Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 63546355635663576358 ... 14838>
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 21:55

Успіх написав:
Одним словом, якщо не хочуть приймати закон про демобілізацію - про 24міс загального перебування на фронті, а лише 36міс, то нехай доповнюють його перебуванням в зоні БД - 12міс!
Можна навіть уточнювати:
- для арти - 12міс в зоні БД
- для піхоти/штурмовиків - 6міс в зоні БД

ДЕМОБІЛІЗАЦІЯ - мусить бути!!! :D

Який пафос !

Ну а що ви думаєте на рахунок як повинні зараховувати ракетчикам що в містах ,медікам , повітрянним силам і т.д. ?
Теж постійно у напрузі , а деякі по шість місяців з нуля не вилазили .
Я деяких знаю ,......
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 21:57

Успіх написав:
  холява написав:Всі знають про негаразди і ось ось повинні задовольнити ваши примхі вдосталь .
Слід зачекати до рішення парламенту
Доброго вечора!
Та щось я і близько не бачу/не чую про "задовільнити вдосталь"?
Тільки чути якісь тупарилі 36міс і, взагалі, мало конкретики і чіткості!
Мало конкретних чисел!

Арахамія займаеться .....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 21:57

Успіх написав:Так виявляється, що в армії - можна!(розпоряджатись, як фігурками на шаховій дошці)
я 150 раз говорил не каждый может быть всл как не каждый может быть космонавтом или подводником. И даже айтишником не каждый.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 22:11

холява написав:
  Успіх написав:Раби, прикуті кайданами до робочого місця на галерах, вже 22міс. "веслують і веслують", в спеку, в холод, в дощ, в сніх... день і ніч "веслують і веслують"...
А в комфортних каютах живуть матроси... які частенько виходять на палубу і спостерігають за рабами, які "веслують 24/7"! Ще й деякі матроси полюбляють вигукувати рабам: "Що так по-малу веслуєте? Давайте веслуйте до кордонів 91го! Будете веслувати усе життя! От би мій чоловік виліз з-під моєї спідниці і вам би показав, як треба веслувати!" :mrgreen:
Ну і так далі...

А головне, що матроси якось не усвідомлюють, що:
а) знаходяться на одному кораблі разом з рабами(тільки в значно кращих умовах)
б) по факту - від рабів залежить, куди той корабель запливе і чи, взагалі, допливе кудись?!

… .
Всі знають про негаразди і ось ось повинні задовольнити ваши примхі вдосталь .
Слід зачекати до рішення парламенту
Досить вже мастурбировать на очах усіх , так можно нашкодити органу .

Успіх радійте що ви не в піхоті ! У всьому є свої плюси ! Цілком могли б бути в піхоті.
БАгато хто був би радий (гарантовано) опинитися( бути розприділеним) на вашому місці

Р.S.
Знаючи який бардак безлад бюрократія корупція і так далі в країні в державі і відповідно у всіх державних інституціях в тому числі і в армії ніхто не хоче в ту армію в ЗСУ тобто.

P.p.s сьогодні поїзд затримали на 3 години ! З кожного вагону забрали чоловіків .

P.p.p.s.
один персонаж , Імя якого не ввічливо називати в культурному товаристві , сказав що коли прийдуть московити то виріжуть лишенько мільйонів два українців не більше , а для інших нічого не загрожує. Як на вашу думку він правий ?
Востаннє редагувалось yama в Вів 16 січ, 2024 22:19, всього редагувалось 2 разів.
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 22:17

pesikot написав:Так Арахамия сравнивал ведущие западные СМИ со Скабеевой или нет ? :)

Та мені плювати. Нехай він хоч 100 разів перед цим збрехав - по переговорах я йому вірю. Чому? Тому що ніхто більше ніякої інформації не надавав.
Якщо ніхто більше нічого не сказав тільки Арахамія - значить це правда. Логічно?
Ось нехай Подоляк вийде і скаже - Арахамія брехло, діло було так... Ось тоді я буду сумніватись.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 22:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Увесь кордон із Польщею розблокований: завершився протест біля "Ягодина"
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 22:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Вроді запрацювала загальна база.
Всі хто отримував повістки і не приходив в воєнкомат тепер світяться при перевірці документів.
Якось в кацапів мобілізація пройшла цікавіше.
Участковий+военком+20хв на збори - воєнкомат - ти солдат - з полігона розкажеш які в тебе родичі, адвокат, хвороби і тд. Не дали часу людям придумати отмазки.
А в нас кіно і корупція. спеціально повістка з явкою через три дні щоб отмазатись.
Волинь

Подякував: 0 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 22:27

yama написав:сьогодні поїзд затримали на 3 години ! З кожного вагону забрали чоловіків .
поезд дневной или ночной, если не секрет?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 22:30

freeze написав:
Water написав:Техніку та людей можна мобілізувати. Техіка працює, тракторист отримує зарплату з бюджету. Фірма скоріш за все при такому підході накриється, а техніка з високою вирогідністю буде загроблена. Шо ми отримаєм? Коштів від фірми в бюджет- 0. Де брать гроші на зарплату трактористам? Хто компенсує власнику техніки її вартість, з бюджету? За бюджетні кошти можна купить техніку, без її "мобілізації", без вилучення у власника.

А кто должен копать вторую третью четвертую линию обороны, уставший солдатик пехотной лопаткой ? Инженерной техники в ЗСУ очень мало. А строительная индустрия у нас до войны хорошо работала, вряд ли экскаваторы в Польшу и Германию сбежали.

Є масса віруючих які не можуть воювати з релігійих причин. Є отказніки. Є зеки. Є інваліди без одного ока. Є автодори з купою техніки.
Було б бажання правильно покомандувати, а копачі є завжди.
Волинь

Подякував: 0 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 січ, 2024 22:31

pesikot написав:Путин признался, что он завоевывает Украину, а не "освобождает" (видео)
"Попытка побудить нас отказаться от тех завоеваний, которые мы реализовали за последние 1,5 года... Ну, это невозможно. Все понимают, что это невозможно: и правящие круги в Украине понимают, и западные элиты понимают", - заявил Путин.

Теперь и с видео

Вірити путіну? :D :D
Все що говорить путін в публічній сфері - брехня або маніпуляція.
Нє, якщо він говорить якісь факти(які мені не відомі), то можна повірити/перевірити. Останній факт який він озвучив - було об'явлення війни в лютому 22.
Виділена цитата 100% брехня/маніпуляція, це очевидно для мене.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 63546355635663576358 ... 14838>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman, Vadim_ і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор