Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62976298629963006301 ... 14687>
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:05

fler написав:
  Hotab написав:

потому как 8 лямов украинцев -- УЖЕ в Европе -- без всяких мифических

Рівно до того моменту, поки тобі дають 500ойро і житло. Навіть для такого рівня життя в Україні треба пахати. То чому б не сидіти.

Хантер не розуміє, що кордони у нас відкриють не раніше того, як у ЄС припинять виплати та омріяне возз'єднання у більшості відбудеться тут, а не там.
Крім того, скільки з 11 млн. укр. пенсів хлинуть за кордон після його відкриття, якщо вони зараз туди не поспішають?
Ринок праці в ЄС не гумовий. 8 млн. українців вже зробили відчутний тиск на нього. Це означає, що іншим охочим дедалі важче буде влаштуватись на щось пристойне, а їхати туди, щоб вджобувати за копійки навряд чи багато людей захочуть, враховуючи здорожчання там житла.

Так тим хто офіційно працює допомога, медстрах і безоплатне житло скасовуються. Простіше сидіти на допомозі чим працювати.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:09

maza5 написав:
  antey1969 написав:Сегодня сбили 8 из 37. Похоже у нас начинаются проблемы с ПВО из-за нехватки ракет.

Ракети для ППО теж не дешеве задоволення особливо для Patriot.
Наприклад. Атака 29.12.2023
Масована атака по Україні коштувала Росії 1,27 мільярда доларів
https://www.village.com.ua/village/busi ... iv-dolariv

Тому для України відбиття цих атак теж коштує дуже дорого, це якщо брати до уваги тільки про зброю. Мовчу про руйнуваня та людські втрати..

Ещё 20 ракет "не досягли цілей внаслідок роботи РЕБ"
Пишут воздушные силы
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:11

Vadim_ ,

Так тим хто офіційно працює допомога, медстрах і безоплатне житло скасовуються. Ростіше сидіти на допомозі чим працювати.

Ну так саме ті, хто зараз ВЖЕ працює, в більшості залишаться. Вони вже адаптовані. А ті, хто на виплатах, просто чекають коли їх під жопу штовхнуть додому. Це пасивна маса. Всюди, в будь-якій країні. Вони все ж більшість з 8 млн (я приймаю цю цифру, бо це не принципово зараз)
Виключно серед моїх знайомих (або про кого я чув) .
20% налаштовані триматись там і залишатись. Вже навчаються і працюють, 10% працюють, але потім хотіли б повернутись. Вже з мовою (англ) і досвідом роботи. (Але можливо і н повернуться).
70% сидять бо «мені з дитиною дають стільки, що краще бути там». Ясно що вони всі назад. Якщо мужика не знайдуть.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2462 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:19

Vadim_ написав:
  fler написав:Хантер не розуміє, що кордони у нас відкриють не раніше того, як у ЄС припинять виплати та омріяне возз'єднання у більшості відбудеться тут, а не там.
Крім того, скільки з 11 млн. укр. пенсів хлинуть за кордон після його відкриття, якщо вони зараз туди не поспішають?
Ринок праці в ЄС не гумовий. 8 млн. українців вже зробили відчутний тиск на нього. Це означає, що іншим охочим дедалі важче буде влаштуватись на щось пристойне, а їхати туди, щоб вджобувати за копійки навряд чи багато людей захочуть, враховуючи здорожчання там житла.

Так тим хто офіційно працює допомога, медстрах і безоплатне житло скасовуються

Це зрозуміло, але ж тут деякі вважають, що з 8 млн. наших в ЄС ніхто не повернеться в Україну. Кажу про те, що далеко не всі зможуть влаштуватися на роботу (щоб залишитися в ЄС), тому багатьом доведеться повертатись в Україну після закінчення "пільгового періоду".
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:20

fler написав:
  adeges написав:
  Hotab написав:Мета стояти стільки, щоб від нас від*бались. Це велика ціна? Пропонуйте свій варіант.

Тобто коли через 7 років та мінус всього 1.5 млн чоловіків, 1+ млн покалічених, і ми залишимся на поточних позиціях, то вже перемога?

Поточні позиції через 7 років виглядають краще, ніж підписати "мир" зараз і через 7 років втратити країну повністю. Нє?

Хто говорив про мир? Тільки кордони 1991 року, тільки хард кор!

Проте, якщо ви про це чомусь згадали, то дозвольте запитати: тобто війна 7 років мінус 2.5 млн чоловіків як санітарні втрати, розвалена вщент економіка і поточна лінія розмежування - це краще, ніж "мир" ( в лапках, бо це щось дуже бридке, дуже непристойне, дуже шкідливе, про що у шановній спільноті говорити не можна) і така лінія розмежування через 7 років? Я все правильно зрозумів?
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:деякі вважають, що з 8 млн. наших в ЄС ніхто не повернеться в Україну.

повернуться ледарі, халявщики, пенсіонери. Поїдуть* трудяги і молодь.
* якщо тут не створять нормальних умов проживання, зокрема ЗП.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:25

adeges ,

мир" ( в лапках, бо це щось дуже бридке, дуже непристойне, дуже шкідливе, про що у шановній спільноті говорити не можна) і така лінія розмежування через 7 років? Я все правильно зрозумів?

Та не стидайтесь , кажіть який саме мир ви хочете, які умови вас влаштують, та чи пропонують вам (нам) такі умови. А то для вас все що є погано, а як виглядає гарне , то ви казати не хочете :mrgreen:

* якщо тут не створять нормальних умов проживання, зокрема ЗП.

Нажаль згідний. Це десь 1-2 млн .. Враховуючи , що це ті, у кого є і гроші, і нерухомість, будемо ми після війни сипатись . І в цінах на нерухомість, і в багато чому ще.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2462 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:29

maza5 написав:ЯКому відомству підпорядковується ТЦК?
Історію коли коп застрелив "порушника " пам'ятаєте. Тоді було срача чи мав він права і при яких умовах мав право застосовувати зброю
Тепер конкретне ПИТАННЯ, тцк ходить зі
зброєю. Якщо ТЦК завалить цивільну особу.
То тоді по яким положенням він може застосовувати і на яких підставах.

ТЦК підпорядковується оперативним командуванням. Ті Генеральному Штабу, ГК. Узгоджує свою роботу з МОУ.

Порядок застосування зброї всл ТЦК такий же самий, як і на загальних підставах будь-яким всл поза зоною бойових дій:

з метою індивідуальної самооборони та оборони (захисту життя і здоров’я інших осіб, охорони об’єктів) від 1) озброєного нападу та/ або 2) від нападу групи осіб, який становить реальну загрозу для життя і здоров’я всл або інших осіб.

Під “нападом” в даному випадку розуміються раптові насильницькі дії або загроза таких дій, під час яких всл або іншим особам може бути заподіяна смерть або тілесні ушкодження.

Під “озброєним” нападом в даному випадку розуміється наявність у нападника вогнепальної або холодної зброї (ніж, кастет тощо), або предметів спеціально пристосованих чи-то заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (наприклад, арматура, битка тощо).
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:32

Hotab написав:adeges ,

Знаю, у вас мабуть нема відповідей, вас ще тоді не було на світі ) Просто ви так впевнено згадали Афганістан, що я подумав, що ви на цьому добре знаєтесь...

Ні ви , ні я не знаєте ціну на нафту в 24-25 роках. Крім того, витрати кацапії (плтребляцтво) зараз зовсім не ті, що були в ссср, коли радянська пралка на 20 років, а не імпортна на 5.
В будь-якому раді, позитивні сценарії існують. Вони можуть справдитись, а може ні. Ви впевнені що ні, але все одно не пропонуєте альтернативу.

Є добрі сценарії. Я певен. Я постійно читаю, як люди виграють мільйони у лотерею. Тобто виграш у лотереї - це майже певність. Для переможців.

Я десь ще чув, що поки товстий схудне, то худий здохне.

І нарешті, Європа дуже втомилась від нахабності українських емігрантів, від необхідності витрачати на них гроші, які в Європі витрачаються і створюють додатковий попит. І марить про можливість викинути їх назад. У той же час, Європа дуже хоче фінансувати військову і економічну допомогу Україні, яка витрачається в Україні. Я чув, що не менше 7 років будуть підтримувати. Але поганий орбан не дозволяє. А США взагалі - до перемоги обіцяють. Але погані республіканці більше не люблять мексиканців
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 13:32

fler написав:
  Hotab написав:

потому как 8 лямов украинцев -- УЖЕ в Европе -- без всяких мифических

Рівно до того моменту, поки тобі дають 500ойро і житло. Навіть для такого рівня життя в Україні треба пахати. То чому б не сидіти.

Хантер не розуміє, що кордони у нас відкриють не раніше того, як у ЄС припинять виплати та омріяне возз'єднання у більшості відбудеться тут, а не там.

>>> Рівно до того моменту, поки тобі дають 500ойро і житло
у вас сильно устаревшая информация: большая часть давно работает.

>>> що кордони у нас відкриють не раніше того, як у ЄС припинять виплати
в смысле? -- я ровно это и говорю: "у вас" граждане = собственность государства. И уже был один законопроект -- и после военного положения кордоны оставить закрытыми :roll:

>>> Крім того, скільки з 11 млн. укр. пенсів хлинуть
пенсы? -- а они тут при чем??? :shock:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 62976298629963006301 ... 14687>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти