|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 16 січ, 2024 11:20
vitaliiangel написав: Faceless написав:заробляють
дирекор родительского жэка "заробляє" 80кгрн при этом кроме уборки территории (дворниками за минималку) не делается ничего. Вы я так понимаю такое поддерживаете? Он же директор не бомжевать же ему в хруще на ланосе. Высокая з/п отлично при высокой эффективности менеджера. Так должно быть. Но если эффективность системы - нулевая, высокие з/п - плевок в лицо налогоплательщиков и всему государственному устройству (частный бизнес не трогаю, там тоже есть приколы, но хозяин барин сам решает как тратить свои деньги). Другими словами воровство.
Здравствуйте . Ну хорошо , а что вам нравится ? От чего вы в восторге ,или скажем так ,к чему у вас нет претензий ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 16 січ, 2024 11:25
холява написав:От чего вы в восторге ,или скажем так ,к чему у вас нет претензий ?
1. в восторге от вас 2. нет претензий к вам. все остальное нуждается в доработках.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 16 січ, 2024 11:30
vitaliiangel написав: Faceless написав:заробляють
дирекор родительского жэка "заробляє" 80кгрн при этом кроме уборки территории (дворниками за минималку) не делается ничего. Вы я так понимаю такое поддерживаете? Он же директор не бомжевать же ему в хруще на ланосе. Высокая з/п отлично при высокой эффективности менеджера. Так должно быть. Но если эффективность системы - нулевая, высокие з/п - плевок в лицо налогоплательщиков и всему государственному устройству . Другими словами воровство. (частный бизнес не трогаю, там тоже есть приколы, но хозяин барин сам решает как тратить свои деньги)
Нічого не можу сказати за ЖЕК ваших батьків. А ви що, свічку тримали в тому агентстві, що так впевнені в їх неефективності? Стільки може заробляти і висококваліфікований спеціаліст, і менеджер навіть середньої ланки в комерційній структурі. Тобто, якщо шукати кваліфікованого менеджера, шукати треба на ринкову зп, і це +/- їй відповідає.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 16 січ, 2024 11:32
Faceless написав:. А ви що, свічку тримали в тому агентстві, що так впевнені в їх неефективності?
а вы? первоначально я дал цитату без оценочных суждений. Оценку пусть каждый выносит сам.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 16 січ, 2024 11:35
vitaliiangel написав: Faceless написав:. А ви що, свічку тримали в тому агентстві, що так впевнені в їх неефективності?
а вы? первоначально я дал цитату без оценочных суждений.
Я оцінив з точки зору, що для топ менеджменту в серйозній установі це цілком прийнятні зп. І навіть більші були б прийнятні. Це все-таки не ЖЕК, тут вимоги куди вище, як і відповідальність. От і питання, ви це запостили щоб що показати?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 16 січ, 2024 11:38
Faceless написав:vitaliiangel написав: Faceless написав:. А ви що, свічку тримали в тому агентстві, що так впевнені в їх неефективності?
а вы? первоначально я дал цитату без оценочных суждений.
Я оцінив з точки зору, що для топ менеджменту в серйозній установі це цілком прийнятні зп. І навіть більші були б прийнятні. Це все-таки не ЖЕК, тут вимоги куди вище, як і відповідальність. От і питання, ви це запостили щоб що показати?
Зависть свою показать 
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 16 січ, 2024 11:41
Faceless написав:Стільки може заробляти і висококваліфікований спеціаліст, і менеджер навіть середньої ланки в комерційній структурі
у вас странное понимание зарплаты. Я встречал топов с зарплатами 6-7 тыс грн, в умирающих или провинциальных бюджетных организациях (до децентрализации). И встречал мерчендайзера филипп морис с зарплатой несколько куе, служебным авто и прочими плюхами. Привязывать зарплату к должности это совок. Есть KPI, в результате которого гонорар может быть в диапазоне от 7тыс до 700тыс и выше. Причём тут квалификация? Плиточник может зарабатывать больше профессора филологии, означает ли то что квалификация плиточника выше? Вопрос только в справедливой оценке KPI. В данном кейсе, для тех кто платит деньги, KPI плиточника выше (другими словами он полезнее). Должность и квалификация к зарплате прямого отношения не имеют. Мама моего друга работала поваром в кафе типа столовой теперь повар в богатой семье, ни должность ни квалификация у неё не изменились, а зарплата сделала х3 Если бы полезность чиновников соответствовала их зарплатам, мы бы жили как в Германии. Faceless написав:От і питання, ви це запостили щоб що показати?
если бы я хотел конкретно этим сообщением что то показать, я бы добавил какой-то комментарий. Меня интересовала реакция, понимают ли люди за что такие деньги, или просто за высокую должность, которую посчастливилось занять. Ваша реакция была ожидаема, но всё равно спасибо.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 16 січ, 2024 11:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 16 січ, 2024 12:04
Білий дім хоче, щоб Україна змінила стратегію з наступу на оборону, — Bloomberg
Як пише видання, таке послання від Байдена Зеленському на форумі в Давосі передасть радник президента США Салліван.
📌 На думку автора статті, Україна може піти на оборону лише в тому випадку, якщо США та союзники гарантують, що вони нададуть належні боєприпаси та броню. 📌 Росія також буде зосереджена на утриманні вже захоплених позицій аж до президентських виборів у США, сподіваючись, що переможе Трамп. 📌 Путін перетворив російське суспільство на військову економіку. Кремль витратить 8% ВВП на свою армію в 2024 році, перевищивши соціальні витрати вперше з моменту розпаду Радянського Союзу. 📌 Зеленський має рацію, відкидаючи західні заклики до припинення вогню. 📌 Росія використає паузу для переозброєння та поповнення запасів, щоб пізніше відновити атаку. Україна під час того ж перемир'я може не отримати більше грошей і зброї від Заходу. Отже, припинення вогню зараз може бути рівнозначним капітуляції пізніше.
. Спікер Палати представників Джонсон заявив, що не піде на компроміс із Байденом щодо безпеки кордонів для допомоги Україні, - Fox News
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 січ, 2024 12:31
Banderlog написав: 2. Це шо треба мобілізовувати будівельну техніку в "будівельника"? Попахує совєцьким союзом  далі шо? Крупних налогоплатєльщиків призивати?
Не мобілізувати, а призначити справедливу оплату за виконання робіт. На будівництво шляхів у січні у держави ж є кошти.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1