Успіх написав:Тож кажу, що треба починати з березня по 50К замінювати щомісяця...
щоб наловити 50к щомісяця потрібно щоб 100к амбалів з тцк та поліції цілодобово займались бусифікацією. і то чим більше зажимати і лякати "лопатами до останнього" тим більше будуть по дорозі на полігон стрибати з поїздів
Що за істерикі? В новому законі про мобілізацію усіх зобов'яжуть або з'явитися до ТЦК, або оновити дані в Дії, в особистому кабінеті призовника, ніхто вже ловити активно фізично не буде, усі прийдете самі))) А потім вже в ТЦК відповідальні особи будуть ліниво вибирати кого брати одразу, а кому дати ще погуляти пару місяців Якщо не прийдете в зазначений термін, а це буде на протязі 2-го кварталу 2024-го, то будуть застосовуватися жорсткі санкції, спочатку штрафи, до 200 000 грн, далі арешт майна у власності, а потім вже розшук поліцією, якщо попередніх заходів буде недостатньо. Так що пора дорослішати і читати новини, чи у вас нічого немає з майна і нічого втрачати крім себе? Тоді вам нічого боятися, можете переховуватись до кінця
А щооооо заважає вже зараз з поліцією? От що? І чому загроза втрати майна від конфіскації бурятами вже зараз не спонукає ухилянтів?
Дорослішати -- це розуміти, що ніякі записи у законах не в стані радикально змінити ситуацію, яка вже є. Тільки прямі примусові дії...
Вся сіль очікуваного рішення стосовно мобілізації була у легітимізації примусу. І не для поліції, а для тих, кому це самим потрібно - для військових. А про нього навіть ніхто і не заікнувся.
Дуже!!! не впевнений, що примус можна реалізувати або що не буде від нього ще гірших наслідків, але це єдиний дієвий інструмент, який залишається для поточної ситуації -- коли вмотивовані вже у війську, а у інших мотивація не росте.
Імхо. Краще б вже почали з більш простого -- з забезпечення військових автівками та іншої технікою, фінансуванням їх потреб за рахунок заощаджень населення. Непопулярними методами.
А так одразу починати з людей... Тому і на бумазі.
detroytred написав:Вся сіль очікуваного рішення стосовно мобілізації була у легітимізації примусу. І не для поліції, а для тих, кому це самим потрібно - для військових. А про нього навіть ніхто і не заікнувся.
Дуже!!! не впевнений, що примус можна реалізувати або що не буде від нього ще гірших наслідків, але це єдиний дієвий інструмент, який залишається для поточної ситуації -- коли вмотивовані вже у війську, а у інших мотивація не росте.
Імхо. Краще б вже почали з більш простого -- з забезпечення військових автівками та іншої технікою, фінансуванням їх потреб за рахунок заощаджень населення. Непопулярними методами.
А так одразу починати з людей... Тому і на бумазі.
У вас як завжди якесь несв'язне і не логічне словоблудіє. Патріоти які йшли самі закінчились влітку 2022-го, де взяти мотивованих зараз? Надрукувати? Тим паче більшість стають дуже мотивованими, коли розуміють, що вже зловили і діватись нікуди, завжди добровольців для такої масштабної війни недостатньо, чому вам постійно треба пояснювати 1+1? Частинам не вистачає людей і зброї, а ви кажете нехай куплять їм автівки за рахунок людей, ви застрягли в совку? При чому тут автівки і заощадження громадян? Зараз який рік? 1980-й? Нам треба зброя, а ви знову ставите наголос не зрозуміло на що, но точно навіть не на другорядне. Чому ви, професійний військовий нормального призовного віку по цивільному законодавству не мотивований? Грієте диван і крапка? Ви повинні бути самим мотивованим, але ніт, щось вам заважає, може саме такого примусу?(((
somilitark написав:У вас як завжди якесь несв'язне і не логічне словоблудіє. Патріоти які йшли самі закінчились влітку 2022-го, де взяти мотивованих зараз? Надрукувати? Тим паче більшість стають дуже мотивованими, коли розуміють, що вже зловили і діватись нікуди, завжди добровольців для такої масштабної війни недостатньо, чому вам постійно треба пояснювати 1+1? Частинам не вистачає людей і зброї, а ви кажете нехай куплять їм автівки за рахунок людей, ви застрягли в совку? При чому тут автівки і заощадження громадян? Зараз який рік? 1980-й? Нам треба зброя, а ви знову ставите наголос не зрозуміло на що, но точно навіть не на другорядне. Чому ви, професійний військовий нормального призовного віку по цивільному законодавству не мотивований? Грієте диван і крапка? Ви повинні бути самим мотивованим, але ніт, щось вам заважає, може саме такого примусу?(((
Словоблудіє - це оцей ваш запис.
Спробуйте відштовхуватися від фактів. А факти говорять, що військові постійно прохають населення скидатися на дрони і т.д., їздять на завдання на ху..х автівках, в тому числі і в тилу по службових справах.
Мотивація не залежить від законодавства. Що сказати цим хотіли-то? За себе я вже, мінімум, тричі пояснював. Скоріше більше разів. Вчергове спеціально ще й для вас не буду. Схочете, знайдете самі. Фронту потрібні саме такі, як ви! Рядові вмотивовані дивано-патріоти. Але ви чомусь не на фронті. Чому? Чекаю відповіді.
Якщо вам не зрозуміло на чому я роблю наголос, то це не є підставою для переходу на особистості та хамити, оцінюючи мої думки словоблудієм. І постійно пояснювати мені будь-що (1+1) я від вас не вимагав, щоб ставити це мені у претензію.
somilitark написав:У вас як завжди якесь несв'язне і не логічне словоблудіє. Патріоти які йшли самі закінчились влітку 2022-го, де взяти мотивованих зараз? Надрукувати? Тим паче більшість стають дуже мотивованими, коли розуміють, що вже зловили і діватись нікуди, завжди добровольців для такої масштабної війни недостатньо, чому вам постійно треба пояснювати 1+1? Частинам не вистачає людей і зброї, а ви кажете нехай куплять їм автівки за рахунок людей, ви застрягли в совку? При чому тут автівки і заощадження громадян? Зараз який рік? 1980-й? Нам треба зброя, а ви знову ставите наголос не зрозуміло на що, но точно навіть не на другорядне. Чому ви, професійний військовий нормального призовного віку по цивільному законодавству не мотивований? Грієте диван і крапка? Ви повинні бути самим мотивованим, але ніт, щось вам заважає, може саме такого примусу?(((
Словоблудіє - це оцей ваш запис.
Спробуйте відштовхуватися від фактів. А факти говорять, що військові постійно прохають населення скидатися на дрони і т.д., їздять на завдання на ху..х автівках, в тому числі і в тилу по службових справах.
Мотивація не залежить від законодавства. Що сказати цим хотіли-то? За себе я вже, мінімум, тричі пояснював. Скоріше більше разів. Вчергове спеціально ще й для вас не буду. Схочете, знайдете самі. Фронту потрібні саме такі, як ви! Рядові вмотивовані з дивану патріоти. Але ви чомусь не на фронті. Чому? Чекаю відповіді.
Почну з останнього питання, я там де треба ДЕРЖАВІ, а ось професійний військовий зробив у штани і ліпить навіть не горбатого, а паралізованого. То що просять військові, то відносно військових потреб займає лічені відсотки і в більшості це якійсь приватні питання для душі, а не для фронта, скоріше для кращого побуту, а не для бойових дій. Так що виходить про мотивацію? Її немає і не буде, то пора здаватись? Бо буде гірше, якщо посилять каральні заходи при мобілізації? З ваших слів так виходить, бо чашу грааля у вигляді тотальної мотивації важко знайти, яку ви десь теж загубили навіть даючи присягу ДЕРЖАВІ, то все, пора зливати воду, здатись ворогу буде "розумніше?"
somilitark написав:Почну з останнього питання, я там де треба ДЕРЖАВІ, а ось професійний військовий зробив у штани і ліпить навіть не горбатого, а паралізованого. То що просять військові, то відносно військових потреб займає лічені відсотки і в більшості це якійсь приватні питання для душі, а не для фронта, скоріше для кращого побуту, а не для бойових дій. Так що виходить про мотивацію? Її немає і не буде, то пора здаватись? Бо буде гірше, якщо посилять каральні заходи при мобілізації? З ваших слів так виходить, бо чашу грааля у вигляді тотальної мотивації важко знайти, яку ви десь теж загубили навіть даючи присягу ДЕРЖАВІ, то все, пора зливати воду, здатись ворогу буде "розумніше?"
Паралізованого та горбатого ліпите ви. Бо у вашій же логіці -- я теж саме там, де треба державі. Мій призов на службу визначають саме державні посадовці.
Дрони, вкрай необхідні дрони -- це "приватні питання для душі, а не для фронта, скоріше для кращого побуту, а не для бойових дій"? А також авто.
Ще раз перечитайте моє повідомлення, а потім скажіть де там підстави для ваших оцих "то все, пора зливати воду, здатись ворогу буде "розумніше?"
Присязі, яку давав, я не зраджував, то до чого тут її згадування? Перечитайте текст присяги, кому саме вона дається. Порядок захисту української держави визначаться ким і чим? Ну точно не вами, щоб стверджувати, що я щось загубив.
Не треба вигадувати. Зі стелі. Хочеться. Але не треба.
З.и. зробити у штани - це одночасно ліпити ваші постулати, а на питання чому не на фронті -- *я там де треба ДЕРЖАВІ*. В мене мотивації нема, я піду по обов'язку призову, а от у вас -- повні штані... на дивані.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 22 січ, 2024 20:11, всього редагувалось 1 раз.
Всім, хто донатить, треба це усвідомити: *То що просять військові, то відносно військових потреб займає лічені відсотки і в більшості це якійсь приватні питання для душі, а не для фронта, скоріше для кращого побуту, а не для бойових дій.* (С) Зробивший у штані.
Успіх написав:Тож кажу, що треба починати з березня по 50К замінювати щомісяця...
щоб наловити 50к щомісяця потрібно щоб 100к амбалів з тцк та поліції цілодобово займались бусифікацією. і то чим більше зажимати і лякати "лопатами до останнього" тим більше будуть по дорозі на полігон стрибати з поїздів
Що за істерикі? В новому законі про мобілізацію усіх зобов'яжуть або з'явитися до ТЦК, або оновити дані в Дії, в особистому кабінеті призовника, ніхто вже ловити активно фізично не буде, усі прийдете самі))) А потім вже в ТЦК відповідальні особи будуть ліниво вибирати кого брати одразу, а кому дати ще погуляти пару місяців Якщо не прийдете в зазначений термін, а це буде на протязі 2-го кварталу 2024-го, то будуть застосовуватися жорсткі санкції, спочатку штрафи, до 200 000 грн, далі арешт майна у власності, а потім вже розшук поліцією, якщо попередніх заходів буде недостатньо. Так що пора дорослішати і читати новини, чи у вас нічого немає з майна і нічого втрачати крім себе? Тоді вам нічого боятися, можете переховуватись до кінця
Поясніть мені, недолугому громадянину України , шановні пани козаки і бурсаки з Холявою і злодіями , олигархами,обычными людьми, валютними, спекулянтами чьому потрібно силоміць пакувати в бусики а не вони(захисники) добровільно приходять самі , сварячись хто перший? Или то другое?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Пон 22 січ, 2024 20:42, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_ написав:Поясніть мені, недолугому громадянину України , шановні пани козаки і бурсаки зі злодіями , олигархами,обычными людьми, валютними, спекулянтами чьому потрібно силоміць пакувати в бусики а не вони(захисники) добровільно приходять самі , сварячись хто перший? Или то другое?
Тому що "недолугому громадянину України " недивлячись на його добрий вигляд якась тварюга продала 3 кг довідок про його передсмертний стан .А громодян цім аппелює . Хоча він і здоров і об "кабіну " цуценят вбивати можно . Ось держава і намагається тім хворобливим громодянам дати шанс хворобу вилікувати .
Нажаль ще не додумались через детектор брехні всіх з довідками протянути .
Дюрі-бачі написав:Я очікую, що москалі оголосять мобілізацію в квітні, а ми приймемо закон про мобілізацію десь в травні. ПреЗЕдент не бачить потреби мобілізувати людей, тому не буде закону, поки потреба не стане настільки великою, щоб сліпий побачив.
Тобто, він не бачить потреби у підтриманні свого рейтингу від військових? Я правильно розумію, що ухилянтів в рази більше військових і він робить ставку на них? Так вони вже теж зашугані і не допоможуть його рейтингу))
Невже Ви досі не побачили основний принцип в нашому суспільстві?)) Тобі треба, то ти і роби (вимагай, добивайся).
Відкриваєте у гуглі прес-конференцію двох найвищих посадових восіб. І уважно рахуєте скільки разів і як переконливо озвучувалася ота необхідність у поллямів. Про які самі ж і говорили Верховному *у ході обговорення питання стосовно закону про зміну порядку мобілізації військові запропонували додатково призвати 450-500 тисяч людей.* https://suspilne.media/643164-zelenskij ... bilizacii/
Тільки з рахунку не збийтесь. Згоден, що це не обов'язок і функції військових. Тому жодної провини або відповідальності за це на них нема. І виходить така ситуація -- ніхто не відповідальний. За те, що не робиться справа.
Хоча є. За офіційними законами одні. За неофіційними другі.
Хто ж буде робити ставку на тих, хто на себе сам не робить?!
Як колись давно в одній львівській ІТ фірмі мені менеджер казав: "Тобі треба, іди і кОпай того слід". Хоча треба воно не мені, а "проекту", клієнту, фірмі.
Думаю така сама система і в армії: камандір дав каманду, а ти іпись як хочеш, його то не парить. І так на всіх рівнях.
А чуть що, то виконавець на самому низу буде крайній: "бо не був достатньо втягнутий", "не проявив заінтересованість, а ми йому дали цінну вказівку - тобі треба ти і кОпай". А менеджери там всі свої, кум на куму сидить і свояком поганяє.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 22 січ, 2024 20:59, всього редагувалось 2 разів.