Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 846847848849850 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 19:13

cherchiltank писал(а):Інвестиція на явно перегрітому ринку?) ну ок)

Я теж вважав, що він перегрітий і ось-ось буде корекція. Десь рік тому зрозумів, що помилявся. На найближчі роки єдиний ризик - це війна.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 19:21

cherchiltank писал(а):Каліфорнія має ВВП як 6 Польщ що такого є в Польщі - океан? Клімат?)

Люди :wink:
Який сенс інвестувати у одну з найдорожчих локацій у світі? Наскільки виросте каліфорнійський ринок у найближчі роки? Ера айтівців із з/п у 300к/рік проходить.
  cherchiltank писал(а):Італія ВВП 2 трлн баксів, іспанія 1.4, Польща 700 млрд - ви там обкурилися всі?)

А в ніщєбродському Люксембурзі навіть до 100 млрд не дотягує... Може все ж таки в перерахунку на 1 людину порівнювати?
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 20:57

Gastarbaiter писал(а):Який сенс інвестувати у одну з найдорожчих локацій у світі? Наскільки виросте каліфорнійський ринок у найближчі роки? Ера айтівців із з/п у 300к/рік проходить.

Я хотів написати, що «Сенс може бути тільки один: вас там чекають, чи вас там не чекають.»
Але насправді все глибше та ширше…
1. Готуючи матеріал для цієї гілки, проаналізував ціни на нерухомість в штаті Каліфорнія - і не тільки.
Так ось: якщо не брати міста на кшталт Сан Францисько або Лос Анджелес, де цін менше за 1 000 000 доларів за житло вже давно немає, а на півночі штату, то найдешевше, що ви можете знайти - і це буде досить скромно - якщо не сказати більше - це старт з цифр 380 000$.
В принципі нічого дивного: Закон сполучених судин: якщо в Європі житло вартує 300 000€, то чому воно в США повинно вартувати дешевше?

2. Еміграція та війна наблизила до наших людей те, про що вони раніше і думати не мали можливості: «Твоє житло там, де тобі дадуть роботу». Раніше роботу шукали там, де є житло…
Ось тут секрет того, чому в багатьох країнах світу більше за 50% мешканців живуть в орендованих квартирах: «Я живу там, де мені дали роботу».
Модифікація: «Я живу одним днем, мене не турбує, що буде через 10, 100, 1000 років, і я не думаю про те, де буду жити після закінчення дії Договору оренди.»
Життя скоротечне, а ситуація в світі змінюється так швидко, що даремно та безглуздо планувати життя більше, ніж на 1 рік вперед…
Ще місяць тому Париж міг здаватися «мрією поета», а сьогодні з цього сміються мешканці Тулузи.
Ще півроку тому Таїланд здавався раєм на Землі, а сьогодні приятелька радіє тому, що виїхала у Вʼєтнам - знову заїхала - та має цілих 30 днів можливість жити спокійно…

Навкруги так багато прикладів участі в тому, що в анекдотах називали «Артель @Напрасный труд@»: все эти «модные МОПы», «плинтусы скрытого монтажа» и прочие понты.
Приятелі з Дніпра, які мешкають (теоретично) в тому будинку, в якому рік тому було зруйновано ракетою підʼїзд, отримали від міста по 12000 гривень на @прописану@ душу і - радіють до безтями… хоч щось… хоч якось…

P.S. Думка про те, що ера ІT-ників із зарплатнею в 300 000$ закінчилася - безпідставна.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4459 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 29 янв, 2024 23:00

akurt писал(а):P.S. Думка про те, що ера ІT-ників із зарплатнею в 300 000$ закінчилася - безпідставна.

Я й не казав, що вона закінчилася. Якби вона закінчилася, то каліфорнійська нерухомість вже б знаходилася у пікє. Але який потенціал для подальшого зростання Ви бачите? Що пересічний каліфорнійський айтішник через 3-5 років отримуватиме вже 500к і зможе дозволити собі взяти будинок не за 1-2 млн., а вже за 3-4? Чи може йому дадуть під зад ногою та візьмуть на 30-50% бюджету двох індусів + поляка-ліда?
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Вт 30 янв, 2024 00:07

Gastarbaiter писал(а):
  akurt писал(а):P.S. Думка про те, що ера ІT-ників із зарплатнею в 300 000$ закінчилася - безпідставна.

Я й не казав, що вона закінчилася. Якби вона закінчилася, то каліфорнійська нерухомість вже б знаходилася у пікє. Але який потенціал для подальшого зростання Ви бачите? Що пересічний каліфорнійський айтішник через 3-5 років отримуватиме вже 500к і зможе дозволити собі взяти будинок не за 1-2 млн., а вже за 3-4? Чи може йому дадуть під зад ногою та візьмуть на 30-50% бюджету двох індусів + поляка-ліда?

Мабуть саме так і буде: ви бачите майбутнє.
Я це бачу, дивлячісь на ціни в Європі на все підряд і роблю висновок, що так багато надрукували доларів та євро, що і далі буде...
Ну справді: я зараз в гірськорлижному центрі в Австрії - так Ski-pass на день коштує 74 (Сімдесят чотири) євро.
Коли таке було?

А ось про індусів маєте рацію: приятеля звільнили на днях з роботи тестировщика - із зарплатні в 3500 доларів на місяць - тільки тому, що на його місце знайшовся індус з вимогою в 10 разів меншою...
Але це Європа, а не США...
Європа - то не США... Сонна та лінива...
Понеділок - не змогли знайти ресторацію для обіду: НІЧОГО НЕ ПРАЦЮЄ.
Всі відпочивають. З п"ятниці.
Нєт нігде ніхто...

P.S. Дуже наївним є думати, що Європу хвилює війна в Україні. Це помилка. Не хвилює. Ніяк.
Повна Австрія поляків. Всі - на дорогих авто.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 30 янв, 2024 00:43

akurt писал(а):[
А ось про індусів маєте рацію: приятеля звільнили на днях з роботи тестировщика - із зарплатні в 3500 доларів на місяць - тільки тому, що на його місце знайшовся індус з вимогою в 10 разів меншою...
Нєт нігде ніхто...

Тому й не кажу, що Австрія буде зростати. Бо усе "сонне та ліниве". А Польща не спить. Бо треба ж комусь в Австрію на дорогих авто їздити! :mrgreen:
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Вт 30 янв, 2024 00:53

Gastarbaiter писал(а):Тому й не кажу, що Австрія буде зростати. Бо усе "сонне та ліниве". А Польща не спить. Бо треба ж комусь в Австрію на дорогих авто їздити! :mrgreen:

Ну я реально здивований кількістю поляків в Австрії. Всі на авто BMW X5...6 з баксами на даху...
На витягах та трасах тільки і чуєш польську мову...
Ех,. повезло їм з Валенсою та з Іваном Павлом Другим.
А - можливо - і в голові щось було, типу мозок...
Мабуть в голові щось все ж було...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 30 янв, 2024 07:09

akurt писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):

Мабуть саме так і буде: ви бачите майбутнє.
Я це бачу, дивлячісь на ціни в Європі на все підряд і роблю висновок, що так багато надрукували доларів та євро, що і далі буде...
Ну справді: я зараз в гірськорлижному центрі в Австрії - так Ski-pass на день коштує 74 (Сімдесят чотири) євро.
Коли таке було?

Нєт нігде ніхто...

P.S. Дуже наївним є думати, що Європу хвилює війна в Україні. Це помилка. Не хвилює. Ніяк.
Повна Австрія поляків. Всі - на дорогих авто.

Серед тих поляків,на дорогих авто українців повно.
В мене донька сусіда з хлопцем, вже роки чотири Польщі. Так ось після закінчення географічного факультету ЛНУ помикався у Львові без нормальної роботи, трохи в баті своєї дівчини в взуттєаому магазині підробляв. Вивчився у Львові на перукаря. Трохи поробив. Виїхав до Польші. Там деякий час працював в перукарні. Потім з ще з декількома пацанами зі своєї перукарні в няйняли приміщення відкрили свою перукарня. Файно заробляють. Одна сипюртдкп в нього 250 зл. Судячи з інсти на дорогій машині (на польскі б*** звісно) був недавно в Австрії.
Інший, чувак який затягнув племінника моєї дружини в тестувальники і був дещо більш далекоглягним ніж він бо звалив до Польщі, купив в В-ві квартиру, теж на досить крутій тюнінгованій БМВ десь по Австріям шарится.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 31 янв, 2024 11:43

Bolt писал(а):Судячи з інсти на дорогій машині (на польскі б*** звісно) був недавно в Австрії.

Одни в инсте хвастаются, другие за этим наблюдают - поколение обезьян.
Richi

С нами с: 25.09.08
Благодарил (а): 946 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 31 янв, 2024 12:31

Richi писал(а):
  Bolt писал(а):Судячи з інсти на дорогій машині (на польскі б*** звісно) був недавно в Австрії.

Одни в инсте хвастаются, другие за этим наблюдают - поколение обезьян.

В Дубаї взагалі є яхти для блогерів. Це коли на одну яхту вантажать 10-20 блогерів, виходять у відкрите море і кожен потім має по 30 хвилин, щоб зробити фоточки на фоні Дубая для свого блогу про шикарне життя.
Gastarbaiter

#<1 ... 846847848849850 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор