Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 63476348634963506351 ... 14836>
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:00

Faceless написав:Насправді й виходить, що туди приходять або "компенсувати" різницю (і навіть більше)корупцією, або нездари з якостями десь відповідно рівню окладу. Часто і те і інше.
вы знали, чтобы устроиться в хорошую гос.школу надо дать взятку? Потому что рынок. Пединституты плодят дипломированных специалистов, которых потом некуда трудоустроить. А на должность топ чиновников с окладом 100+ тыс берут всех желающих и без взяток. У меня ощущение что мы с разных планет пишем. Спасибо за диалог, предлагаю его закончить.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 16 січ, 2024 14:03, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:00

whois2010 написав:
  Banderlog написав: 2. Це шо треба мобілізовувати будівельну техніку в "будівельника"? Попахує совєцьким союзом :lol: далі шо? Крупних налогоплатєльщиків призивати?

Не мобілізувати, а призначити справедливу оплату за виконання робіт. На будівництво шляхів у січні у держави ж є кошти.

Чому не мобілізувати? Законом мобілізація техніки передбачена.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:
  Faceless написав:Насправді й виходить, що туди приходять або "компенсувати" різницю (і навіть більше)корупцією, або нездари з якостями десь відповідно рівню окладу. Часто і те і інше.
вы знаете, чтобы устроиться в хорошую гос.школу надо дать взятку?
Я бачу у вас це психологічна травма. То всі мають бути корупціонерами?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:05

Faceless написав:Я бачу у вас це психологічна травма. То всі мають бути корупціонерами?
давайте создадим ветку про мои травмы и вы с хотабом там выговоритесь? Я самодостаточный человек, мне не нужны ни должности, ни оклады, ни сторонние организации для моего трудоустройства. В планах самому создать такую организацию. Если вам это важно или интересно.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:
  Faceless написав:Я бачу у вас це психологічна травма. То всі мають бути корупціонерами?
давайте создадим ветку про мои травмы и вы с хотабом там выговоритесь? Я самодостаточный человек, мне не нужны ни должности, ни оклады. Если вам это важно.
Ви єдиний, хто вкотре збиткується проблемою влаштування в хорошу держ школу. Притягли навіть до теми керівників агенства при міноборони. Але винен чогось я чи Хотаб:)
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:15

Faceless написав:
vitaliiangel написав:
давайте создадим ветку про мои травмы и вы с хотабом там выговоритесь? Я самодостаточный человек, мне не нужны ни должности, ни оклады. Если вам это важно.
Ви єдиний, хто вкотре збиткується проблемою влаштування в хорошу держ школу. Притягли навіть до теми керівників агенства при міноборони. Але винен чогось я чи Хотаб:)

у вас проблемы с пониманием текста? жалуюсь я не на проблему трудоустройства, а на систему пропитанную коррупцией. Вы или часть этой системы или живёте в другом честном мире. Проблемы откашлять 10куе и занять должность нет, эти деньги прямо сейчас лежат от меня в 3х метрах Только с шуллерами по их правилам я не играю. К хотабу претензии к его низкой культуре. К вам в целом претензий нет. Будут - выскажу.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:27

Успіх написав:
1. Для засуджених з важкими злочинами - можна запропонувати зменшення терміну вдвічі, чи навіть, втричі!
А хто з легкими злочинами - амністія після війни.
2. Мобілізувати техніку разом з будівельниками)) - нехай не котловани риють, а окопи і бліндажі, на 2й-3й лінії оборони! За роботу їм будуть оплачувати.
Так би мовити, відправляти будівельників "у відрядження" ближче фронту))

п.с.
Ви там мали ще озвучити свої "писимістичні" варіанти. Давайте "жгітЄ!" :lol:

Жечь не буду про загальні перспективи. Тут з мене недавно подпіску взяли, шо я не проти обмежень прав та свобод в звязку з допуском до сєкрєтів.
Тепер мене ще 5 р після війни не випустять за кордон з тюрми :lol:
Спочатку про засуджених. В москалів амністія здається через рік служби.
Ви пропонуєте після завершення війни півстроку. По перше війна в нас не оголошена. По друге конфлікт з 14 року... скільки буде дальше пес його зна. В нагорному карабасі війна почалась ще при ссср .... якщо Ви думаєте що наступить заморозка, а потім бєрі шинель пошлі домой то я вас огорчу.
одномоментного масового розпуску не буде. А коли нас одпустять, то ми будем в першій черзі мобілізації у випадку загострення, та й на заміну тим хто зостанеться,
так як далі ми не аби шо ,а воїни з реальним БОЙОВИМ досвідом :wink:
якшо ненароком приймуть закон про 3 роки то перше це не значить , що в той самий момент коли пробють куранти 3роки, то Ви вискочете як зозулька з годинника й пожизнєнно свободні. Перше то буде бумажна волокіта з подпісями командірів а друге ніхто не казав шо місяця через 3 вас не скрутять в одесі в тролейбусі.
тямите? :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:34

vitaliiangel написав:я вам могу объяснить откуда берется уровень оплаты повара из кафе, есть валовый доход скажем 100 тыс в месяц. От него отнимаются сырьё, налоги, коммунальные, затраты на помещение и оборудование, прибыль собственника. То что остается распределяется в виде оплаты между сотрудниками. Кафе с оборотом 100 тыс не может нанять повара с окладом в 70 тыс. Иначе оно сработает в минус.

Ця людина знає про кафе та ЖЕКи... нічого.
Стосовно ЖЕКів- вимагаєте акти виконаних робіт, або створюєте своє ОСМД.
Стосовно кафе, воно може працювать якійсь період(або постійно) в мінус, сплачюючи зарплату кухарям. Причин багато, озвучувать їх не буду, просто смішно наскільки "обізнана" ця людина.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:34

Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:у вас проблемы с пониманием текста? жалуюсь я не на проблему трудоустройства, а на систему пропитанную коррупцией. Вы или часть этой системы или живёте в другом честном мире. Проблемы откашлять 10куе и занять должность нет, эти деньги прямо сейчас лежат от меня в 3х метрах Только с шуллерами по их правилам я не играю. К хотабу претензии к его низкой культуре. К вам в целом претензий нет. Будут - выскажу.

Так конкретно по цитаті що ви навели. Ви реально вважаєте, що оклад в 4куо для кваліфікованого керівника великого структурного підрозділу - це якісь великі гроші? Якщо так, то чому, і скільки,по-вашому, має бути? Тільки вже без реляцій в сторону шкіл і поварів в їдальні
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 14:36

Banderlog написав: і як ви собі то бачите? Які ви стимули запропонуєте для засуджених?

товариш, що на передку, казав що бачив групи засуджених, які служать
trololo

Подякував: 2695 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 63476348634963506351 ... 14836>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти