|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:36
andrijk777 написав:Виділена цитата 100% брехня/маніпуляція, це очевидно для мене.
та васильевич отсебятину понес ....видно что двойник, постоянно заискивает и питается бути правдоподобним , дурня.....
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:37
vitaliiangel написав: yama написав:сьогодні поїзд затримали на 3 години ! З кожного вагону забрали чоловіків .
поезд дневной или ночной, если не секрет?
Львів Перемишль подивіться самі
-
yama
-
-
- Подякував: 9213 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:43
yama , сьогодні поїзд затримали на 3 години ! З кожного вагону забрали чоловіків .
57-річного колегу з повним пакетом документів вивели з автобуса і 8 годин тримали на пп , поки зверху дозволили пропустити. Автобус ясно що пішов без нього на Варшаву. Просили навіть льотну книжку, довідки з дії, що гроші дійсно в АК отримує. Усть-Луга, чи як там.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:50
Успіх Не переживайте у нас зеків теж менше ніж в москалів, В тих недо розвинутих є близько 300.000
-
yama
-
-
- Подякував: 9213 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 16 січ, 2024 22:52
Украина будет "воевать лопатами", если поток западной помощи иссякнет. Об этом глава МИД Кулеба заявил в интервью ABC News.
"Даже если у нас закончится оружие, мы будем воевать лопатами, потому что на кону для Украины стоит существование этой нации", - сказал министр.
Также он исключил любые переговоры с РФ, пока Украина не займет более сильную позицию на поле боя.(с)
Откуда столько дыбылов у власти (((( Министр, который явно ни при каких обстоятельствах не собирается воевать в ЗСУ лопатками, гонит пургу, что при войне с помощью лопаток Украина займет более сильную позицию на поле боя Все гораздо хуже, чем я думал, хотя я всегда был пессимистом. Пропал дом (с). Настало время маразма. Армия времён маршала Блюхера, половина времени моего высоко оплаченного пребывания в армии ( а я в зоне 100-ки больше года) расходуется на грёбаный бред. Это какой-то позор.
Востаннє редагувалось freeze в Вів 16 січ, 2024 23:06, всього редагувалось 1 раз.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Вів 16 січ, 2024 23:00
Доречі, краєм вуха чув, що прийняли новий закон і можна буде влаштувались помічником заступника вахтера на патронний завод і отримати відстрочку
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 16 січ, 2024 23:02
Дюрі-бачі написав:Доречі, краєм вуха чув, що прийняли новий закон і можна буде влаштувались помічником заступника вахтера на патронний завод і отримати відстрочку
Там все места зам. вахтеров будет со старта зарезервированы. Народ за них еще и доплачивать будет.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Вів 16 січ, 2024 23:04
А от вступ до аспірантури сьогодні перекрили, до прийняття правил вступу.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 16 січ, 2024 23:12
freeze написав:Украина будет "воевать лопатами", если поток западной помощи иссякнет. Об этом глава МИД Кулеба заявил в интервью ABC News. "Даже если у нас закончится оружие, мы будем воевать лопатами, потому что на кону для Украины стоит существование этой нации", - сказал министр. Также он исключил любые переговоры с РФ, пока Украина не займет более сильную позицию на поле боя.(с) Откуда столько дыбылов у власти (((( Министр, который явно ни при каких обстоятельствах не собирается воевать в ЗСУ лопатками, гонит пургу, что при войне с помощью лопаток Украина займет более сильную позицию на поле боя Все гораздо хуже, чем я думал, хотя я всегда был пессимистом. Пропал дом (с).
А що він повинен був їм казати? Що трамп красава? Не будете давати зброю і такий собі рудий клоун "домовиться" про мир за пару годин? Це дуже добре коли нас всіх тут загеноцидять? Якщо казати не будете давати зброю і ми здамось, то вони і нічого не будуть давати, щоб досягти "миру" чим скоріше. А тут ситуація така, що будуть вимушені давати зброю, щоб всіх не знищили, бо їх преса владу з'їсть, мовляв які ж ви му***, не давали зброю і допустили геноцид в центрі Європи в 21-му столітті, а українці готові були битися і билися скільки могли. Я так все бачу, не можна казати про натяки на капітуляцию, слабим і безхребетним точно ніхто допомогати не буде, а так є шанс відбитися.
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Вів 16 січ, 2024 23:31
somilitark написав: freeze написав:Украина будет "воевать лопатами", если поток западной помощи иссякнет. Об этом глава МИД Кулеба заявил в интервью ABC News. "Даже если у нас закончится оружие, мы будем воевать лопатами, потому что на кону для Украины стоит существование этой нации", - сказал министр. Также он исключил любые переговоры с РФ, пока Украина не займет более сильную позицию на поле боя.(с) Откуда столько дыбылов у власти (((( Министр, который явно ни при каких обстоятельствах не собирается воевать в ЗСУ лопатками, гонит пургу, что при войне с помощью лопаток Украина займет более сильную позицию на поле боя Все гораздо хуже, чем я думал, хотя я всегда был пессимистом. Пропал дом (с).
А що він повинен був їм казати? Що трамп красава? Не будете давати зброю і такий собі рудий клоун "домовиться" про мир за пару годин? Це дуже добре коли нас всіх тут загеноцидять? Якщо казати не будете давати зброю і ми здамось, то вони і нічого не будуть давати, щоб досягти "миру" чим скоріше. А тут ситуація така, що будуть вимушені давати зброю, щоб всіх не знищили, бо їх преса владу з'їсть, мовляв які ж ви му***, не давали зброю і допустили геноцид в центрі Європи в 21-му столітті, а українці готові були битися і билися скільки могли. Я так все бачу, не можна казати про натяки на капітуляцию, слабим і безхребетним точно ніхто допомогати не буде, а так є шанс відбитися.
Иногда враньё хуже воровства. Нам уже тонну лапши наплели про неминуемый кофе в Крыму, а в результате жуткое разочарование и депрессия у большей части военнослужащих. Не ври, и не придется оправдываться. Скажи правду, не получится тебя поймут. Степень маразма нынешней армии я чуть позже опишу, это просто идиотизм. Зеленский, Залужный, Умеров не способны на мой субъективный взгляд вывести армию на качественно современный уровень. 19 век и страх перемен
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-