|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 26 січ, 2024 22:33
moveton написав:Вообще-то там в предпоследнем абзаце как раз написано, что можно  А иначе зачем придумана такая сущность, как "налоговый агент"?
ЗА УМОВИ, що ви є податковим агентом(тільки СГ, вже відпадає) або представником(нотаріально завірена довіреність і податкова про неї має знати. Не просто так
-
24589
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 січ, 2024 01:49
24589 написав:ЗА УМОВИ, що ви є податковим агентом(тільки СГ, вже відпадає) або представником(нотаріально завірена довіреність і податкова про неї має знати. Не просто так
Не просто так. Но ведь можно же? Разве кто-то говорил, что не оформлена, например, доверенность налогового представителя? Это механизма уплаты как-то касается?
-
moveton
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 708 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Суб 27 січ, 2024 11:24
Панове, захотілося відкрити кредитну картку RED в Сенсі. У додатку її не пропонують, натомість пропонують Вигоду. Є багато відмінностей між ціми картами? Начебто і у Вигоді пишуть, що це кредитна картка. Але чи можу я витрачати кредитні кошти і залишатися у пільговому періоді не тільки в Епіцентрі, і за кредиткою РЕД
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 січ, 2024 11:39
1finanсier естественно - выгодой как и любой кредиткой вы сможете платить без проблем за товары и услуги где угодно. Только тот факт что это кредитка ещё не факт что вам нальют лимита. Особенно если Ред не предлагают. Я на днях выгоду открыл - лимит ноль (Реда в предложениях тоже не было).
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 444 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 27 січ, 2024 11:46
WallNutPen написав:1finanсier естественно - выгодой как и любой кредиткой вы сможете платить без проблем за товары и услуги где угодно. Только тот факт что это кредитка ещё не факт что вам нальют лимита. Особенно если Ред не предлагают. Я на днях выгоду открыл - лимит ноль (Реда в предложениях тоже не было).
Ну а функціоналом вигода тотожна з РЕДом, чи ні? (я маю на увазі умови пільгового періоду, розтрочки та ін.) Бо якщо так, то вона значить навіть ще краще, ніж РЕД, бо є додаткові бонуси від Епіцентра.
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 січ, 2024 16:50
1finanсier написав:Ну а функціоналом вигода тотожна з РЕДом, чи ні? (я маю на увазі умови пільгового періоду, розтрочки та ін.) Бо якщо так, то вона значить навіть ще краще, ніж РЕД, бо є додаткові бонуси від Епіцентра.
Так, тотожна. Я відкрив Вигоду, ліміту не дали. Але згодом з'явилася у застосунку пропозиція надати ліміт на Вигоду після заповнення анкети. Заповнив анкету, передзвонила фея, задала декілька питань. В результаті відкрили РЕД з лімітом 100 000
-
rollo
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 149 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 січ, 2024 17:24
1finanсier написав: WallNutPen написав:1finanсier естественно - выгодой как и любой кредиткой вы сможете платить без проблем за товары и услуги где угодно. Только тот факт что это кредитка ещё не факт что вам нальют лимита. Особенно если Ред не предлагают. Я на днях выгоду открыл - лимит ноль (Реда в предложениях тоже не было).
Ну а функціоналом вигода тотожна з РЕДом, чи ні? (я маю на увазі умови пільгового періоду, розтрочки та ін.) Бо якщо так, то вона значить навіть ще краще, ніж РЕД, бо є додаткові бонуси від Епіцентра.
Це ко-брендова КК з тотожнім з Ред принципом обслуговування. Клієнт може самостійно розподіляти кредліміти між Вигодою і Редом. Але є і відміни. 1. КБ у Вигоди свій: постійний 1% на будь-які покупки, причому обміняти КБ-фантики можна тільки за наступні покупки в Епіку. А отой ще +1% за Епік можна отримувати і на окрему КБ-картку від самого Епіку, він ніяк не додається в КБ-фантики Алки. 2. Миттєвої Розстрочки на будь-що як у Реда на 3(зараз нашару)...24 міс у Вигоди немає, є тільки 6-міс БЕЗКОШТОВНА Розстрочка на покупки в Епіку ПС. Не плутайте Миттєву і Легку Розстрочки 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 502 раз.
- Подякували: 1305 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Суб 27 січ, 2024 20:54
rollo написав: 1finanсier написав:Ну а функціоналом вигода тотожна з РЕДом, чи ні? (я маю на увазі умови пільгового періоду, розтрочки та ін.) Бо якщо так, то вона значить навіть ще краще, ніж РЕД, бо є додаткові бонуси від Епіцентра.
Так, тотожна. Я відкрив Вигоду, ліміту не дали. Але згодом з'явилася у застосунку пропозиція надати ліміт на Вигоду після заповнення анкети. Заповнив анкету, передзвонила фея, задала декілька питань. В результаті відкрили РЕД з лімітом 100 000
що за питання задавали?
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 січ, 2024 21:38
Amethyst написав:2. Миттєвої Розстрочки на будь-що як у Реда на 3(зараз нашару)...24 міс у Вигоди немає, є тільки 6-міс БЕЗКОШТОВНА Розстрочка на покупки в Епіку
На 3 міс оформив з Вигоди не епіцентрівську покупку без %.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1116 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 28 січ, 2024 00:38
посетитель написав: rollo написав: 1finanсier написав:Ну а функціоналом вигода тотожна з РЕДом, чи ні? (я маю на увазі умови пільгового періоду, розтрочки та ін.) Бо якщо так, то вона значить навіть ще краще, ніж РЕД, бо є додаткові бонуси від Епіцентра.
що за питання задавали?
Про роботу та доходи
-
rollo
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 149 раз.
-
-
Профіль
-