|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 13 січ, 2024 18:58
flyman , ви працюєте — де б ви не працювали, ми з повагою ставимося до кожної людини — і сплачуєте податки, то ви також бороните державу.
А в чому моє кладіння на президннта? (Хай навіть я за нього жодного разу не давав голос і ніколи не віддам, це моє переконання ) . Я рік відвоював, після цього плачу в бюджет точно більше ніж ти . Так а прикол в чому?
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 13 січ, 2024 19:02, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2463 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:01
холява написав:Моя бабуся , Нехай Святиться Ім,я іі , Свята Людина ,завжди наставляла мене вітатися будь з ким , особливо з ранку . Я до ціей пори вітаюсь зі всіма в підЇзді , хоча деяких і не знаю зовсім . Коли я відчуваю що дарма образив , то я вибачусь . Ви коли небудь читали то що ви пишете ? Чоловік якій не може коротко і ясно висловлювати своі думки .(висновки , хай буде робити кожний собі ) Це все що я можу написати .
А мого дідуся повісили комісари, які говорили добра всім, а потім конкретним людям робили шкоду. Звісно я читаю, що пишу. Це більше, нід очевидно -- по кількості виправленнь в моїх повідомленнях. Коли нема до чого прискіпатися по факту, то одні рахували абзаци, другі граматичні помилки, тепер Ви з "коротко та ясно". Але там хоч об'єктивний підрахунок, а наскільки потребує розгортання та чи інша думка -- це ну дуже суб'єктивно. Я-то можу і як Мицик-- *китайці почали їсти м'ясо*, *Лучший бык - это медведь* або Мортимер *Ресурси для росту вичерпані, Темні століття*. Ви-то самі зрозумієте таке коротко та ясно? І головне Вам-то яка справа до моїх повідомлень, якщо Ви не відповідаєте на мої повідомлення чи як там Ви нещодавно вказали? А я попрохав - тоді і не згадуйте мене (не чіпайте там, де про мене). І тут Ви з купою плюсиків.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:02
andrijk777 написав:[ Замість пенсіонерів можна взяти жінок. Прямо їм нічого не загрожує, ризиків загинути в окопі у них немає. А жінки - це половина "большинства".
а ризики попасти на підвал, у випадку прихода підарів в твоє місто це не ризики? будь ти хоч пенс, хоч жінка? чи в маріуполі пенсіонери та жінки не гинули під авіабомбами?
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:05
Так, я про це знаю . Я все своє життя працював з людьми і "заглядав ім в голову " , так склалось .
Пам,ятаєте скільки народу ходило за Ісусом доти він не пішов до Гефсіманьского саду , а там всі розбіглись . Пам,ятаєте за самих вірних , які трижди відказались від Ісуса ( Св.Петр ) . Іуда був найулюбленний ученик Ісуса ....
.......всі будуть запрошені , але ж не всі за стол сядуть ..... Я не буду щось наводити , тут всі дорослі і розуміють що я написав . Спдіватись на когось годі . Перемога все рівно буде за нами .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:06
detroytred , бо я казав… як рекомендація.. може краще закрити пістак? Я тут незаслужено отримую регулярно від когось, хоч я і плачу немало в бюджет, та і участь поприймав. А ви сухий потреблянт (в.пенс) .. тут вам звичайно вирішувати.. Я б тихо мовчав..
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2463 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:08
flyman так є градація, цілком обгрунтована: вищий сорт - військові, які донатять на свої або дружні підрозділи (знаю таких) 1 сорт - військові 2 сорт - платники податків які донатять 3 сорт - платники податків 4 сорт - не платять податки, не донатять 5 сорт - те ж саме, що і 4й, тільки втік закордон по купленій довідці. якщо втік, але донатиш - тут питання, хз який сорт. по моєму все дуже просто. зеленський не прирівнював платників податків до військових. і я не думаю що буде в законі якась економічна відстрочка по сплаті ПДФО. це неконституційно 
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:16
budivelnik написав: detroytred написав:я постійно нагадую -- є в мене помилка в думці, то з задоволенням вислухаю аргументовані спростовування. Мені ці аргументи цікаві. Мені вони потрібні. Для себе. Для зміни, корегування свого бачення.
Ловіть 1 Ви настільки далекий як від мікро так і від макроекономіки - що жодна прочитана вами книжка авторства А Смітта чи Кондратьєва - вам вже не допоможе Аргументація - теорія без практики це нуль. Практика в економічній діяльності - у вас відсутня ( за виключенням сходив купив в магазин/на базар) 2 Ви прямий продукт епохи популізму...Тобто ви типовий виборець зеленського... Аргументація - постійні заявки що все визначено ринком/кимось/можновладцями. Ви звичайно почнете що а - все ви не заявляли а казали низьнько..низенько.. але суті це не міняє 3 Виходячи з п2 , ваші дописи шкодять тутешнім читачам і погіршують варіанти можливого розвитку... Аргументи Народна мудрість розповідає про жабку яка бовталась в сметані, збила масло і відщтовхнувшись від нього - врятувалась Ви постійно своїми заявами демотивуєте присутніх. А тепер доведіть що я не правий ПС наєралашив - це саме те що ви хотіли..я можу висловити СВОЮ думку бо її маю і розумію.. ви ж заявляєте що думки треба читати в фоліантах класиків і все що з цими фоліантами не стикується - є єралашом... Але успішні в цьому світі не ті хто прочитав всіх..а ті хто зробив по своєму.
Заперечується таким аргументом: Ви, як і завжди, перекрутили -- спеціально впустили факт - я вивчаю не тільки класиків а-ля Сміта, і теоретиків, а і практиків --- тих, хто практично займався економікою ринків і реформами --- Кейнс, Фрідман, Бальцерович... А те, що ви на практиці досягли успіху на рівні економіки ларьків, ну ніяким чином не може виправдати ваше незнання елементарних економіки ринків. Починаючи зі Сміта. Не мене читайте😁😁😁 Вивчайте Сміта і до Бальцеровича. Бальцеровичу, який реформував ринок цілої країни, аргментуйте своїми практичними досягненнями у ларьку. З.и. на цьому ліміт по економіці в цій темі на сьогодні вичерпано. Бувайте))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:22
Hotab написав:detroytred , бо я казав… як рекомендація.. може краще закрити пістак? Я тут незаслужено отримую регулярно від когось, хоч я і плачу немало в бюджет, та і участь поприймав. А ви сухий потреблянт (в.пенс) .. тут вам звичайно вирішувати.. Я б тихо мовчав..
Хо-хо. Те, що ви незаслужено (по аргументації зі стелі) отримуєте, я чудово бачу. Але от чому вам це летить, я вам вже поясняв. Самі ж відкрили пістак (сорян, ящик Пандори) на Флая та ін., і заслужено отримуєте у відповідь. Що краще для вас, ви обрали самі. Продовжуйте, якщо хочеться. Я не лізу у ваші бажання. Ви чомусь настирливо косвенно даєте поради мені - мовчати.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:23
antey1969 написав: freeze написав:С соблюдением прав человека и неуклонным тщательным соблюдением свобод свободолюбивых граждан мы неминуемо проиграем войну против варваров.Если любителей гражданских свобод в стране большинство, надо срочно выходить на соглашение с орками о прекращении огня, дальше будет хуже, погибнут сотни тысяч. Но если большинство готово бороться, это другой вариант.
Беда в том, что орки не хотят никаких соглашений на текущий момент. У них явно выросли аппетиты.
А які у них апетити? Які були у них апетити весною 2023(якщо зараз "явно выросли" то напевно тоді були менші)? Які були у них умови в Стамбулів в 2022? Нуль інформації. Ніхто чомусь цього не озвучує. Це питання дуже важливе, але його ніхто не обговорює, а просто відбиваються штампами типу "путін миру не хоче" і все.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:31
Hotab написав:detroytred , Самі ж відкрили пістак (сорян, ящик Пандори) на Флая та ін., і заслужено отримуєте у відповідь.
Але я вмію їм його закрити. Побачимо як ви.
Я зобов'язаний це вміти? Можу хоч ігнорити... Отут дійсно можна, як самому хочеться. Ви постійно чогось від мене хочете.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|