|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:01
trololo написав:тому тільки примус, законний чи не дуже це суті не міняє.
Це основне питання, яке в корені міняє всю суть. Ми ж наче Європа, а там все має бути строго по закону. І коли все по закону, тоді розумний може знайти шпаринки, щоб обійти закон, а коли не по закону - то тільки людський фактор, який породжує корупцію.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:01
trololo написав: detroytred написав:Свіжак. Да і Клімкін має і рівень посади для обізнаності, і не опзжопник якийсь-то або городской сумасшедший.
а яка в нього зараз посада?
Без понятія)) Малась на увазі посада раніше. Цього достатньо, щоб вважати, що він в темі процесів-відносин на тому рівні. Може щось кардинально змінилося? Так все рівно в нього там контактів повно залишилось, щоб бути обізнаним. Чому йому вірю? Бо фактично він свідчив проти самого ж себе!!!!! А не просто накинув у чужий бік.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:02
Schmit написав: trololo написав: Schmit написав: Зевлада на це не здатна, вони і досі живуть у режимі мирного часу.
як цікаво зрадолюби поєднуть дві думки - -влада порушує конституцію по мобілізації та права людини, бусифікація, рахунки -влада нічого не робить бо в режимі мирного часу 
І що тут суперечливого?
все 
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:03
detroytred написав:Без понятія)) Малась на увазі посада раніше. Цього достатньо, щоб вважати, що він в темі процесів-відносин на тому рівні.
не достатньо. в МЗС, якшо ти не при посаді і не шпіон - ти ніхто. якісь дружні звязки залишились але ніхто по старій дружбі зливати інфо ДСК не буде. тому його обізнаність про сучасну ракетну программу викликає питання. а приналежніть до порошенківської опозиції його слова множить на нулью
Востаннє редагувалось trololo в Суб 13 січ, 2024 16:05, всього редагувалось 1 раз.
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:04
Schmit написав:Ну поясніть, що ж таке сталось, що темп впав нижче плінтуса?
Бо це були не промислові масштаби. Це був початок. А далі.. Клімкін вказав, що ніхто)) не дасть. Все під контролем)), зайвих у цю сферу не допустять. Інопланетяни мабуть.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:10
trololo написав: detroytred написав:Без понятія)) Малась на увазі посада раніше. Цього достатньо, щоб вважати, що він в темі процесів-відносин на тому рівні.
не достатньо. в МЗС, якшо ти не при посаді і не шпіон - ти ніхто. якісь дружні звязки залишились але ніхто по старій дружбі зливати інфо ДСК не буде. тому його обізнаність про сучасну ракетну программу викликає питання
Яку інфу??? Мова про принцип. Стосовно ракетної програми. Сам принцип є таємницею тільки для пересічних. Клімкін лише озвучив його. Тому що не на посаді. Йому пофіг вже... Одкровення, так би мовити. Так само, як Пристайко стосовно короткозорості. Озвучив принцип -- не говорити пересічному очевидне для його рівня. Мало того, запевняти в протилежному. З ракетною програмою відбулося за принципом, як у Клімкіна. Стопорнулася. Відновиться, значить принцип змінився.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:10
Vadim_ Не зовсім зарозуміло, щоб зрозуміти , але достатньо , щоб усвідомити що куйня якась. Заходьте якщо що . Але по ділу.
Детройт, ви звичайно можете просто покласти на мої слова.. зараз такий час, коли ти якщо ти військовий (або екс) висовуєш свій пістак , ти маєш бути готовий відповісти за свій вклад в оборону. Я вам не ворог, але серйозно вам би краще менше світити. Незалежно, ви за мене чи проти. Це обʼєктивно. Сьогодні ви типічний паразит бюджету: пенсія і куй вихлоп.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 13 січ, 2024 16:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2462 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:11
detroytred написав:З ракетною програмою відбулося за принципом, як у Клімкіна. Стопорнулася. Відновиться, значить принцип змінився.
звідки ви знаєте, що стопорнулася? думаю, не так багато людей в країні знають про поточні справи в ракетній галузі
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:15
flyman
він погано захищав, а ти взагалі не захищав, тільки рот відкриваєш. і ні копійки на ЗСУ не дав, ще й предяви кидаєш.
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 13 січ, 2024 16:20
trololo написав: detroytred написав:З ракетною програмою відбулося за принципом, як у Клімкіна. Стопорнулася. Відновиться, значить принцип змінився.
звідки ви знаєте, що стопорнулася? думаю, не так багато людей в країні знають про поточні справи в ракетній галузі
Я. Цього. Не знаю. Це моя думка на підставі інфо з офіційних джерел та логіки (бо про наявність масового застосування ракетної зброї поки не чути). А так - да. Я цілком припускаю, що ворога вводять в оману: за Бандерлогом є Степовий фронт; згідно СТМ - в нас є єдність, достатньо професіоналізму; згідно Холяви - успіхи-фрізи не відображають загального настрою-поглядів вояків; і т.д., і т.п. Однак ймовірність цього після низки подій (від контрнаступу і до отого стріму Гончаренка в Раді від Продіджі; зміни законопроекту) якось все більше зменшується.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|