Демократы Палаты представителей отклонили требования спикера Майка Джонсона о новых строгих мерах безопасности границ в обмен на помощь Украине — The Hill
«Республиканцы бросают украинцев на произвол судьбы», — сказал Хуан Варгас (демократ от Калифорнии).
див. відео вище, хто кого бросає
З Байденом давно все зрозуміло, як і з Обамою, який у 2014 допомагав подушками і ковдрами.
drevlyanin написав: Я вірю своїм очам а не телевізору. І ці очі бачать, що на рівнях, до котрих я маю доступ, розкрадається та витрачається на усіляку дурню не менше половини виділених бюджетних коштів. А часом і дві третини. Чи може в Ізраїлю, з населенням, територією та ресурсами у 5-15 разів меншими ніж у України кожен перший-долларовий мільйонер, тому там гроші та все інше знайшлося а у нас ні? "Не панське діло". Коли будете згадувати про велику єврейську діаспору, не забудьте, що і українців по світу чимало. Просто там націлені на результат а не процес, влада працює з людьми(хоче та вміє зацікавити і мотивувати) а в нас ні. Обороноздатність зараз можна забезпечити максимальною деригуляцією, заохоченням та сприянням приватного бізнесу в цій сфері (та і у всіх інших також), а не тотальним контролем, перманентними перевірками та щоденними зверненняти. Скоро мабуть почнуть розвішувати скрізь агітуючі плакати, як більшовики після жовтневого перевороту. А може організують хресний хід чи автопробіг за перемогу. Тьху пля.
Не буду "згадувати про велику єврейську діаспору" да и вообще обсуждать Израиль. Там совсем другая ситуация и другие стимулы. Но у Вас противоречие - с одной стороны, Вы говорите о растратах средств и разворовывании, а с другой, возражаете против контроля и проверок. А "заохочення та сприяння"... Я за. Но уже много раз спрашивал, где взять деньги на это. При том что у нас доходы вдвое меньше расходов, а остальное покрывается за счёт заёмных средств. Не знаю, о каких госрасходах, при которых разворовывается половина, а то и две трети средств. Можете хоть что-то для примера, хотя бы в виде сказок Успиха о марсианах? Или хотя бы о каких отраслях Вы знаете? Насколько понимаю, Вы связаны с с/х. Не знаю, на что там сейчас выделяются бюджетные деньги.
Ви читаєте якось вибірково: я написав розкрадається та витрачається на усіляку куйню, а ви цитуєте тільки те, що вам подобається. Мова в першу чергу йшла про місцевий рівень-витрати військових адміністрацій та мерій ну і ті резонансні викриття, про котрі чули та читали майже всі. Як ви гадаєте- якщо на одних контрактах та закупівлях чиновники і пов'язані з ними особи мають чималий гешефт, то на інших закупівлях ті ж самі люди роблять все чесно та з мінімальними витратами бюджетних грошей? Типу казнокрад та корупціонер тут краде а тут ні, з одних вимагає(чи натякає) хабарі а іншим режим найбільшого сприяння. І протиріччя можна побачити, коли під дуже специфічним кутом дивитися. Більшість грошей випаровується "державними людьми" або посередниками під їх прикриттям, а кошмарять перевірками найчастіше виробників оборонної продукції та будь який приватний бізнес без "даху".
drevlyanin написав: Я вірю своїм очам а не телевізору. І ці очі бачать, що на рівнях, до котрих я маю доступ, розкрадається та витрачається на усіляку дурню не менше половини виділених бюджетних коштів. А часом і дві третини. Чи може в Ізраїлю, з населенням, територією та ресурсами у 5-15 разів меншими ніж у України кожен перший-долларовий мільйонер, тому там гроші та все інше знайшлося а у нас ні? "Не панське діло". Коли будете згадувати про велику єврейську діаспору, не забудьте, що і українців по світу чимало. Просто там націлені на результат а не процес, влада працює з людьми(хоче та вміє зацікавити і мотивувати) а в нас ні. Обороноздатність зараз можна забезпечити максимальною деригуляцією, заохоченням та сприянням приватного бізнесу в цій сфері (та і у всіх інших також), а не тотальним контролем, перманентними перевірками та щоденними зверненняти. Скоро мабуть почнуть розвішувати скрізь агітуючі плакати, як більшовики після жовтневого перевороту. А може організують хресний хід чи автопробіг за перемогу. Тьху пля.
Не буду "згадувати про велику єврейську діаспору" да и вообще обсуждать Израиль. Там совсем другая ситуация и другие стимулы. Но у Вас противоречие - с одной стороны, Вы говорите о растратах средств и разворовывании, а с другой, возражаете против контроля и проверок. А "заохочення та сприяння"... Я за. Но уже много раз спрашивал, где взять деньги на это. При том что у нас доходы вдвое меньше расходов, а остальное покрывается за счёт заёмных средств. Не знаю, о каких госрасходах, при которых разворовывается половина, а то и две трети средств. Можете хоть что-то для примера, хотя бы в виде сказок Успиха о марсианах? Или хотя бы о каких отраслях Вы знаете? Насколько понимаю, Вы связаны с с/х. Не знаю, на что там сейчас выделяются бюджетные деньги.
Ви читаєте якось вибірково: я написав розкрадається та витрачається на усіляку куйню, а ви цитуєте тільки те, що вам подобається. Мова в першу чергу йшла про місцевий рівень-витрати військових адміністрацій та мерій ну і ті резонансні викриття, про котрі чули та читали майже всі. Як ви гадаєте- якщо на одних контрактах та закупівлях чиновники і пов'язані з ними особи мають чималий гешефт, то на інших закупівлях ті ж самі люди роблять все чесно та з мінімальними витратами бюджетних грошей? Типу казнокрад та корупціонер тут краде а тут ні, з одних вимагає(чи натякає) хабарі а іншим режим найбільшого сприяння. І протиріччя можна побачити, коли під дуже специфічним кутом дивитися. Більшість грошей випаровується "державними людьми" або посередниками під їх прикриттям, а кошмарять перевірками найчастіше виробників оборонної продукції та будь який приватний бізнес без "даху".
"Сьогодні день, коли історія Європи змінилась. Україна та Сполучене Королівство уклали нову і безпрецедентну безпекову угоду. Це не просто декларація. Це реальність, яка настане завдяки нашій співпраці, та зокрема, безпековим гарантіям від визначної глобальної сили Великої Британії", - наголосив Зеленський.
"Якби такий рівень безпекових гарантій був досягнутий після 1991 року з Британією та іншими країнами - то просто не було б російської агресії", - переконаний президент.
Термін дії цієї угоди з Британією - 10 років. Цей термін може бути подовжений за аналогією з іншими схожими угодами про безпеку, укладені глобальними лідерами.
"Я особливо ціную те, що Сполучене Королівство підтримує вступ України в НАТО та визнає, що безпека України - це частина усієї євроатлантичної безпеки. Саме тому, надані гарантії діятимуть на час до нашого вступу в НАТО", - наголосив Зеленський.
Президент додав, якщо Україна набуде членства в Альянсі раніше, ніж десятирічний термін дії угоди, то "створена нами архітектура безпеки буде фактично інкорпорована у систему безпеки усього Альянсу".
Как оно там было? -- на четвертый день Зоркий Глаз заметил ...
Украинские власти не могут самостоятельно в полном объеме обеспечить пенисонерам необходимые выплаты. В случае отсутствия пенсий пожилые люди "просто умрут".
Об этом во время визита в Латвию заявил президент Владимир Зеленский, отвечая на вопросы журналистов о западном финансировании.
"Мы многое производим и многое получаем, как помощь. Когда нет финансирования, мы должны понять, что мы не можем не дать пенсионерам пенсию. Я сейчас не давлю на жалость... Мы не можем им не дать это, это просто невозможно, потому что умрут старые люди. У нас более 11 миллионов пенсионеров. Это не шутки. Много ли таких стран в Европе. Пенсионеров никто не поддерживает, кроме государства", – сказал глава государства.
detroytred написав:Зара у світі дають у борг не для повернення тіла боргу, а для отримання відсотку. А тіло (тобто твій капітал, який віддав комусь у борг) нехай так і вісить собі... боргом в когось. Ніж лежало в тебе мертвим вантажем. Бо? Його і так тобі нікуди було діти, пристроїти.
А другий нюанс боргів? Вони кому? Хто тримач боргу? Зачастую самі собі... Одні американці іншим... Китайці китайцям...
Деколи краще жувати ніж писати... 1 Якщо тіло кредиту нікому не потрібно- то навіщо напрягатись? Взяв гроші в кредит і видаєє як відсотки по кредиту по 3% від суми в рік...33 років можна віддавати нічого не роблячи 2 Нікого не цікавить національність того хто дає в кредит... Всіх цікавить - чи зможе віддати з відсотками 3 Станом на сьогодні китай взяв в 10 разів більше ніж може віддати... Тобто це тільки ЗОВНІШНІЙ БОРГ Скільки там внутрішнього ( китаєць дав китайцю) - історія замовчує
detroytred написав:На чиї кредитні гроші китайці будують міста-примари і вже свої власні виробництва? На свої ж...
Мухи окремо-котлети окремо 1 Заводи будувались на ПОЗИЧЕНІ гроші.Цим заводам ще років 20 працювати щоб перетворитись з застави під позичені гроші - в капітал який належить китаю 2 Міста - тут трошки складніше а - економіка росте-всі дають в кредит б - в ціні м2 -мінімум 90% це внутрішнє ВВП в - поки ціна робочої сили низька- будуємо м2 по 500 доларів... Коли зарплата підніметься -продамо по 1000 доларів м2 Тільки проблема - продати вдасться тільки в тому випадку коли будуть експортні замовлення, виконання яких створить клас покупців по 1000 доалрів.. А поки що стоять міста примари.
*Якщо тіло кредиту нікому не потрібно- то навіщо напрягатись? Взяв гроші в кредит і видаєє як відсотки по кредиту по 3% від суми в рік...33 років можна віддавати нічого не роблячи.*
А через 33 роки борг кудись зникне? І відсотки по ньому не треба буде віддавати далі? Тоді допетрите, що зморозили дурницю (тобто що інколи краще жувати, ніж говорити). Так буквально зрозуміти, що тіло кредиту не потрібно зовсім - це... Потрібно. Як інструмент отримання відсотку на цей капітал. Мова про те, що отримати назад тіло кредиту, практично малоймовірно. Фактично неймовірно.
Подивіться на борги у світі та прикиньте чи можливо їх хоча б теоретично хоч колись віддати? Але все рівно продовжують давати і далі у борг отим боржникам. І будуть давати далі.
Бо кредити дають і беруть, щоб хоч якось крутилось колещатко оберту капіталу і вироблялись товари-послуги. Бо інакше ВД -- є все (матеріали, гроші, робочі, станки ... все). От тільки колещатко призупиняється))
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 12 січ, 2024 19:23, всього редагувалось 1 раз.
Зазначається, що основними компонентами зобов’язань щодо безпеки, наданих Україні Британією у цій угоді, є:
→ надання Україні всебічної допомоги для захисту та відновлення територіальної цілісності в її міжнародно визнаних кордонах, включно з територіальним морем і вільною економічною (морською) зоною, відбудовою національної економіки і захисту її громадян;
→ запобігання та активне стримування і протидія будь-якій військовій ескалації та/або новій агресії з боку Російської Федерації;
→ підтримка майбутньої інтеграції України до євроатлантичних інституцій, зокрема шляхом підтримки планів реформ України та сумісності з НАТО.