачу невыполнимой (как можно быть лояльным к агрессору?). Очевидно, для её реализации должен быть некий достижимый вариант перемирия. За перемирие гарантировано проголосут 73% избирателей. Только должен вынырнуть чёрт из табакерки, который его предложит. И последнее, эйфории от захвата новых территорий на рф нет. Наоборот они раздражают местных обывателей, которые сталкиваются с проблемами везде, начиная от инфляции заканчивая сокращением федерального финансирования. Если для богатых регионов ещё не актуально, то в бедных экономическая деградация будет усиливаться. Крымчан проглотили. Донбасят уже глотают с трудом, а по новым территориям скорее нет, чем да. Они там никому не нужны и вызывают раздражение. Русские самолюбивы и меркантильны. Делиться они готовы своим величием, но не благосостоянием. Об этом трубят все пропагандоны, не одна ж гнида не сказала, что жертвует своим состоянием ради жителей новых территорий.
![]() Віталіан
Дуже все логічно. Саме тому скоріш за все не відбудеться. Імхо. Війна вже на тому етапі, коли процеси відбуваються не за бажаннями, а супротив. Тоді і Байден - миротворець. Маю сумнів, що це задовільнить його конкурентів у боротьбі на його виборах. А ще є Британія зі своїми інтересами.
![]() vitaliiangel ,
Від генерала СВР не було уточнених даних щодо смерті путіна ? А то я не читаю його. Тільки від тебе знаю, що він пише. Шаман, перечитав гілку)) Ваша позиція абсолютно логічна і зрозуміла. Але суть ухилянта - він завжди буде генерувати відмазки, чому саме не він. Ви не доведете нікому нічого. Але розминати їх потрібно!))) Цікавий момент: поки не було загрози реальних жорстких санкцій до тих, хто ховається від ТЦК, була купа дописувачів, які казали щось типу «який я ухилянт, мене не звали… і хочу щоб звали не відловом на вулиці, бо це принизливо, а урочисто вручили повістку у визначених місцях!» Насправді прекрасно розуміючи, що якщо ти змінив місце проживання і не повідомив про це (а хто про це коли повідомляв?) , то оцей гарний красивий спосіб вручення - неможливий. Тому кричали тут «я не ухилянт! Зовіть мене!» Але ось з проектом закону замаячила і справді необхідність нарешті зʼявитись на очі ТЦК , саме в «правильному місці» , не на вулиці. І відразу паніка і істерики «запад нас ни паймьот!» , «мы вынесем из банка все наши карусельные деньги, мы положим вашу банковскую систему!» та інші інфантильні речі. Цікавий час настає. Нажаль чіпси з попкорном шкідливі, чим би запастись щоб дивитись оцей захоплюючий «дом-3» на фінансах.
|
|