. С бучи орки сами ушли из за сложной логистики (там на белорусь одна дорога и вокруг болота)
Прикольного все у Виталика. Все «сами ушли», и с Херсона , бо не нужен, и с бучи бо логистика. А чего ж это она сложная, если на Киев есть еще дороги и из Чернигова, и из Сум, и из Вознесенска далее по Е95.. Аааа, наверное потому что где-то кто-то стоял насмерть в Чернигове, Сумах, Вознесенске, Николаеве, правда Виталик? Или все само у тебя?
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 14 січ, 2024 20:04, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав: Про нашу. Коли ТРО загрузили і повезли на передову а також хапали всіх підряд на рейдах... У москалів і без мобілізації поки добровольців хватає за гроші воювати.
У травні 2022 хапали всіх ? ...
У тебе пам"ять, як у золотої рибки - 5 секунд
Шо - не хапали? Те мои знакомые, что не служили вообще и пропали безвести под Артёмовском наверно сами туда поехали(за шампанским к 8 марта) и потерялись?
У москалів завдання мінімум: захопити повністю Донецьку і Запорізьку області. Завдання максимум: захопити всю Україну. В нас - протилежні завдання, мітімум - не дати нічого захопити москалям, максимум - вигнати їх за кордон.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 14 січ, 2024 20:20, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:Може бути, статистики не знаю, але серед моїх знайомих 50% втрат саме в останні місяці оборони Бахмута, 40% в Северодонецьку і 5% в перші дні контрнаступу і 5% при наступі на Херсон. І масова мобілізація була якраз за місяць-два до втрат.
Ваша статистика як і моя може бути нерепрезинтативною. А ті хто знають справжні дані до кінця війни їх нікому не скажуть. Хоча б судячи з того, що я трохи старший за Вас. Тоді ще військова підготовка була масовою та й значною мірою безкоштовною. Крім того, в мене фактично третина друзів встигли десь послужити до війни. Відповідно мої знайомі якщо й воюють то десь офіцерами з використанням їх технічних навичок або технічних ВОС, а не солдатсько-сержантським складом за ВОС піхоти.
Друг российского террориста и военного преступника Игоря Гиркина-Стрелкова, Евгений Скрипник признался, что тот занимался подготовкой войны в Украине еще до 2014 года, когда работал в ФСБ.
На это обратил внимание журналист Денис Казанский. Он сказал, что проект "Новороссия", который предполагал захват Россией части территории Украины, был разработан российскими спецслужбами еще до Евромайдана. И Гиркин, будучи офицером ФСБ, создавал в Украине агентурную сеть для реализации этого проекта еще до свержения тогдашнего президента Украины Виктора Януковича.
Надо же, а ЛАД утверждал, что это Порошенко виноват, что не как в Каталонии
Ах вот оно чё. Рашисты сами признаются в том, что и так было известно Но ... многие, до сих пор, в это верить отказываются
Denik написав:Не було в нас велитенських втрат 200-ими під Бахмутом. 300 і з акубаротравмами - так дійсно не мало. Але в орків безповоротні втрати були чи в рази чи на порядок більшими
Може бути, статистики по Україні не знаю, але серед моїх знайомих 50% втрат саме в останні місяці оборони Бахмута, 40% в Северодонецьку і 5% в перші дні контрнаступу і 5% при наступі на Херсон. І масова мобілізація була якраз за місяць-два до втрат.
Бахмут був захоплений в листопаді 2023 року
Северодонецьк в червні 2022 року
на Северодонецьк ще можно натягнути "масову" мобілізацію травня 2022 року, а ось на Бахмут ця сова не натягується
pesikot написав:Не было тогда уже никакой базы от СССР.
я встиг користуватись базою від СРСР...і що з того? просто бісить, коли на вулиці(чи десь в public space) мені кажуть, як ви можете критикувати срср, коли ви там народились/отримали вищу освіту(досвід і таке інше)
ці люди не розуміють, що сьогодні наші діти(які народились в Україні в 1992-1994), отримали освіту і теж мають всі шансі мати кар'єру в будь якій сфері не маючи блату (окрім прокуратура/суд)