Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 18171818181918201821 ... 2916>
Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 02:18

Faceless написав:
akurt написав:Може бути.
Я десь три тижні тому писав те, що мене здивувало: наша пані українка сказала, що саме в Хорватії дуже гарно приймали/приймають українців. Я був здивований, бо це теоретично - дорога країна.
Порівняно з чим дорога?

Порівняно з Хорватією рік тому.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 03:06

akurt написав:Правда. Вірно.
Якщо можна, доповнення. Яке почув від одного старшого офіцера:
«Коли війна закінчиться - а я вірю що вона колись - нехай і через 20 років - закінчиться - чи віриш ти, що ті, хто повернеться з фронту, залишать все те, що відбувається зараз: вкрадені мільярди, хабарі по 700 000$, суддів, яких відпускають за копійки, прихватизори озер, на березі яких за вкрадені гроші будують найдорожчі ресторани в Україні, де святкують весілля колишні - НЕ знайдені досі - прокурори і навіть той головний бухгалтер однієї військової частини, який виписав своїй жінці - хто б міг подумати - Старшому СОЛДАТУ - винагороду в 20 мільйонів гривень (більше 50 000$).»
Я сказав, що дійсно вірю. Вони повернуться. Всіх - на гілляку. Вони повинні щось зробити.

Ой, це вже скільки разів проходили? Я особисто вірю, що все буде по старому.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 07:23

Gastarbaiter написав:
  akurt написав:Правда. Вірно.
Якщо можна, доповнення. Яке почув від одного старшого офіцера:
«Коли війна закінчиться - а я вірю що вона колись - нехай і через 20 років - закінчиться - чи віриш ти, що ті, хто повернеться з фронту, залишать все те, що відбувається зараз: вкрадені мільярди, хабарі по 700 000$, суддів, яких відпускають за копійки, прихватизори озер, на березі яких за вкрадені гроші будують найдорожчі ресторани в Україні, де святкують весілля колишні - НЕ знайдені досі - прокурори і навіть той головний бухгалтер однієї військової частини, який виписав своїй жінці - хто б міг подумати - Старшому СОЛДАТУ - винагороду в 20 мільйонів гривень (більше 50 000$).»
Я сказав, що дійсно вірю. Вони повернуться. Всіх - на гілляку. Вони повинні щось зробити.

Ой, це вже скільки разів проходили? Я особисто вірю, що все буде по старому.

Ось, ось-дадуть по алюмінієвій, медальці, потиснуть руку і приступлять до освоєння 50 ярдів виділених ЄС. 😏
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 08:36

Re: Еміграція, заробітчанство

ЛАД написав:Я, вообще-то, писал не об этом, а только о вероятности возврата беженцев в Украину.
Но раз уж Вы написали, то не расскажете, какая будет "новая" экономика и какое образование потребуется, если нормальное будет не нужно?

Заодно, когда будет "после войны"?

Вы, похоже, знаете всё на свете.

По-перше, я хотів привітати виїхавших за Атлантіку з тим, що США вступили в нову серйозну війну. Кінця-краю там не видно як і операції Ізраїлю в Газі.
"Нова економіка" - це обіцяний до 2050 року перехід ЄС на нульові викиди С02 а з ним же і припинення фінансування тероризму країн-бензоколонок - ірану та росії.
Але поки США та Європа воюють зі своїми же постачальниками енергоносіїв Китай продовжує посилюватися й збільшується ймовірність кризи навколо Тайваню.

Скоріше за все війни в Європі та Близькому Сході і закінчаться з крахом ринку нафти. Станеться це не скоро - тоді коли покоління 50 річних і старше водіїв не зможе сідати за кермо.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 10:42

Мдя. Посмотришь на такое и думаешь. Лучше уж в Украине сидеть, сдавать пару квартирок и металлолом собирать. 🤦‍♂️
https://youtu.be/R-4p9hD5St0?si=OqGu3iWcDpb7GVda
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 12:20

Bolt написав:Мдя. Посмотришь на такое и думаешь. Лучше уж в Украине сидеть, сдавать пару квартирок и металлолом собирать. 🤦‍♂️

а если еще гнать самогончик так вообще сказка
nekefer

Подякував: 65 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 12:29

Bolt написав:Мдя. Посмотришь на такое и думаешь. Лучше уж в Украине сидеть, сдавать пару квартирок и металлолом собирать. 🤦‍♂️

З Вашими талантами місце релокації треба обирати лише після ретельного аналізу груп типу
Oddam za darmo. І тоді не треба ніякого заводу фолькса.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 12:43

Denik написав:
  ЛАД написав:Я, вообще-то, писал не об этом, а только о вероятности возврата беженцев в Украину.
Но раз уж Вы написали, то не расскажете, какая будет "новая" экономика и какое образование потребуется, если нормальное будет не нужно?

Заодно, когда будет "после войны"?

Вы, похоже, знаете всё на свете.

По-перше, я хотів привітати виїхавших за Атлантіку з тим, що США вступили в нову серйозну війну. Кінця-краю там не видно як і операції Ізраїлю в Газі.
"Нова економіка" - це обіцяний до 2050 року перехід ЄС на нульові викиди С02 а з ним же і припинення фінансування тероризму країн-бензоколонок - ірану та росії.
Але поки США та Європа воюють зі своїми же постачальниками енергоносіїв Китай продовжує посилюватися й збільшується ймовірність кризи навколо Тайваню.

Скоріше за все війни в Європі та Близькому Сході і закінчаться з крахом ринку нафти. Станеться це не скоро - тоді коли покоління 50 річних і старше водіїв не зможе сідати за кермо.

Если Вы имеете ввиду "серйозну війну" на южной границе, то это значительно лучше, чем наша. Во всяком случае, пока.
Из Вашего ответа следует, что "нова економіка" это нескоро. А Вы обещали её после войны. Это надо понимать так, что наша война продлится ещё очень долго? Сколько - лет 10-20?
И Вы ничего не сказали о "нормальном образовании". Когда оно будет не нужно? Тогда же, когда появится "нова економіка", т.е. очень нескоро? И какое "будет нужно"?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 13:43

gonchik74 написав:

З Вашими талантами місце релокації треба обирати лише після ретельного аналізу груп типу
Oddam za darmo. І тоді не треба ніякого заводу фолькса.

До речі вже аналізував дану групу оголошень, на краківському ОЛХ. Ну, що сказати, там би я помер з голоду, одни котики з песиками. 🤦‍♂️
ХЗ. Чи там просто витягують самотужки на смітник(що частково підтвердується відосіками на Ютубі) чи треба везти в спеціально відведені місця.
Востаннє редагувалось Bolt в Суб 03 лют, 2024 13:48, всього редагувалось 1 раз.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 лют, 2024 13:44

Чувак працює на заводі роками, житло на шару, жаліється що мальнька ЗП але назад в РФ щось не хоче...
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 18171818181918201821 ... 2916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 2 гостей