Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62996300630163026303 ... 14691>
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:12

adeges написав:Я не знаю, що таке "мир".

Інша справа "рузьке мір", правда?)) Тому про "мир" ви полізли шукати у словнику... Добре, що хоч розумієте, що це не одне й те саме.

adeges написав:Я подивився у словник. Що таке мир. Це коли нема війни. Нема бойових дій. Це думаю головна умова стану, який можна назвати миром

Залишилося з'ясувати, на яких умовах це можливо зараз в Україні, тоді можливо дійде, чому Флер проти такого "миру" і бере його в лапки.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:15

Дюрі-бачі написав:
  fler написав:деякі вважають, що з 8 млн. наших в ЄС ніхто не повернеться в Україну.

повернуться ледарі, халявщики, пенсіонери. Поїдуть* трудяги і молодь.
* якщо тут не створять нормальних умов проживання, зокрема ЗП.

Не повернуться халявщики тут халяви не буде. Якщо кордони не закриють виїде ще купа народу. І вже не в пустоту а до родичів і знайомих.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:17

flyman написав:
  холява написав:
  холява написав:Я вибачаюсь , так а чому ви спочатку це не написали ?
Ви ж почали з інших закликів .

Бо ні я ні 99% тиловиків не будуть вимагати того, що погіршить наше становище. Саме тому ініціатива має йти від тих патріотів, які вже на фронті.

Я знову вибачаюсь , так а що пишуть війскові ?
Всі пишуть про то що невистачає людей .
Все .
А ім у відповідь пишуть , покажіть закон по якому я повинен служити .
І приводять 123 999 своіх доводів чому він не повинен з риском для свого життя щось робити .
Чому же ви тут не взиваєте до всебічного захисту Батьківщини ?

Решта силивоків для чого служили у армії, щоб набрати непридатних комісованих чмобіків для утилізації баласту?
Хотаб каже, що буде підклеювати сітківку універсальним клеєм, виправляти плоскостопіє кирзачами, лічити скаліоз 7кг броніком і т.д. методами народноармійської терапії (лікувальними звіздюлями)[/quote]

Флай , я завжди читав вас і з повагою ставлюсь до вас .
Хоча ви і коротко відповідаете але завжди влучно і з почуттям гумору .... а це так для мене важливо .

Хоттабыч не вибрав особисто вас , а вибрав тіх , хто під будь яким випадком , а ні за жадних підстав , не бажають ризикувати своім здоровлям заради а нібудь чого .
Все дуже просто, довєдіть що не взмозі виконувати обов,язки офіціально і все !
Ніяких запитань .
Я ж писав , що є відсоток дійсно хворих , але ж не такі як бажають видати .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:23

Hotab написав:_hunter , по саме Польщі, яка не особливо жалує шарою для ледарів , повірю. По наприклад Німеччині - ні.

Всього станом на 31 жовтня статус тимчасового захисту в країнах ЄС мали 4,24 мільйона громадян, які покинули Україну в результаті російського вторгнення.
Основними країнами ЄС, які прийняли біженців з України, були Німеччина (1 215 365 осіб; 28,7% від загального числа), Польща (960 620; 22,7%) і Чехія (364 450; 8,6%).

https://www.unian.ua/world/ukrajinski-b ... 80807.html

Тобто серед «поляків» так, більшість залишиться. А серед німців - ні.
Ви все ще вірите, що більше 1-2 млн залишиться там?

С Германией все интересно... -- они реально большие (по сравнению с тем, что мигрант "без языка" может получать) деньги дают "на шарик" -- посмотрим что будет через пару/тройку месяцев: они там серьезно за "халявщиков" браться собрались.

>>> Ви все ще вірите, що більше 1-2 млн залишиться там?
через 7 лет? :wink:
при этом: вы же про "нац. стратегию доходов" слышали? -- про последний прикол с автоблокировками я даже не вспоминаю... -- такое ощущение, что Уряд взял курс на выдавливание из страны всех мало-мальски "экономически активных" граждан...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:24

Цікаві діалоги:

Одні питають: так скільки ви згодні заплатити заради того, щоб не йти на поступки, які вас не влаштовують (тобто на (тимчасову?) здачу територій)?

Другі - так скільки ви згодні поступитися заради того, щоб отримати умови, які вас влаштовують (тобто паузу у бойових діях)?

Єдине що однакове у відповідях обох сторін опонентам -- наслідки вашої позиції (пропозицій) будуть катастрофічними.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:26

fler написав:
  adeges написав:Я не знаю, що таке "мир".

Інша справа "рузьке мір", правда?)) Тому про "мир" ви полізли шукати у словнику... Добре, що хоч розумієте, що це не одне й те саме.

adeges написав:Я подивився у словник. Що таке мир. Це коли нема війни. Нема бойових дій. Це думаю головна умова стану, який можна назвати миром

Залишилося з'ясувати, на яких умовах це можливо зараз в Україні, тоді можливо дійде, чому Флер проти такого "миру" і бере його в лапки.

Звичайно, коли суттєва частина суспільства - абонентів телемарафону- проти будь яких домовленостей, і слово мир є для них лайливим, то ми не дізнаємось про те, що в нього можна вкласти.

Наприклад fler не може пояснити, чому для неї мир - погано. Вона не знає, на яких умовах він можливий. Але зась. Краще 2.5 млн українців за 7 років покласти. Щоб бути там, де ми вже сьогодні

Шкода, що розуміння того, що будь яка війна закінчується миром, прийде на декілька сотен тисяч загиблих пізніше. Але невідворотьо прийде, і коли переважна частина суспільства захоче миру, він настане. Але умови того миру можуть бути гіршими, ніж миру сьогодні. На додачу до втрачених життів
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:27

_hunter , чтоб кто-то выдавился, надо еще основания. А граница счас работают знаете как?
Авиаперсонал не выпускают, хотя полный пакет доков , согласно постановы кму . Моряки тоже в стэндбае. То есть бабушка приехала.
Я не сторонник беззакония. Но и наебывать государство тоже не очень. Какое бы оно ни было. Просто другого нет. И русня лучшего не несет.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:28

fler написав:
  _hunter написав:у вас сильно устаревшая информация: большая часть давно работает.

Та невже?))
Станом на 30 листопада 2023р 4,27 млн.українців отримали статус тимчасового захисту в країнах ЄС. Приблизний розподіл: жінки - 46,3%, діти - 33,3%, чоловіки - 20,4%.
Більша частина - жінки з дітьми. Де вони працюють? (Риторичне)

_hunter написав:пенсы? -- а они тут при чем??? :shock:

Пенси у вас не люди чи шо?)) Ви ж нам співаєте, що виїдуть майже ВСІ. Пенси - численна категорія зараз. Багато з них немічні, потребують догляду, тому з ними лишаються їх діти/родичі.

>>> Більша частина - жінки з дітьми. Де вони працюють?
вы такое словно как "дет-садик" слышали? (Риторичне)
Так же они объединяются в групки по уходу за детьми...

>>> Пенси у вас не люди чи шо?)) Ви ж нам співаєте, що виїдуть майже ВСІ
согласен -- мой косяк: забыл с кем разговариваю... "виїдуть майже ВСІ экономически активные" -- балласт, естественно, останется Украине.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:31

Hotab написав:_hunter , чтоб кто-то выдавился, надо еще основания. А граница счас работают знаете как?
Авиаперсонал не выпускают, хотя полный пакет доков , согласно постановы кму . Моряки тоже в стэндбае. То есть бабушка приехала.
Я не сторонник беззакония. Но и наебывать государство тоже не очень. Какое бы оно ни было. Просто другого нет. И русня лучшего не несет.

Так в том-то и прикол: есть. -- вот только руку протяни -- и вот оно. :roll:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 14:31

adeges , а вы все загадками))
Давайте я за вас скажу. Коль уж вы берётесь озвучить.

Вы бы хотели сейчас отдать что-то , чтобы это все остановить.
Но беда в том, что отдача вообще ничего нам не гарантирует.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 13 січ, 2024 14:36, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 62996300630163026303 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти