КЛІМАТИЧНА ЗБРОЯ ВДАРИЛА ПО РФ: росіяни мерзнуть, гріються в окропі і стонуть у темряві
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
![]()
Які всі? ![]() Що знали?? ![]() Якщо в частині нехай 2тис людей. Якщо переліки в ел. і друкованому вигляді є не у солдатів, а у сотника і ще там у когось з керівництва. Як, припустімо, комбат чи комбриг перевірить наявність людей, якщо всіх разом у шахм.шикуванні мало коли збирали? (лише у тилах на полігонах...) То хіба як 2/3 відпустити, то щось запідозрить... ![]() Як солдати знатимуть, що хтось з їхнього переліку в буковелях, якщо вони тих переліків і не бачили? Якщо навіть чергують не по відділеннях чи взводах, а як вже вийде так сотня і перемішається. Як довести, що я був у війську і на передовій, якщо мене туди відправляли усно, відвозили без авто зі зчитувачем біометричних даних і днк, і ні разу не підписали КЕПом і по блокчейну... Правда, осколок після поранення у лікарні забрали і десь заховали... Але де? Втім, маленький ніби залишили. ![]() pesikot
Як сказав Грабський( військовий оглядач) - Мороз-це українське прізвище, а тому він воюює за нас. 3-09-1991 — 4-10-1993___Морозов Костянтин Петрович__Перший Міністр Оборони України
![]()
От тут в армії парадокс. Вимагають саме від тих, хто робить, тягне. Хто везе, на тому їдуть. І все б то було нічого, але мова в нас йде про що? Про забаганки-вимоги робити дурниці або те, що шкодить справі. Я категорично не згоден, що циркуляри зверху йдуть від незнання ситуації (далекості від реалій начальників в кабінетах). Да чудово вони все знають і розуміють... Кожен з них був у шкурі від курсанта і до своєї посади. Ще раз поясню своє бачення: причина -- слабка відповідальність генерала за результат. От майже нема її в все. А була б, то він зі шкури вистрибнув... і як низові купляють за свій кошт в підрозділ, так і він би купляв --- їм купляв. Не собі, а їм. Щоб вони виконували завдання. Він би вимагав зі своїх замів, щоб вони працювали на те, як допомогти ротному-комбату. Він би нахиляв снабженців і Ко. А так: він зробив свою частину своєї роботи і пофіг. Не влаштовує результат, дав команду посилити, покращити тощо. Підлеглі управлінці в якості оцього "посилити-покращити" наваяли гору розпоряджень а-ля проінструктувати, доповісти, перевірити і т.д. Генерала не влаштовує і далі результат, він і далі вимагає, а підлегглі і далі генерять дурні розпорядження... І! Всі! Знають, що це дурня! Але! Потрепає від цього лише хто? Правильно --- оті взводні, ротні, комбати та їх підлеглі. Ну ще частково низова прослойка управлінців. До речі, он нещодавно розповідали: найгірший варіант генерала -- лазить сам по бліндажах, сам перевіряє кожного бійця (як старшина), але замість того, щоб допомогти взводному, ротному - начштаба; розібратися в причинах чому так, генерал тупо вимагає з оцих посадових осіб. Не з своїх підлеглих, які повинні забезпечити; не з себе -- прибрати марновитратні розпорядження; а з отих взводних, ротних, комбатів. Ось і приклад. Знає, але по факту ну нічим не допомагає виконанню. Навпаки..
![]()
В сенсі???? Наказ на призначення -- знає увесь стройовий відділ. Розболтали всім... Виписки по службах. Розболтали всім. В підрозділі книги обліку. Перевірки книг обліку внутрішніми комісіями. А в данному випадку, ще очевидніше: у статті так і говориться, що по місту по салонах. *При цьому жінки зухвало продовжували публічне життя у місті, зокрема відвідували фітнес та СПА центри, де їх неодноразово помічали знайомі, яким було достеменно відомо, що вони мають перебувати на службі*. Там, де хоч якась "копійка", нічого не втаїш. З.и. Он Успіх у курсі усіх тілодвіжєній з ГСМ)) Востаннє редагувалось detroytred в Чет 18 січ, 2024 17:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() Доброго дня . Зі всіей повагою відношусь до вашого повідомлення , але як же бути з призивом до лав арміі ? Чому хтось залишив бізнес ,втратив всі гроші , не аби які зв,язки побіжав захищати Батькивщину ? Ті що с,Їб НУЛи майже герої , знедолені війскові біжанці .... давайте помолимось за тіх бідолаг . Вони ж такі пострадавші . Ну а зараз питаннечко , так а хто повинен захищати ? Знедолені з трьома тонами довідок ? Ті що не можуть вилезти з Киівських пагорбів ? І навіть як що забрати 500 депутатів і 2000 помічників все рівно буде мало . Хто повинен захищати УКРАЇНУ ? ![]()
А що тут "не так"?
![]() Є проблема... Є дії по усуненню проблеми... Варіант нагнітання істерії+зашугуванн типу всіх запакуєм/у всіх заберем - не вирішують проблему... Ба більше Ту кількість яку примусово висмикнуть прийдеться поділити на 2 , адже з посиленням супротиву буде зростати опір , отже потрібно буде в рази більше висмикувачів... От і виходить Декларується одне По факту виходить друге але крайні чомусь треті... А може нехай спробують плюшками? Перша плюшка - спростять документообіг чим зменшать потребу в збільшенні кількості Друга плюшка - запустять механізми які покажуть що репресії це не наш метод... Наприклад Було 200 000 імпортованих авто з яких 1% виявився комерційним імпортом... Тобто 99% - правильних 1% - сволоти... Заборонили всім, погіршили стан з транспортом в ЗСУ=збільшили втрати часу на евакуацію=збільшили інвалідність і безповоротні втрати=мусять збільшувати кількість і повноваження контролюючих органів( а ці б контролюючі могли б воювати)... Це те саме що з мотивацією про присутність в суспільстві 1% жуліків-усіх посадили в колонію. А в колонії людина більше думає про те як вижити і менше про те як допомогти Державі..яка її посадила в колонію+ звідкись потрібно взяти 5% від загнаних в колонію- щоб охороняти.
![]() Хех, якби ж то було все так простоОтож! Тут думали, що та вся писанина - це все дуже просто і мало часу займає! І з мене тут сміялись/підмахували, що я на деякий час став ще й "писарем"(виконував всю писанину замість зампотєха, поки/декілька місяців нового не дали, бо попередній звільнився по віку) і то, не замість моєї основної роботи дали цю писанину, а ПЛЮС до неї! То я вже деколи теж "зривався" від тої купи паперів/купи писанини і правильності їх заповнення! Я не раз так і казав комбату і іншому начальству: - "Це в тому треба розумітись! Це до того треба людину з ВО, а не простого солдата з 9ма класами сільської школи, який в більшості тих паперів і військової справи "зеленого поняття" НЕ має!!! ![]() Хоч в мене добре виходило ![]() Правда трохи пального забагато списав ![]() ![]() Як наше "дрібніше" начальство каже про вище командування: "Вони собі там сидять по бункерах "два поверхи вниз під землею" і собі в куй не дують!))) Правда "середнє" начальство полюбляє частенько (1-2рази/тиждень) робити "перевірки" на вогневих позиціях🤦🏻 Які? - чи добре САУшка замаскована?)) - чи нормально антиланцетка натягнута)) - чи є вогнегасники?)) - чи є погрібки на снаряди?(а тепер ще й 2 погрібки вимагають: на снаряди і окремий погрібок на запали) Далі ще цікавіше)) - дрова не повинні бути поскладані по краю проходів у бліндаж)) - крупи/хліб і т.п. - це все має зберігатись у закритих ящиках/не має бути розкидано де небудь(а ми просто підвішуємо в кульках до стелі, щоб миші не доставали) - чи тверезі ![]() Ну і т.д., і т.п. ![]()
Послухайте , що ви кажите тут хлопцям , яким невідомо як привозять поранених ? Може щось забули ? На всяк випадок .... форма 100 ,яка іде с кожним паціентом ,заповнюется по війсковому квітку , чи з ваших слов , слов командира , тіх хто доставив . У первинному огляді вказується де отримав поранення , яке поранення ( З МАЛЮНКОМ ) на чому доставляли , ліки що вводили , шторбирували , рентген , звідки ви призивались , домашню адресу . А також медичний висновок , заключення того хто оперував . Як ВИ були при свідомості ,то вам треба було БУДЬ КОМУ з лікарів наголосити на необхідності мати у себе осколки чи частини , кулі і .......будь що . По протоколу ніхто не повинен сберігати те що з вас вийняли . Бувало що і залишали ......... на прохання . Бували випадки коли ми в тампон завертали на пам,ять кулі , но то були поодинокі випадки . Я з повагою до вас ставлюсь , АЛЕ ....... Вам би відпочити .....
|
|