У меня все знают как избежать налогов и разделить всё между моим брательником (кузином) и сестрой, если меня прибъет ракета
|
|
Re: Еміграція, заробітчанствоЩось Ви казки розповідаєте... Реальна ситуація зовсім інша: є в нас поважний професор, в якого в часи мого студентства здавало 10 з 30 студентів, а минулого року здала 1 із 19. Так просто решта студентів написала заяву на створення комісії без професора і здали 14/18, 4 в академ відпустку. А щодо звільнення, то в році нездачі студентів нікого не звільняють, але все це відображується в кількості годин на наступний рік і зав кафедри потім думає як ділити. Цілком аналогічно і в нас, тільки ціна 80-100$ за предмет Ну так все вірно:
1) «…але все це відображується в кількості годин на наступний рік і зав кафедри потім думає як ділити.» Так а як ділити: по 0,15 ставки в зуби - і йди в поліклініку по дорозі на роботу - на процедури. Зарплатня приїде на картку. Є зворотній абсурд: у Львівську політехніку на найбільш востребувану в Україні спеціальність «Менеджмент організацій» в 2023 році набрали 15 (пʼятнадцять, Карл!) груп студентів - так майже з Личаківського цвинтаря витягували викладачів математики. 2) про «80-100$ за предмет» - я не знаю, що ви мали на увазі в Україні, я написав про те, скільки грошей доплатить в касу університету студент в США, щоби отримати додаткове право на відвідування занять та вивчення того предмету, який не зміг вивчити та здати в попередньому семестрі. Різниця в тому, що: А) за невдачу його ніхто не відраховує, він просто невпевнено з малою кількістю балів йде вперед. Може йти і 5 років, і 7… зустрічав в пресі, що один студент вчився чи 10 чи 15 років… Б) наявність або відсутність студента ніяк не відображається на штаті викладачів. Не дуже відповідаю за точність цієї цифри - але саме ви її зрозумієте. - професор США має навантаження не більше 150 годин за рік. Це не означає, що він за рік працює тільки 150 годин - це він прочитав 150 годин лекцій - він на роботі щоденно (!) у власному кабінеті (не викладацька кафедри, в саме кабінет) - це його офіс - де він щоденно знаходиться та консультує студентів (з важких питань, що були на лекції), аспірантів та докторантів. Востаннє редагувалось akurt в Сер 07 лют, 2024 20:21, всього редагувалось 1 раз.
Абсолютно законное 0 налогообложение А вы знаете, я верю:
« Все нотариусы 2 (Киев и область), которым я доверяю как профи, всё проведут чётко и абсолютно законно, все участники сделки знают куда и когда идти, отменить такую сделку нельзя никак: прямые сделки продажи и дарственные первой линии родства, не прикопаться.» Мне реально понравилось: @все участники сделки знают куда и когда идти@. Надо записать: будет крылатой фразой. Пані stm! Респект и уважуха: я всегда видел в Вас на фоне хмурых озлобленных мужиков интересную неординарную личность. Не шучу и не ерничаю. Востаннє редагувалось akurt в Сер 07 лют, 2024 21:30, всього редагувалось 1 раз.
Re: Еміграція, заробітчанствоСаме те й маю на увазі: тепер 2 студенти ходять до мене на пари разом з 2 курсом, хоча на всі інші пари ходять зі своїм 3 курсом, бо не здали минулого літа екзамен. І заплатили в касу університету додатково до 400$ за семестр ще по 80$ за право повторно слухати курс. А мені дорахували додаткові 6 годин навантаження, влітку знову будуть здавати. Re: Еміграція, заробітчанство Відрахування можливо пов'язані з статусом укр. Як написала стм. Не знаю як в університетах, але в поліцеальних школах, люди просто забили бо сказали що укр не продовжують, не знаємо що буде і будь ласка платіть. Відповідно вони(множина) не здавали екзамени. І це 150зл в місяць.
Я вже писав Пану Акурту що 7к євро це не копійки які валяються на дорозі.
529 тис зараз в середньому. На практиці в більшості випадків за такі гроші це террасний будинок(сусіди з обох боків) менше 100 м2, 2 поверхи, з парою соток саду десь на периферії міста. Або квартира трохи центральніше, але їх тут не дуже люблять Для того щоб проводити такі вправи для підвищення кредитного рейтингу як в згаданій кулсторі треба накосячити з платежами або мати низький/нерегулярний дохід. В мене кредитний рейтинг позеленів десь за рік без кредитів
Отож бо, ще друге стільки ж треба за оренду і харчування добавити.
дуже некоректне твердження. які саме цінності Заходу не підходять? якщо не бажаєш працювати, то й на Заході, в том ж США - живи собі у своє задоволення, ще й фудстемпи на життя підкинуть. заробити гроші - це можливість, яку надає розвинене суспільство, можна цим не користуватися. приклад Азії наводять, бо там якщо немає грошей все набагато дешевше - жебрати в Азії простіше. але ви ж кажете, "не хлебом единым". а наскільки легко жити в зовсім іншому суспільстві чому ніхто не розглядає? там й з грошима буде важкувато жити, не те що без грошей й ми кажемо про окрему людину. а якщо є діти? як не крути, західні цінності дають набагато більше перспектив - а тем вже хто як зможе ними скористатися.
|
|