я не знаю к чему стимулирует пособие но в период 20-24л я по полгода сидел на сухарях в поисках работы и везде одно и тоже "извините люди не нужны, вакантных мест нет". Если вы с рождения были государству нужны - значит и сейчас ваше место на фронте.
зазвичай пошук роботи займав 2-3 місяці. ви яку посаду шукали?
Айтівці ,є приклади,коли більше року свої хотєлкі не можуть збалансувати з реальністю. Ви самі за два останні роки шукали офіційно працевлаштування чи знову статистика ОБС?
Бетон написав:Издание отмечает, что местный суд назначил военнослужащему 5 лет лишения свободы, но освободил его от отбывания наказания по статье 75 УК, указав, что тот пошел воевать по собственному желанию и получил две контузии, однако Верховный Суд решил, что военнослужащий заслуживает реальных 5 лет в тюрьме.
moveton написав:Государству все нужны
Яку маячню пише людина! Спочатку у вироку зазначається стаття та частина за яку засуджено , якщо на практиці використовуються ст.75 КК , то іспитовий строк встановлюється судом тривалістю від одного року до трьох років.
andrijk777 написав:Питання аналогічне питанню: "Чому ми не живемо так як США?"
зачем сразу США, берите Польшу 1991года и сравнивайте. Какие там принимались решения, а какие у нас. Где держали людей за быдло, в Польше или у нас? Где из под палки выбирали чивокуню и прочее прочее.
Є багато об'єктивних причин чому Польща змогла, а Україна ні. І головна з них це абсолютно різні стартові умови в 1991 році.
Дійсно, правильно кажете, умови були різні: На 1991 рік приблизно: Україна - 5 АЕС, Польща - 0. Україна - 6 ГЕС, Польща - 0. Літакобудування, ракетобудування - так само.
Ви самі за два останні роки шукали офіційно працевлаштування чи знову статистика ОБС?
«За два останні роки» Віталію було набагато більше ніж 20-24 роки. Вкотре незрозуміло що ви читаєте і про що кажете. Та і взагалі при випуску з пед і псих (або пед-псих) ВУЗу часто насильно кудись відправляли на перший контракт. Але не так що «сидів на сухарях, не було роботи».
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 26 січ, 2024 21:17, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:те. Та і взагалі при випуску з пед і псих (або пед-псих) ВУЗу часто насильно кудись відправляли на перший контракт.
я учился за деньги, как ты мог забыть, таких не отправляют. А вот теми кого отправляли, как раз были заняты все места. Ни один человек с моего потока (пока мы общались) в школу/вуз трудоустроится не смог.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 26 січ, 2024 21:19, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:те. Та і взагалі при випуску з пед і псих (або пед-псих) ВУЗу часто насильно кудись відправляли на перший контракт.
я учился за деньги, как ты мог забыть, таких не отправляют.
Мова не про те, що тебе не відправляли, а про те, що якщо примушували когось працювати, то очевидно було ДЕ працювати.
Тобі не вистачило на вступних балів вчитись безкоштовно навіть в незатребуваному ВУЗі? Ти тоді писати не вмів навіть? Бо в такі ВУЗи не було проблеми вступити на бюджет.