Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 66796680668166826683 ... 14468>
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 02:13

flyman написав:.............
Я знав що Любарський не зайде, бо критикує владу від Бога.

Про євреїв дивно таке чути, якраз вони там тисячі років блукали, то Єгепет, то Вавилон, то Іспанія, то ВКЛ, а сучасній державі Ізраїль ще нема і сотні років.

Любарский "не зашёл" по другим причинам и я вкратце объяснил, почему. Подробнее, не буду, здесь это никому не интересно.
Поверьте, я могу оценить рациональное зерно (если оно есть) даже у человека, который мне, в общем, не нравится. Или не нравятся какие-то его взгляды.
О евреях я написал - им помогла сохраниться отличающаяся религия и то, что они за неё держались. У украинцев ничего принципиально отличного от других европейских народов нет, поэтому при рассеянии растворятся относительно быстро. Возможно, ошибаюсь.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4857 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 02:38

Water написав:
  fler написав:"Наша відповідь на ранкові обстріли: віддаємо військовим частинам наш софт MASTER:Бухгалтерія за символічну 1 грн.
Впорядковуйте свої системи виплат, обліку матеріально-технічних цінностей, архіви, посилюйтеся цифрою.

А багато ВЧ ведуть бухгалтерський облік? Знаю шо існують такі в природі.
Облік ТМЦ так.

Бухгалтерський облік в Збройних Силах України має цінність трохи більше 0.
Військовий сенс має облік за 440 наказом за кількістю, номерами та категоріями.
Буде система адаптована до 440 наказу - тоді ок.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 07:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Нушотамамериканскаяпомощь?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 916 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 07:54

candle645 ,

84000 Хотабів ….., які "про все домовились" і навіть нікуди не ховаються,

Не ховаються - правда. А як «домовились»? Занесли щось, чи що? Ви зараз мене у злочині звинуватили ?

можна і необхідно повернути в ЗСУ

Так я не проти. Конкретно мені що треба зробити щоб ви були задоволені? Вчинити злочин повʼязаний з військовою службою, щоб розжалували до «солдат» з наступною відправкою на полігон на 2-3 місяці для освоєння ВОС «стрілець-гранатометник»?

перед платниками податків.

Ви зараз за чиї податки воюєте? Воюйте якісно, і будьте вдячним. Бо скоро сардельок «для котів»може стати значно менше.

І ще одне… Ви за 2 роки служби освоїли кілька мільйонів бюджетних гривень. Це витрати держави (платників податків) , за цей час і за ці гроші держава зробила з вас військового спеціаліста. Ви уявляєте скільки тепер ви повинні відпрацьовувати в ЗСУ ці гроші? Отож..
Все ж правильно? Я нічого не переплутав? На вашу думку , чим довше на військовій службі «смокче бюджетну сіську»- тим довше треба ЩЕ служити». Все так? Тому налаштовуйтеся на все життя в ЗСУ!!! Ваш борг перед платниками податків тільки росте!! Рівно так, як він звідкись, на вашу думку, є у мене після участі у війні з 2014 по 2023 рік.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 08 лют, 2024 09:10, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 08:47

whois2010 написав:
  Goodman написав:
  whois2010 написав:Як вважаєте, при існуючому дефіциті всього, за який кошт планується це зробити? Чи це черговий "мільярд дерев"?

це просто для того, щоб "планерістів" дуроіби не відправляли
штурмовиками голими руками брати окопи.
був випадок.... дойшло .....

Та нє. Уявіть, у складі мотопіхотного підрозділу торпедний катер або РСЗВ, які підпорядковуються кому? Не командиру ж піхотного бату. Це окремий рід військ зі своїм керівництвом, а не аналог кулеметника, гранатометчика чи медика у піхотному взводі

Якась маячня почалась...

Вони втратили дрон. Що далі мали робити? Чекати хто подарує наступного? Як довго? Тиждень, місяць, рік?

Інше питання -- що втратили з незалежних від себе причин... Бо всіляким мавікам не місце на фронті у цивіл.модифікації, бо як будуть заглушені, то вже не знайдете. А то реал.тупо втрачати цяцьку за 100т+ щотижня... :(
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 08:59

vitaliiangel написав:
156000 військових пенсіонерів у віці до 60 років наразі ніде не працюють та не служать в ЗСУ, — голова комітету з соцполітики та захисту прав ветеранів ВР Галина Третякова.

Зображення

Детройтед ау? Де ти? Тебе вже відкритим текстом голова комітету соцполітики закликає до служби :wink:
Василь-Рівне

Подякував: 7013 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 09:21

[/quote]
Так я не проти. Конкретно мені що треба зробити щоб ви були задоволені? Вчинити злочин повʼязаний з військовою службою, щоб розжалували до «солдат» з наступною відправкою на полігон на 2-3 місяці для освоєння ВОС «стрілець-гранатометник»?
[/quote]

Так ніби ж відправка на перенавчання офіцерів запасу на більш востребувану ВОС не являється злочином...
BvB

Подякував: 1 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 09:31

Bobua написав:
  whois2010 написав:Та нє. Уявіть, у складі мотопіхотного підрозділу торпедний катер або РСЗВ, які підпорядковуються кому? Не командиру ж піхотного бату. Це окремий рід військ зі своїм керівництвом, а не аналог кулеметника, гранатометчика чи медика у піхотному взводі

Якась маячня почалась...

Вони втратили дрон. Що далі мали робити? Чекати хто подарує наступного? Як довго? Тиждень, місяць, рік?

Інше питання -- що втратили з незалежних від себе причин... Бо всіляким мавікам не місце на фронті у цивіл.модифікації, бо як будуть заглушені, то вже не знайдете. А то реал.тупо втрачати цяцьку за 100т+ щотижня... :(

Влада вже подбала про це: Зеленський: Ми виробимо мільйон дронів. Новий рід військ буде "купатися" у цих дронах. Вірите зезиденту?
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 09:35

BvB ,
Так ніби ж відправка на перенавчання офіцерів запасу на більш востребувану ВОС не являється злочином...

Можливо молодших. Не знаю про це.
А старшого офіцера на кого перенавчати? На комбата чи комбрига відразу? А пройти всі щабелі від командира взводу чи роти не треба такому «комбату»? Чи хай в могилу покладе батальйон?
Я при бажанні міг би прилаштуватися в якийсь теплий штаб в Києві. Тисяч на 60-70. Але це тільки зло для перемоги (там і так половина проїдають дарма свою зарплату) , та і ненавиджу паперову роботу. Ну і з точки зору бюджету це замість «плюс 50 т.грн податків» буде «мінус 70» тільки зарплати, а ще форма, теплий кабінет та інше.
Інша справа - політати в Україні на чомусь цікавому. Може ще буде шанс.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 08 лют, 2024 09:44

ihorsic написав:❗️Сенат США повторно перегляне законопроєкт про допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню.

Розгляд відбудеться без міграційної реформи та безпеки кордону — голосуватимуть сьогодні.

Ну що товариші сьогодні до нас прийде повний пісець.

Доллар по 50?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 916 раз.

Профіль

#<1 ... 66796680668166826683 ... 14468>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot, Shaman і 2 гостей