Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 17581759176017611762 ... 3438>
Сообщение Добавлено: Чт 18 янв, 2024 20:57

ЛАД писал(а):Не всё торгуется.
И не всё должно торговаться.

Это идеальный вариант, которого к сожалению нет.
Не успели в городе Х наладить производство дронов в месте ХХ - место такое, что я не догадался бы, и не подумал бы - как именно туда и «прилетело»…
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4459 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 19 янв, 2024 03:57

akurt писал(а):
  ЛАД писал(а):Не всё торгуется.
И не всё должно торговаться.

Это идеальный вариант, которого к сожалению нет.
Не успели в городе Х наладить производство дронов в месте ХХ - место такое, что я не догадался бы, и не подумал бы - как именно туда и «прилетело»…

Это, к сожалению, как раз торгуется.
И, похоже, не очень дорого.
И этой "торговлей" должно заниматься СБУ. В первую очередь. И наказание вплоть до расстрела. Или не вплоть, а просто расстрел.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Пт 19 янв, 2024 12:42

akurt писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):А от це мене лякає. Як потім з такими лікарями чи інженерами щось робити?
Можливо це мої бзики, але я, як науковий керівник, всі програми із магістерських чи бакалаврських робіт тестую сам.

Правильно Ви все пишете - і я знаю, що Ви на відміну від інших - "в темі".
Тут під вашими рядками можна підписатися та ставити плюс.
З однією нотаткою: КАДРИ ВИРІШУЮТЬ ВСЕ. Ось бачите: ви тестуєте самі. COOL!!!!

В одному університеті одна викладачка вдало торгувала курсовими роботами за дисципліною "Інженерна графіка" Певний час терпіли - всі все знали - поки не продала курсову родичу ректора - тоді звільнили. На її місце прийняли жінку-пенсіонерку - не кандидата і не доктора - всі спочатку із скепсисом дивилися, але іншої не було, а треба було терміново когось узяти. Що ви думаєте - вона опанувала компʼютерний клас та налаштувала дві програми для виконання креслень - та почали регулярно працювати першокурсники. Не у всіх получалося відразу - були скарги на жорсткість та вимогливість викладачки - гроші реально - ми перевіряли непрямими методами - не брала - ректор вже почав "бурчати" та натякати, що треба з 1 вересня НЕ брати на роботу. Типу занадто вимоглива... Я так зрозумів що до нього зверталися "ображені"...
Я був у складі "комісії", яка відвідала той компʼютерний клас на реальних заняттях - без попередження - але коректно - типу "хочемо подивитися як то працює" - та був вражений тим, як кваліфіковано все відбувалося. Я не міг повірити прямо, що ось ці зелені першокурсники так гарно виконують креслення на наших очах - прямо перед нами на екрані моніторів з"являлися графічні фігури - досить складні - студенти помилялися - але було видно, що знають які кнопки натискати, які інструменти використовувати, вона підказувала та спрямовувала - виправляли - йшло далі... Було справжнє навчання... Опитування студентів денної форми навчання показало, що студенти дуже задоволені, що опановують такий предмет.
Я потім сказав ректору, що їм повезло і таких викладачів треба носити на руках. Ректор заспокоївся, начальник відділу кадрів перестав хвилюватися, а жінка продовжила працювати...

А то пан Shaman - фахівець з "Економіки по-простому" - мені розкаже...

а що вам розповідати, якщо ви нічого не бажаєте нового знати? :oops:

й Економіка простими словами й Економіка по-простому то трошки різні речі.

й взагалі ви так красиво пишете - треба якісно та чесно працювати - то про інших в своїх оповідях. але коли вам же пишеш про якісну роботу, якісну освіту, про тих людей, хто намагається в Україні щось робити - ви це поливаєте брудом. й одразу згадуєте, то як самі за когось здавали іспит, то як ваші знайомі махлюють з написання робіт. людина парадокс :D
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 19 янв, 2024 12:55

Дякую за критику. Знавець різниці між "Економіка по-простому" та "Економіка простими словами".
Комуналку оплатили? Пора: вже 19 січня...
Не солідно такому спеціалісту бути боржником: субсидію не дадуть.
Последний раз редактировалось akurt Пт 19 янв, 2024 15:26, всего редактировалось 2 раз(а).
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4459 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 19 янв, 2024 12:55

Shaman потрібно розділяти 2 речі: я чудово знаю як працювати більше/якісніше/... але мене не змушують цього робити, тому я працюю трохи краще ніж найгірші працівники... І таких українців багато, й це не їх проблема, а проблема керівництва, яке створює такі умови.
Треба брати приклад з Канади чи США і всіх в кредитне рабство, щоб працювали на максимуму.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 990 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 19 янв, 2024 15:20

Дюрі-бачі писал(а):Shaman потрібно розділяти 2 речі: я чудово знаю як працювати більше/якісніше/... але мене не змушують цього робити, тому я працюю трохи краще ніж найгірші працівники... І таких українців багато, й це не їх проблема, а проблема керівництва, яке створює такі умови.
Треба брати приклад з Канади чи США і всіх в кредитне рабство, щоб працювали на максимуму.

Не совсем понял зависимость между качественной работой и "кредитным рабством".
Разве что Вы имели ввиду, что человек отягощенный ипотекой вынужден выпрыгивать из щтанов чтобы его не уволили первым в случае сокращения.
Тут такая штука, что если позиция такая, что просто могут уволить, то скорей всего и найти такую работу будет не сложно, а если позиция - результат карьеры, то уволят как бы ты ни работал если решили увольнять/сокращать.
Знакомую когда-то уволили невзирая на ее заслуги (а может даже из-за них). Решили, что на нее стало слищком много завязано.
Когда уволили - на входе в офис дали уведомление, дальше не подпустили к рабочему месту, чтобы не имела возможности удалить/скопировать/переслать информацию с компа, записи и тд. Даже туфли, которые переобувала в офисе пришлось оставить и личные мелочи. Это был ее первый такой опыт в жизни.
Полгода отходила. Но работу нашла довольно быстро и уже с бОльшим пониманием расставляла приоритеты между своими интересами и интересами работодателя.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пт 19 янв, 2024 15:27

akurt писал(а):Дякую за критику. Знавець різниці між "Економіка по-простому" та "Економіка простими словами".
Сьогодні хоч їли?
Комуналку оплатили? Пора: вже 19 січня...

оце схоже вас реально хвилює - поїсти, комуналку сплатити :D

а то все перельоти якийсь, ресторани - пишіть далі :lol:
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 19 янв, 2024 15:32

Дюрі-бачі писал(а):Shaman потрібно розділяти 2 речі: я чудово знаю як працювати більше/якісніше/... але мене не змушують цього робити, тому я працюю трохи краще ніж найгірші працівники... І таких українців багато, й це не їх проблема, а проблема керівництва, яке створює такі умови.

щось ви багато в одну купу :)

щоб якісно працювати, людину не треба змушувати. людина або робить це, або ні. й багато працюють погано, бо такі робітники.

а якщо ви про те, що мало платять за це - ви ж знаєте скільки обіцяють - тоді не йдіть на таку роботу. так, в освіті платять мало - але ж ви там не через зп ;)

в Україні теж треба багато працювати, бо тут навіть нормальних кредитів немає. й ніхто нікого у рабство не загоняє. ти можеш у кредити й не влазити 8)
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 19 янв, 2024 15:32

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz писал(а):Знакомую когда-то уволили невзирая на ее заслуги (а может даже из-за них). Решили, что на нее стало слищком много завязано.
Когда уволили - на входе в офис дали уведомление, дальше не подпустили к рабочему месту, чтобы не имела возможности удалить/скопировать/переслать информацию с компа, записи и тд. Даже туфли, которые переобувала в офисе пришлось оставить и личные мелочи. Это был ее первый такой опыт в жизни.
Полгода отходила. Но работу нашла довольно быстро и уже с бОльшим пониманием расставляла приоритеты между своими интересами и интересами работодателя.

Багато таких історій бачив в консалтингу. Завжди треба мати якісь бекапи вдома, та і знання всі то в голові.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 19 янв, 2024 16:04

rjkz писал(а):

Не совсем понял зависимость между качественной работой и "кредитным рабством".
Разве что Вы имели ввиду, что человек отягощенный ипотекой вынужден выпрыгивать из щтанов чтобы его не уволили первым в случае сокращения.
Тут такая штука, что если позиция такая, что просто могут уволить, то скорей всего и найти такую работу будет не сложно, а если позиция - результат карьеры, то уволят как бы ты ни работал если решили увольнять/сокращать.
Знакомую когда-то уволили невзирая на ее заслуги (а может даже из-за них). Решили, что на нее стало слищком много завязано.

Чтобы такого не происходило должно быть так :)
Изображение
slonomag

С нами с: 23.11.17
Благодарил (а): 16 раз.

1
2
  #<1 ... 17581759176017611762 ... 3438>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама