Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 65726573657465756576 ... 14630>
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 13:37

trololo написав:
  vitaliiangel написав:
  trololo написав:цікаво, "джерело" це хто? гончаренко? цимбалюк?
генерал свр

солідно

повелись? :D шютка
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 31 січ, 2024 13:38, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 13:38

whois2010 написав:
  smdtranz написав:sens

кладешь а посылку 10000 баксов, пакуешь ее как следует, потом на почте говоришь «одежда» и оценка 5000грн.
никто ж не проверяет

надёжность близка к 100%, не слышал чтоб у кого-то пропали деньги.
этим пользуются массово.

До появи філіалів Розетки у місті, замовлення відправляли новою поштою з безкоштовною доставкою і післяплатою замовлень вартістю від 400грн, якщо не помиляюся. Замовив я якусь дрібничку з післяплатою. Згідно іноформації у кабінеті на сайті розетки, замовлення давно уїхало, є номер декларації НП. По трекінгу декілька днів "в путі", хоча зазвичай на наступний день отримував замовлення. Їду у відділення НП, дівчинка довго копирсається у комп'ютері, а потім каже, а, так вантажівка ця згоріла з усім вантажем на трасі. То я б мабуть 10.000 доларів не ризикнув відправляти НП. А ще буває посилки губляться.

Новою поштою відправляють різну техніку, всередину закладають не тільки гроші,тому якщо комусь пощастило не треба робити постійно
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 13:44

prodigy написав:
  sens написав:
  prodigy написав:sens
це різні речи взагалі, мова не про то

мені 2.5 роки тому хлопці з КР побудувати СЕС, я сплатив їм готівкою суму (вони були у відрядженні на 10 діб (мали будувати ще 2 СЕС у Затоці), офіс не чекає 10 днів , що вони впривезли умовно 40-50к дол, коли отримали долари-то переслали в КР (або Дніпро, чи Київ, Львів) і працюють собі далі, мені бухгалтер на viber кинув роздруківку з печаткою, що гроші за панелі/інвертор/монтаж отримані

Напишіть розшифрування (:НР )

Кривій Ріг

Всі НР , які ви зробили.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 13:45

барабашов

Декілька разів пояснював деяким форумчанам чому я з ними не спілкуюсь .
Особисто до вас, в мене є припущення , котрі я не бажаю описувати , тому що модератор буде не вдоволений діалогом і описом особистих думок .

.. .......... я натякну на то що в мене з,явилися нещодавно три магічні літери , Авто Має Гараж хто має здогадаєтся .
Я зазделегідь ДУЖЕ ПРОШУ не звертатся до мене НІЯК .
Достатьно того що я читаю , коли ви пишите після 2-3 години ночі , як і деякі інші .
Для когось це може показатись дивним , але ж не для мене .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 14:11

холява ,

коли ви пишите після 2-3 години ночі , як і деякі інші .

То у вас 2-3 години ночі, а в Тюмені може і ранок :D

sens

Порушені права можна спробувати вирішити через суд. Тільки ось

Наша постійна рубрика «тільки ось»..
Коли мова йшла про негідну поведінку карусельщиків, один завзятий ірпінець казав «якщо я щось зробив протизаконне, то судіть мене. По якій статті?»
Прилетіла отвєтка: «якщо обмеження прав і свобод під час війни незаконне - йди до суду, доказуй»

ловить сачком бесполезных людей.

В чому твоя бесполєзность? Ти не вмієш мити і носити снаряди?
Чи відмовишся? Так тобі ще в ТЦК дадуть під підпис 10 статей УК , серед яких «невиконання наказу (непокора). І будеш ти все мити біля САУ, аніж туалет на зоні з демагогією про KPI арештанта . Дивний якийсь.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 31 січ, 2024 14:26, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 14:39

vitaliiangel написав:
В фейковой отставке Залужного все предельно просто. Вас приучают к этой новости постепенно, определяют реакцию, вычисляют основных защитников, меряют температуру в армии.

Зная не по наслышке о методике принятия решений на Банковой, могу сказать, что оно уже принято.

Сейчас анализируется механизм информационного противодействия негативной реакции в среде ЛОМов, а также слушается реакция за рубежом – поэтому такая длинная пауза между вбросом и опровержением.

На Банковой готовятся к возможной трансформации власти после 31 марта, в связи с завершением Конституционных полномочий президента.

Сильная медийная, и при этом не до конца лояльная к ОП, фигура главкома – может оказывать влияние на этот процесс.

Поэтому ведется подготовка к замене Залужного на лояльную фигуру, которая обеспечит спокойны процесс транзита власти и не будет оказывать на него влияния.

Заодно «померяли», как общество отнесется к Буданову как к главе ЗСУ.

До конца этой недели сведут социологию, и будет окончательное решение.

Причиной будет названо изменение стратегии от наступательной к оборонной и новые тактические задачи ЗСУ.

В тг - коли вибори в Україні? Чи знову буде секретар РНБО як минулого разу був втратили Крим без пострілів
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 14:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Принуждение к электронным кабинетам призывников это хорошая норма.
Всем купят смартфоны, обяжут пройтись обучение и как следствие возникнет принуждение. Хоть смартфоны у всех будет. Несколько миллионов штук.

Наверное создадут отдельные суды, способные в 15 дневные срок выносить сотни тысяч решений. Неплохо неплохо.
Миллиард деревьев, миллион дронов....
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 15:00

Бетон написав:Принуждение к электронным кабинетам призывников это хорошая норма.
Всем купят смартфоны, обяжут пройтись обучение и как следствие возникнет принуждение. Хоть смартфоны у всех будет. Несколько миллионов штук.

Наверное создадут отдельные суды, способные в 15 дневные срок выносить сотни тысяч решений. Неплохо неплохо.
Миллиард деревьев, миллион дронов....

Я как пожилой призывник с утраченным на служении родине здоровьем и уплативший в казну мегатонны гривен требую себе вместо кнопочной нокии 3310 в чехле из крокодиловой кожи новенький и простенький 15й промакс пусть и не терабайтный, взамен обязуюсь не переплывать Тису и не следовать заветам деда, генерала МГБ, когда начнётся новая большая чистка от затаившихся в Велюрах и Буковелях зелёных врагов народа и изменников родины.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 15:07

барабашов написав:новенький и простенький 15й промакс пусть и не терабайтный,
есть в розовом цвете, как розовый Cadillac Eldorado 1959. брать будете?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 15:11

Schmit написав:
  trololo написав:
  Schmit написав:Може служка Безугла?

цікаво, що безугла працює в тандемі із гончаренком, бутусовим та іншими корисними ідіотами. совпаденіє?

То чому вона досі служка?

Береза вчора казав, що колишніх слуг не буває (тобто всі голосують як треба партії і ОП, навіть такі покидьки як юрченко та інші кого "турнули" з фракції)
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3340 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 65726573657465756576 ... 14630>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти