Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Чи правильно я розумію, що з карток ізібанку: - вихід по СЕП без комісії не більше, ніж 9999 грн, але скільки завгодно раз; - P2p вихід без комісії один раз, але який завгодно великий?
ignorabimus написав:Чи правильно я розумію, що з карток ізібанку: - вихід по СЕП без комісії не більше, ніж 9999 грн, але скільки завгодно раз; - P2p вихід без комісії один раз, але який завгодно великий?
Пару дней как оформил карту. Сегодня попробовал оплату в USD, курс вышел - 38.33. На сайте карточный - 38.00. Где-то выше писали, что получается как написано на сайте. Я еще удивился, так как ТАСовские карты обычно не очень для оплат на зарубежных сайтах. Может кто-нибудь подскажет, как это здесь работает?
Monk23, наче при оплаті в USD списання буде в USD, а ось повернення USD буде через EUR. Усі інші оплати будуть через EUR. Якщо впевнені, що оплата була в USD, то краще спитати в підтримці що шляху конвертації.
Howl написав:Monk23, наче при оплаті в USD списання буде в USD, а ось повернення USD буде через EUR. Усі інші оплати будуть через EUR. Якщо впевнені, що оплата була в USD, то краще спитати в підтримці що шляху конвертації.
Вообще Тазик обещал, что и долларовая оплата с гривневой карты делается через евро. Поэтому на https://tascombank.ua/ только евровый курс в разделе карточных. Дело тёмное откуда Изя долларовый берёт.