ви наче дорослий, але такий наївний. хочу подивитись на цей "ухилянтський майдан", буде цікаво

|
|
![]() hume
ви наче дорослий, але такий наївний. хочу подивитись на цей "ухилянтський майдан", буде цікаво ![]() Востаннє редагувалось trololo в Пон 15 січ, 2024 01:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦели ну очень жирные. Про два как-то сильно хорошо, чтоб быть правдой
![]() блуждаючий патріот сила ![]() ![]() Востаннє редагувалось trololo в Пон 15 січ, 2024 01:51, всього редагувалось 1 раз.
![]() hume
не сумніваюсь, що корупція була і буде. але щоб сидіти на посаді і потихеньку стригти ухилянтів, треба буде виконувати план. так само, як мусорам для галочки треба садить планокурів. до речі, всі так багато говорять про бусики, а по факту ті пару відео що були в інеті - то шляпа. поки що реальних масових кейсів пакування не було, здається. зараз лише набивають базу "оберіг" врученням запрошувальних листів. думаю, в законі буде норма, що якщо тобі вже вручали повістку і ти не зявився, тоді вже під руки і в бусик ![]() думаю, коли реально почнеться пакування, то відкупитись буде не так то і просто. треба буде не тільки гроші, але і звязки, і везіння. короче, лотерейка. десь на посадах будуть реальні військові, поранені, які втрачали друзів і майно. і за пропозицію хабаря можна будет ще й в табло зловити. в мене є товариш із такими можливостями. але він служить, попадав під роздачі, і я не впевнений як він відреагує на прохання допомогти із відмазкою. можливо, що навпаки)) Востаннє редагувалось trololo в Пон 15 січ, 2024 02:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() Как я понял,чтоб запаковали в бус нужно быть в ухилянтськиій базі. В базу попасть можно только пройдя ВЛК (не пройти её просто невозожно)и быть признанным годным. Без этого попасть в списки ухилянтов вроде как невозможно.
Пока для меня непонятно, что будет если ты получил несколько повесток но до влк недошёл. Возможно под это всё и начали массово вручать повестки, чтоб подвести официальную базу под масштабное использование бусиков. Знакомый проходит влк с конца августа, в большинстве случаев приходится ходить к узкоспециализированным специалистам, которые не находятся в самой комисси. Складывается ощущение что передо мной Джекил и Хайд. В влк полностью здоровый штурмовик Джекил, у специалистов, которые осматривают не в ВЛК, мистер Хайд с тремя килограммами справок и удивлениями врачей как оно (тело) дожило до 45.)) ![]() Оценочные суждения дпюаваиь не хочу, ТК не знаю лично человека. Но вопрос стоит более масштабно, появился новый силовой орган, с очень серьезным засекреченным бюджетом и штатом, которым уже пугают ухылянтов. В скором будущем,скорее всего, ещё и с расширенными полномочиями. Коррупционная кормушка номер не знаю какой, благодаря чему взятки ещё подрастут. Работники сферы обслуживания "ухилянтов" аплодируют стоя. .. знакомый заведует кафедрой в одном из вышей. Они рады, ауф, студентов прибавилось, от аспирантов отбоя нет, все готовы грызть гранит науки до 60 лет. Такого быть не должно. ![]() я не сильно шарю в цих нюансах, але здається, що якщо пройшов ВЛК - то вже по факту мобілізований. тобто служиш. і залишення учебки чи неприбуття на ППД - це вже СЗЧ, а не ухилянство від мобілізації. якщо отримав повістку і не уточнився і не пройшов ВЛК - то ухилянт, і відповідаєш по іншим законам, для цивільних. зараз набивають оберіг. як тільки приймуть закон, то із відміткою про вручення повістки і просрочення, будуть пакувати. або навіть без вручення, просто приймуть норму, що треба самостійно зявитись для уточнення до такого то числа. не відмітився - під руки і на ВЛК ![]() Это "самый большой", к нему вопросов нет. А не расскажете где получили тот налет после которого пускают налетывать "самый большой"? Ну чтоб не уподобаться бизнесменам из 90-х что говорили "я готов отчитаться за любой заработанный мной миллион только не спрашивайте меня за первый". Думаю сегодняшних отправляемых Вами в пехоту (сходить в ТЦК) ваших однокашников навряд ли возьмут налетывать "самый большой" когда советские запасы прочности начали заканчиваться -
Востаннє редагувалось katso в Пон 15 січ, 2024 02:36, всього редагувалось 2 разів.
|
|