|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 16 січ, 2024 21:55
Успіх написав:Одним словом, якщо не хочуть приймати закон про демобілізацію - про 24міс загального перебування на фронті, а лише 36міс, то нехай доповнюють його перебуванням в зоні БД - 12міс! Можна навіть уточнювати: - для арти - 12міс в зоні БД - для піхоти/штурмовиків - 6міс в зоні БД ДЕМОБІЛІЗАЦІЯ - мусить бути!!! 
Який пафос ! Ну а що ви думаєте на рахунок як повинні зараховувати ракетчикам що в містах ,медікам , повітрянним силам і т.д. ? Теж постійно у напрузі , а деякі по шість місяців з нуля не вилазили . Я деяких знаю ,......
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 16 січ, 2024 21:57
Успіх написав: холява написав:Всі знають про негаразди і ось ось повинні задовольнити ваши примхі вдосталь . Слід зачекати до рішення парламенту
Доброго вечора! Та щось я і близько не бачу/не чую про "задовільнити вдосталь"? Тільки чути якісь тупарилі 36міс і, взагалі, мало конкретики і чіткості! Мало конкретних чисел!
Арахамія займаеться .....
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 16 січ, 2024 21:57
Успіх написав:Так виявляється, що в армії - можна!(розпоряджатись, як фігурками на шаховій дошці)
я 150 раз говорил не каждый может быть всл как не каждый может быть космонавтом или подводником. И даже айтишником не каждый.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:11
холява написав: Успіх написав:Раби, прикуті кайданами до робочого місця на галерах, вже 22міс. "веслують і веслують", в спеку, в холод, в дощ, в сніх... день і ніч "веслують і веслують"... А в комфортних каютах живуть матроси... які частенько виходять на палубу і спостерігають за рабами, які "веслують 24/7"! Ще й деякі матроси полюбляють вигукувати рабам: "Що так по-малу веслуєте? Давайте веслуйте до кордонів 91го! Будете веслувати усе життя! От би мій чоловік виліз з-під моєї спідниці і вам би показав, як треба веслувати!" Ну і так далі... А головне, що матроси якось не усвідомлюють, що: а) знаходяться на одному кораблі разом з рабами(тільки в значно кращих умовах) б) по факту - від рабів залежить, куди той корабель запливе і чи, взагалі, допливе кудись?!
… . Всі знають про негаразди і ось ось повинні задовольнити ваши примхі вдосталь . Слід зачекати до рішення парламенту Досить вже мастурбировать на очах усіх , так можно нашкодити органу .
Успіх радійте що ви не в піхоті ! У всьому є свої плюси ! Цілком могли б бути в піхоті. БАгато хто був би радий (гарантовано) опинитися( бути розприділеним) на вашому місці Р.S. Знаючи який бардак безлад бюрократія корупція і так далі в країні в державі і відповідно у всіх державних інституціях в тому числі і в армії ніхто не хоче в ту армію в ЗСУ тобто. P.p.s сьогодні поїзд затримали на 3 години ! З кожного вагону забрали чоловіків . P.p.p.s. один персонаж , Імя якого не ввічливо називати в культурному товаристві , сказав що коли прийдуть московити то виріжуть лишенько мільйонів два українців не більше , а для інших нічого не загрожує. Як на вашу думку він правий ?
Востаннє редагувалось yama в Вів 16 січ, 2024 22:19, всього редагувалось 2 разів.
-
yama
-
-
- Подякував: 9213 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:17
pesikot написав:Так Арахамия сравнивал ведущие западные СМИ со Скабеевой или нет ? 
Та мені плювати. Нехай він хоч 100 разів перед цим збрехав - по переговорах я йому вірю. Чому? Тому що ніхто більше ніякої інформації не надавав. Якщо ніхто більше нічого не сказав тільки Арахамія - значить це правда. Логічно? Ось нехай Подоляк вийде і скаже - Арахамія брехло, діло було так... Ось тоді я буду сумніватись.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:20
Увесь кордон із Польщею розблокований: завершився протест біля "Ягодина"
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:23
Вроді запрацювала загальна база. Всі хто отримував повістки і не приходив в воєнкомат тепер світяться при перевірці документів. Якось в кацапів мобілізація пройшла цікавіше. Участковий+военком+20хв на збори - воєнкомат - ти солдат - з полігона розкажеш які в тебе родичі, адвокат, хвороби і тд. Не дали часу людям придумати отмазки. А в нас кіно і корупція. спеціально повістка з явкою через три дні щоб отмазатись.
-
Волинь
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:27
yama написав:сьогодні поїзд затримали на 3 години ! З кожного вагону забрали чоловіків .
поезд дневной или ночной, если не секрет?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:30
freeze написав:Water написав:Техніку та людей можна мобілізувати. Техіка працює, тракторист отримує зарплату з бюджету. Фірма скоріш за все при такому підході накриється, а техніка з високою вирогідністю буде загроблена. Шо ми отримаєм? Коштів від фірми в бюджет- 0. Де брать гроші на зарплату трактористам? Хто компенсує власнику техніки її вартість, з бюджету? За бюджетні кошти можна купить техніку, без її "мобілізації", без вилучення у власника.
А кто должен копать вторую третью четвертую линию обороны, уставший солдатик пехотной лопаткой ? Инженерной техники в ЗСУ очень мало. А строительная индустрия у нас до войны хорошо работала, вряд ли экскаваторы в Польшу и Германию сбежали.
Є масса віруючих які не можуть воювати з релігійих причин. Є отказніки. Є зеки. Є інваліди без одного ока. Є автодори з купою техніки. Було б бажання правильно покомандувати, а копачі є завжди.
-
Волинь
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:31
Вірити путіну? Все що говорить путін в публічній сфері - брехня або маніпуляція. Нє, якщо він говорить якісь факти(які мені не відомі), то можна повірити/перевірити. Останній факт який він озвучив - було об'явлення війни в лютому 22. Виділена цитата 100% брехня/маніпуляція, це очевидно для мене.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|