Ой+ написав:Ось і на форумі най-най пост минулого року з понад 60+, типу іду в армію, а по факту автор дотепер не дійшов.
Цікаво, про кого мова? Вася? Орест? Будівельник? Хтось інший?
Сибарит, которого ой+ недолюбливает.
Ой+ написав:60+, типу іду в армію, а по факту автор дотепер не дійшов.
сосед по родительскому хрущу, безработный 50+ но аватар конешно, ходил несколько раз не взяли. Хотя год его не видел может уже и взяли. В каждом тцк своя атмосфера. Где-то перебирают, в Одессе всех кого поймали гребут.
Та просто приклад. Я знав деяких відставних військових, яких тільки з н-го разу все ж таки мобілізували, цивільних які також вже збирались-збирались, їм закуповували всіляке екіпірування, а в результаті так нікуди і не попали, такі що пройшли навіть учебку, відправили їх в частину, а реально не дуже то і придатні, в частині не взяли. В самій Одесі гребуть чи по Одещині? Одеса та Одещина якось в інший бік прославились.
Білгород-Дністровський на Одещині став справжнім “місцем паломництва” для чоловіків, які хотіли після розлучення самостійно виховувати дитину. Упродовж 2023 року місцевий суд ухвалив понад 800 рішень на користь татів. Це справжній рекорд для міста, де мешкає менш як 50 тисяч жителів. https://silahromad.com.ua/2024/01/09/ch ... menti-sbu/
Ой+ написав:В самій Одесі гребуть чи по Одещині? Одеса та Одещина якось в інший бік прославились.
в самой. У меня там друг детства живёт, дальше супермаркета на 1м этаже жк не выходит. Про область не в курсе. Одесская область самая депрессивная, все кто может выезжает в Одессу и дальше. Это еще до войны было. Допускаю что востребованных м 25-50 там уже нет.
vitaliiangel написав:Как только пройдут выборы, война станет не нужна вообще никому и даже токсична
Ох, які солоденькі слова говориш, просто медок!👍😄😄😄
Пиши таке частіше - бо найбільша надія, на моменті, на твій прогноз!⏳ На другому місці - мій план "Б"(який набагато повільніше рухається, ніж я собі думав) Ну і на третьому місці - це закон про демобілізацію(і злить, що звучало лише 36міс, і то якось в тумані... - і більше жодних чітких термінів/цифр)
Вам тіки оптимістичних прогнозів треба ? Чи мож і реальних треба?
vitaliiangel написав:Как только пройдут выборы, война станет не нужна вообще никому и даже токсична
Пиши таке частіше - бо найбільша надія, на моменті, на твій прогноз!⏳ На другому місці - мій план "Б"(який набагато повільніше рухається, ніж я собі думав) Ну і на третьому місці - це закон про демобілізацію(і злить, що звучало лише 36міс, і то якось в тумані... - і більше жодних чітких термінів/цифр)
Хвилина трансляції каналу "Ради" коштує платникам податків 1 692 грн: тендер на виробництво програм для телемарафону без конкурсу виграла компанія, пов’язана з ексзаступником голови Офісу президента
Телеканал "Рада" оголосив тендер на створення (виробництва) аудіовізуальних творів (телевізійних програм) для забезпечення цілодобового інформаційного марафону "Єдині новини #UAразом" за 105 млн грн і одразу отримав переможця.
"І не повірите, але вже одразу і переможець без конкурсу є: компанія "Кінокіт", пов'язана з уже ексзамом голови ОП Кирилом Тимошенком", – написав нардеп Железняк.
Він уточнив, що 105 млн грн – це 2/3 від бюджету каналу Верховної Ради. За даними Железняка, в документі сказано, що кожна хвилина трансляції каналу "Ради" вартує платникам податків: 1 692 грн.
"І таких буде 62 тис. Контракт був уже підписаний 2 січня. З боку Парламенту якись в.о. Петренко. Вважаю, що або фракції і президія одразу в понеділок викликає цього діяча для пояснення, або такі ж самі несемо відповідальність за це", – зазначив Железняк.
З.и. яке ставлення до сзч? Як до зрадників, це ваш власний вибір, пофіг або інший варіант?
1. бісять. особєнно на початку коли бігали по 2 рази на тиждень туди сюди. Вони бігають , а за ними тони макулатури. На вбитого 2 листка на сзч 6 і розслідування вернеться то ще 6) дивує їх кількість і поблажливе ставлення закону. може воно й так треба для зтравлювання пари... але якщо зара наберуть кого ні попадя треба буде посилювати відповідальність. Ну й тиск пари тут стане багатократно вищим.
А можна було набрати ще у 2022 вдвічі більше людей. І зайву половину на пів року випихати з війська без збереження зарплати. Самі би просились пошвидше назад, звикнувши жити на широку ногу, марнотратно. У кризу 2008... так і було (примусові відпустки без оплати, скиглення зубажілих, і пошук крайніх, хто хоче відпочити).
Від реальних, мене може серце прихопити)) Он Холява вже мені діагнози ставить по інтернету
З.и. яке ставлення до сзч? Як до зрадників, це ваш власний вибір, пофіг або інший варіант?
1. бісять. особєнно на початку коли бігали по 2 рази на тиждень туди сюди. Вони бігають , а за ними тони макулатури. На вбитого 2 листка на сзч 6 і розслідування вернеться то ще 6) дивує їх кількість і поблажливе ставлення закону. може воно й так треба для зтравлювання пари... але якщо зара наберуть кого ні попадя треба буде посилювати відповідальність. Ну й тиск пари тут стане багатократно вищим.
А можна було набрати ще у 2022 вдвічі більше людей. І зайву половину на пів року випихати з війська без збереження зарплати. Самі би просились пошвидше назад, звикнувши жити на широку ногу, марнотратно. У кризу 2008... так і було (примусові відпустки без оплати, скиглення зубажілих, і пошук крайніх, хто хоче відпочити).
можна було би на зекономлені кошти підняти забезпечення для тих хто залишився, але ж ціль не "зробити людям/народу/пересіченим краще"