Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62526253625462556256 ... 14786>
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:19

Hotab написав:Hennady , трохи послухав (може не дочекався найважливішого) .. щодо наступати чи ні.. Наскільки мені відомо , техніку давали під обіцяний наступ. Причому спочатку він був обіцяний, поставлена умова « дайте нам під нього зброю, лише тоді підемо», і лише тоді пішла зброя (я маю на увазі найдорожчу: танки, Бредлі, високоточні ракети) . Отримати зброю і сказати ми їдемо в оборону … може і можна обманути, але один раз. Може і треба було обманювати, ХЗ. Для нашого менталітету це звично, для західного - не впевнений.

Конкретно це відео зовсім не про це, на що Ви звернули увагу... А про мотивацію мобілізуватись, точніше, про її відсутність (мотивації) і кого треба в цьому в першу чергу винуватити. Тобто, Ви точно не дочекалися і прослухали основне...
А щодо контрнаступу... погодьтесь, що він не був нормально підготовлений, організований і забезпечений, тому і не треба було його починати. А головнокомандувач мав би змогти аргументовано пояснити це, але, видно, а може він і підтримував це, рішення було політичне, а не фахове.
Також, там прозвучала цікава думка про дисертацію З.
Hennady

Подякував: 29 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

prodigy написав:Тому треба протриматись десь 12 місяців(максимум),
це якщо б Захід підтримував санкції, а при поточному рівні треба чекати років 5. Навіть Данія відмовилась затримувати ліві танкери в своїх територіальних водах ( Та що уж казати, навіть нам не дають топити танкери в Новоросійську.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Сер 10 січ, 2024 11:25, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:25

холява написав:Був у ТЦК, службу несуть інваліди війни. Майже усі.

А от у нас (майже ЗУ), всі ті ж, ще з часів АТО (по крайній мірі, ті що, спілкуються і приймають вз). 25-45 років, не більше.

А от як Вам, пане "холява", робота обласної ВЛК два рази на тиждень, та обмеження по кількості оглянутих у 50 вз? Тобто за тиждень ВЛК може оглянути максимум 100 вз зі всієї області!
Hennady

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:40

Hennady написав:
  холява написав:Був у ТЦК, службу несуть інваліди війни. Майже усі.

А от у нас (майже ЗУ), всі ті ж, ще з часів АТО (по крайній мірі, ті що, спілкуються і приймають вз). 25-45 років, не більше.

А от як Вам, пане "холява", робота обласної ВЛК два рази на тиждень, та обмеження по кількості оглянутих у 50 вз? Тобто за тиждень ВЛК може оглянути максимум 100 вз зі всієї області!

На огляд , опрацювання вісновків , діагнозів , рекомендацій і заключень потребує певний час .
На кожну справу .
Ті що працюють в обласноі ВЛК , мають своі місця праці , які теж потребують уваги .
Час праці встановлен МО, і ніхто не взмозі, окрім МО поміняті це .

Це як протокол бою -3 хвилини на допомогу .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Є такий анекдот...
В СРСР боролись, щоб не було багатих, а капіталісти чи США, що не було бідних.

От так і у нас, одні хочуть, щоб інші були теж "бідні", як і вони. А до "багатих" у них питань нема.
Hennady

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:44

Hennady , ви себе вважаєте багатим, якого хочуть зробити бідним? (Фігурально)
Тут є люди, які вважають , що лише багаті мають воювати, бо бідні свою невеличку сумку зберуть і переїдуть в інше місце. Ви згодні з цією тезою?
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:47

Игорь Алексеевич написав:У нас ЮРИДИЧЕСКИ в стране объявлена война или идут боевые действия? Только именно с юрид. точки и согласно закона.

Запропонуйте нам табличку, що зміниться для вас і країни , якщо замість ВС буде оголошено війну Росії. Що саме ви очікуєте, навіщо це вам.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:49

Hotab написав:vitaliiangel ,

уточнение по моему прогнозу

Від генерала СВР не було уточнених даних щодо смерті путіна ? А то я не читаю його. Тільки від тебе знаю, що він пише.

Шаман, перечитав гілку))
Ваша позиція абсолютно логічна і зрозуміла. Але суть ухилянта - він завжди буде генерувати відмазки, чому саме не він. Ви не доведете нікому нічого. Але розминати їх потрібно!)))
Цікавий момент: поки не було загрози реальних жорстких санкцій до тих, хто ховається від ТЦК, була купа дописувачів, які казали щось типу «який я ухилянт, мене не звали… і хочу щоб звали не відловом на вулиці, бо це принизливо, а урочисто вручили повістку у визначених місцях!» Насправді прекрасно розуміючи, що якщо ти змінив місце проживання і не повідомив про це (а хто про це коли повідомляв?) , то оцей гарний красивий спосіб вручення - неможливий. Тому кричали тут «я не ухилянт! Зовіть мене!»
Але ось з проектом закону замаячила і справді необхідність нарешті зʼявитись на очі ТЦК , саме в «правильному місці» , не на вулиці. І відразу паніка і істерики «запад нас ни паймьот!» , «мы вынесем из банка все наши карусельные деньги, мы положим вашу банковскую систему!» та інші інфантильні речі.
Цікавий час настає. Нажаль чіпси з попкорном шкідливі, чим би запастись щоб дивитись оцей захоплюючий «дом-3» на фінансах.

це все цікаво, але коли депутати кажуть що який від них толк на фронті та хто буде голосувати закони і в цей же час вже зайшла мова про те щоб дозволити жінкам вчитися на водіїв бо немає кому за баранку сісти то якось не камільфо виходить.
виходить подвійні стандарти і ділення на сорти - ці йдуть а ці не йдуть.
як всі то всі.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:50

холява написав:На огляд , опрацювання вісновків , діагнозів , рекомендацій і заключень потребує певний час .
На кожну справу .

Це зрозуміло, я навіть гуглив Положення про роботу цієї ВЛК, де записано про обмеження у 50 вз. Але ж війна!
З власного досвіду. Захотіли, щоб ті, хто отримав "обмежено придатний", пройшли ще й обласну ВЛК (а може так і треба). Було вказано прибути на 10:30. Прибули. В 11:00 нас завели в зал, де "проходить" ВЛК. Нам роздали наші особові справи (чи як це називається), десь до ~12:00, чекали, поки зберуться всі лікарі. Десь до 12:30 всі пройшли комісію. Тобто, без втрат часу саме робота комісії зайняла десь 30 хвилин.
Hennady

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2024 11:50

Hennady написав:Є такий анекдот...
В СРСР боролись, щоб не було багатих, а капіталісти чи США, що не було бідних.

От так і у нас, одні хочуть, щоб інші були теж "бідні", як і вони. А до "багатих" у них питань нема.

Я був не бідним до війни , та і зараз не можу ображатись на когось , але це ніяк не означає що НЕ треба боронити свою державу .
Там де ти мешкав ,працював ,і саме головне заробляв .
Те що ти платив податки не дає тобі перепустку -живі собі вільно .
Бо ти на ті кошти купував житло , авто та багато чого і жив у свое задоволення .
А зараз ЩО ,погуляли , а далі самі ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
  #<1 ... 62526253625462556256 ... 14786>
Форум: