В мене весь час виникає питання навіщо цей цирк? Ми що вже навчились друкувати долари? І взагалі як гривня може укріплюватись якщо НБУ продає більше ніж купує? Де ринкова рівновага?
ihorsic написав:В мене весь час виникає питання навіщо цей цирк? Ми що вже навчились друкувати долари? І взагалі як гривня може укріплюватись якщо НБУ продає більше ніж купує? Де ринкова рівновага?
А что, сейчас не рыночное равновесие? Вроде, уже нет особых административных ограничений на валютообмен. Причём в первую очередь их нет на МВБ. Может это и цирк, тут не скажу зачем.
ihorsic написав:В мене весь час виникає питання навіщо цей цирк? Ми що вже навчились друкувати долари? І взагалі як гривня може укріплюватись якщо НБУ продає більше ніж купує? Де ринкова рівновага?
Рівновага це коли треба купувати ,а немає за що , коли треба продавати ,а немає вже нічого. Десь така рівновага
Yuri_61 написав:приватбанк зубами держит курс долара, ни на копейку в понедельник его не снизил, в отличии от обменок. С чего бы это?
Тута якось не так? Приватбанк 09:19 37.500 0.000 38.100 -0.400
Тут хтось чі поряд писав пару днів взад що у півня па 38 скільки забажаєш і синіми, сьогодні постараюсь перепровірити п.с. те шо у нього світить жовтим на вікні па 38.00 я бачив і у п'ятницю і учора