Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 63276328632963306331 ... 14532>
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 01:46

hume

ви наче дорослий, але такий наївний. хочу подивитись на цей "ухилянтський майдан", буде цікаво :mrgreen: справа в тому, що ухилянти (вату до уваги не берем) не визнають, але розуміють, що воювати треба. просто їм хочеться, щоб воювали інші. тому ніхто за це ризикувати якимись реальними протестами не буде. бо антимобілізаційні активісти будуть цілком логічно першими кандидатами на бусик
Востаннє редагувалось trololo в Пон 15 січ, 2024 01:49, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 01:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Цели ну очень жирные. Про два как-то сильно хорошо, чтоб быть правдой
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 01:47

unicdima написав:Щось в районі Азовського моря сталося з російськими Іл-22 і А-50, Іл вроді пошкоджений таки сів, по А-50 інфи ще нема.

блуждаючий патріот сила :) мабуть ризикнули підтягнути під самий фронт. ну або ТТХ в 160 км трошки занижені :)
Востаннє редагувалось trololo в Пон 15 січ, 2024 01:51, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 01:57

hume

не сумніваюсь, що корупція була і буде. але щоб сидіти на посаді і потихеньку стригти ухилянтів, треба буде виконувати план. так само, як мусорам для галочки треба садить планокурів.

до речі, всі так багато говорять про бусики, а по факту ті пару відео що були в інеті - то шляпа. поки що реальних масових кейсів пакування не було, здається. зараз лише набивають базу "оберіг" врученням запрошувальних листів. думаю, в законі буде норма, що якщо тобі вже вручали повістку і ти не зявився, тоді вже під руки і в бусик
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 02:02

hume написав:И возвращаемся к тому, что сказал БЕЕ несколько месяцев назад. Служить придется идти тем, кто не сможет сойтись по цене с ТЦК.

думаю, коли реально почнеться пакування, то відкупитись буде не так то і просто. треба буде не тільки гроші, але і звязки, і везіння. короче, лотерейка. десь на посадах будуть реальні військові, поранені, які втрачали друзів і майно. і за пропозицію хабаря можна будет ще й в табло зловити.

в мене є товариш із такими можливостями. але він служить, попадав під роздачі, і я не впевнений як він відреагує на прохання допомогти із відмазкою. можливо, що навпаки))
Востаннє редагувалось trololo в Пон 15 січ, 2024 02:10, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 02:07

hume написав:"А если не купят лотерейные билеты, мы им отключим газ" в новой интерпретации. А если кто-то не согласен ща вами завтра приедет ТЦК)) и начинает козырять личными данными ФИО

чєл бере на понт лошків, все класно, до поки не натрапить на когось покрепче)) ви ж не думаєте, що в нього реально є можливість примусово запакувати когось. з такими можливостями, він би не на "ремонти" збирав, а відмазував би за гроші.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 02:10

Как я понял,чтоб запаковали в бус нужно быть в ухилянтськиій базі. В базу попасть можно только пройдя ВЛК (не пройти её просто невозожно)и быть признанным годным. Без этого попасть в списки ухилянтов вроде как невозможно.

Пока для меня непонятно, что будет если ты получил несколько повесток но до влк недошёл. Возможно под это всё и начали массово вручать повестки, чтоб подвести официальную базу под масштабное использование бусиков.

Знакомый проходит влк с конца августа, в большинстве случаев приходится ходить к узкоспециализированным специалистам, которые не находятся в самой комисси. Складывается ощущение что передо мной Джекил и Хайд. В влк полностью здоровый штурмовик Джекил, у специалистов, которые осматривают не в ВЛК, мистер Хайд с тремя килограммами справок и удивлениями врачей как оно (тело) дожило до 45.))
hume

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 02:18

trololo написав:
  hume написав:"А если не купят лотерейные билеты, мы им отключим газ" в новой интерпретации. А если кто-то не согласен ща вами завтра приедет ТЦК)) и начинает козырять личными данными ФИО

чєл бере на понт лошків, все класно, до поки не натрапить на когось покрепче)) ви ж не думаєте, що в нього реально є можливість примусово запакувати когось. з такими можливостями, він би не на "ремонти" збирав, а відмазував би за гроші.

Оценочные суждения дпюаваиь не хочу, ТК не знаю лично человека. Но вопрос стоит более масштабно, появился новый силовой орган, с очень серьезным засекреченным бюджетом и штатом, которым уже пугают ухылянтов. В скором будущем,скорее всего, ещё и с расширенными полномочиями. Коррупционная кормушка номер не знаю какой, благодаря чему взятки ещё подрастут. Работники сферы обслуживания "ухилянтов" аплодируют стоя. .. знакомый заведует кафедрой в одном из вышей. Они рады, ауф, студентов прибавилось, от аспирантов отбоя нет, все готовы грызть гранит науки до 60 лет.

Такого быть не должно.
hume

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 02:19

hume написав:Как я понял,чтоб запаковали в бус нужно быть в ухилянтськиій базі. В базу попасть можно только пройдя ВЛК (не пройти её просто невозожно)и быть признанным годным. Без этого попасть в списки ухилянтов вроде как невозможно.

я не сильно шарю в цих нюансах, але здається, що якщо пройшов ВЛК - то вже по факту мобілізований. тобто служиш. і залишення учебки чи неприбуття на ППД - це вже СЗЧ, а не ухилянство від мобілізації.

якщо отримав повістку і не уточнився і не пройшов ВЛК - то ухилянт, і відповідаєш по іншим законам, для цивільних. зараз набивають оберіг. як тільки приймуть закон, то із відміткою про вручення повістки і просрочення, будуть пакувати. або навіть без вручення, просто приймуть норму, що треба самостійно зявитись для уточнення до такого то числа. не відмітився - під руки і на ВЛК
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 02:20

Hotab написав:Самый большой налет и опыт я получил в 2014-2015 годах, когда например на рассвете в 4 утра (летом 2014) вылетаешь с Мелитополя, летишь на восток, а возвращаешься с закатом . И так каждый день.

Это "самый большой", к нему вопросов нет. А не расскажете где получили тот налет после которого пускают налетывать "самый большой"? Ну чтоб не уподобаться бизнесменам из 90-х что говорили "я готов отчитаться за любой заработанный мной миллион только не спрашивайте меня за первый".

Думаю сегодняшних отправляемых Вами в пехоту (сходить в ТЦК) ваших однокашников навряд ли возьмут налетывать "самый большой" когда советские запасы прочности начали заканчиваться - https://www.telegraf.in.ua/kremenchug/1 ... olety.html
Варто зазначити, що у той час, коли льотний коледж підпорядковувався Міністерству освіти і науки України, мали змогу налітати необхідну кількість годин та отримати свідоцтво пілотів тільки ті курсанти, які могли заплатити за практичне навчання. А сума ця немаленька – 1 млн грн на кожного майбутнього пілота. Коли КЛК перейшов у структуру Міністерства внутрішніх справ і почав підпорядковуватися ХНУВСу, 2 роки курсанти не мали змоги літати, поки оформлювалися необхідні документи.
Востаннє редагувалось katso в Пон 15 січ, 2024 02:36, всього редагувалось 2 разів.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

#<1 ... 63276328632963306331 ... 14532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор