Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 63696370637163726373 ... 14819>
Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 12:41

Slon_Nosov написав:
кажуть за втрату штикножа штраф 24000, за калаш(весло) 21000, логіка.... :cry:
не треба пугати голим задом їжака) не все так однозначно.
Штик ніж можно заказати в китайців. Я приймав зброю в одного розформованого бата то там хлопці під сотню потратили власних коштів на різні кобури, ремінці та завтикані шомполи. Все мож купити...
Або списати :wink: .
Погодьтесь ,шановне паньство, списати приміром джип не така вже велика робота, якщо собі, даж тиждень писанини джип коштує).
Тепер іще момент, мобілізація.
Питання знатокам,
яка найкраща бронь?
Правильно, служба в армії.
Тіки домовитись треба з командіром і можно даж бути в зоні бд на сотні і одноврємьонно в буковелі.
Но це чисто мої лічні мислі й вигадки шоб я робив якби мені дали порулить частиною... :roll:
Всі співпадіння з реальними подіями і людьми випадкові.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 12:44

Бетон написав: товариш пише те саме, що і фріз. суцільний совковий мрак

Так может вместе с инновациям электронного контроля за цивильными, федоров не хочет напрячься и реыормировать бюрократию? Аа?

Мабуть в сотий раз -- совок до чого тут з цим списанням та бюрократією? Це суто вже наше ноу-хау, яке пустило ростки у середині 90-х і досягло розквіту на початку 2000-х.

І ніяка цифровізація в цьому не допоможе, якщо від комчастини і вище не мають бажання допомагати ротному, комбату, зампотеху виконувати свої основні функції (забезпечення, підготовку та виконання службових та бойових завдань), а не витрачати увагу-сили на другорядні -- списання, облік, доповіді і т.д.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 13:12

Banderlog написав:
  Slon_Nosov написав:
Штик ніж можно заказати в китайців. Я приймав зброю в одного розформованого бата то там хлопці під сотню потратили власних коштів на різні кобури, ремінці та завтикані шомполи. Все мож купити...
Погодьтесь ,шановне паньство, списати приміром джип не така вже велика робота, якщо собі, даж тиждень писанини джип коштує).
Питання знатокам,
яка найкраща бронь?
Тіки домовитись треба з командіром і можно даж бути в зоні бд на сотні і одноврємьонно в буковелі.
Но це чисто мої лічні мислі й вигадки шоб я робив якби мені дали порулить частиною... :roll:

:D а ще всі понакупляли модні ремені до калашів і рідні знайти не можуть... Дефіцит...
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 13:18

Banderlog написав:
  Slon_Nosov написав:
Питання знатокам,
яка найкраща бронь?

А з командиром якого рівня можна дофонтазувати до Буковеля ? 8)
maxprofit

Подякував: 1334 раз.
Подякували: 151 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 13:27

Реальні сни

документами молода жінка несла службу на україно-білоруському кордоні, за що отримувала близько 50 тис. грн доплати, а її мати нібито перебувала на Сході країни, і її виплата становила – 120 тис. грн на місяць. До викриття правоохоронцями загалом їм було незаконно нараховано майже 2 млн грн.
https://lb.ua/society/2023/10/17/579923 ... donka.html

І! Всі! В частині! Про це знали!
Треба місцевих форумчан було туди відправити -- моралі почитати отому комчастини, його заму та отим вслужбовцям.

А ось тут навіть комроти охорони отаке зробив:
https://lb.ua/society/2023/10/16/579738 ... vniku.html
І хто ж повірить, що сам ротний такий всепотужний.
Цирк...
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 18 січ, 2024 13:32, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 13:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

щоб надійно то починаючи з окремого бату. Комроти тож в принципі може прикрити і списати шо надо, но він залежна людина. Сама гірша посада комроти.
:)
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 13:38

Banderlog написав:Комроти тож в принципі може прикрити і списати шо надо, но він залежна людина. Сама гірша посада комроти.

Поясніть.
Невже начальник (и) комроти не взнають та пропустять поміж себе отакий струмочок?

Доходило, що комбриг (входячи у відпустку) власноруч графік відпусток собі в блокнотик переписував, щоб не дай Боже, хоч хтось змістив відпустку без його відома.
В рапорті на відпустку передавав повноваження заму з вказівкою - без прийняття кадрових рішень.

А тут усе ротному?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 14:08

Xenon написав:Скоро бігти буде нікуди

Министр обороны Великобритании Грант Шаппс заявил, что Великобритания и ее союзники должны подготовиться к глобальной войне с Россией, Китаем, Ираном и Северной Кореей, которая может начаться в течение пяти лет.

Китай воювати не буде. Усюди де Китай воював - усюди програвав. Почитайте історію Китаю.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 14:19

detroytred написав:
  Banderlog написав:Комроти тож в принципі може прикрити і списати шо надо, но він залежна людина. Сама гірша посада комроти.

Поясніть.
Невже начальник (и) комроти не взнають та пропустять поміж себе отакий струмочок?

Доходило, що комбриг (входячи у відпустку) власноруч графік відпусток собі в блокнотик переписував, щоб не дай Боже, хоч хтось змістив відпустку без його відома.
В рапорті на відпустку передавав повноваження заму з вказівкою - без прийняття кадрових рішень.

А тут усе ротному?
ні звичайно. Я про то шо не піде ж солдат до комбрига. Ну й з комвзвода таке діло не рішить.
В нас зара порядок дійшов до того, шо позиції списком подаються на корпус і за кожну позицію список бійців пофамільний .
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 січ, 2024 14:41

Бандерлог
На корпус?! Пофамільно на позиціях.
Система самовдосконалюється все вище))

Воно-то по суті оте списання майна-техняки страждає саме з-за того, що замикати на себе схотіли ще й ланки вищі комчастини.

Корінець у розриві відповідальності за виконання завдань-задач підрозділами з посадовцями вищестоящих штабів, управлінь.
Винуватий і відповідає підрозділ, а не той, хто зобов'язаний його забезпечити всім для виконання.

Отже всі, хто над комроти, над комбатом потрібні саме для того, щоб оцей ротний-комбат виконав завдання. (Окрім планування, управління).
І тільки потім функції контроля..

По факту же маємо: отримуй ще більше другорядних функцій, щоб ще складніше було виконати основне завдання.
А ми потім до твого невиконання ні до чого. Ми тільки контролюємо, як ти виконуєш.

З.и. в підлеглого є лише один діючий інструмент для боротьби з дурними та зайвими наказами --- визначене Статутом право уточнення наказу.
От і уточнювати до тупіка.
- наказ переробити 300 документів!
- без проблем. Але зараз роблю оте і оте. Коли їх переробляти, замість чого? Уточніть розпорядження.
- тупік. Бо конкретної відповіді ніхто не дасть. Бо тоді це взяти на себе відповідальність за порушення.
detroytred

Профіль

#<1 ... 63696370637163726373 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор