|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:25
Успіх написав: Bobua написав: Карпатська мольфарка Марія Цвилінів передбачила закінчення повномасштабної війни в Україні вже цього року. У коментарі кореспондентці ТСН вона сказала, що все закінчиться наприкінці весни - на початку літа. Мольфарка впевнена, що війна в Україні закінчиться перемогою України, а Росія зазнає поразки. "Війна мала б десь у травні-червні закінчитися. Буде послаблення, Путін не виграє, Україна виграє... Все буде добре", - сказала Цвилінів. Вона додала, що інші держави допоможуть Україні в боротьбі з російською агресією. Незабаром наша країна почне розквітати. Крім того, Марія заговорила і про повернення Криму, який був незаконно анексований Росією. "Так мені здається, що Крим мав би повернутися... Повернеться все в Україну, як війна ця закінчиться. Росія не забере", - зазначила вона.
Хороший прогноз. Єдине питання -- коли демобілізують? Одразу? У “травні-червні”?
Зразу, як тільки >>> vitaliiangel написав:"Вломим каждому улыхянту в табло и всем сразу полегчает".
Цікава ідея... А особливо від ухилянта. От лише потрібні спец.пристрої. Для “вломлювання”. Бо у ручному режимі то якось нереально... Їх же ж мільйони! Десяток мільйонів!! Напр., треба простеньке доповнення до правил фінмону. Вони блокують рахунки легко, невимушено і без судів. Мені блоканули -- відчуття незабутні. Але я мав виписку з Привату з військ.зарплатою. Цікаво, що матимуть ухилянти?
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:26
evvk1 написав:при Порошенко приняли указ вернуть всех назад, задним числом, наплевав на Конституцию Украины, если поищете в интернете - были судебные тяжбы по восстановлению. действия военком признаны законными
Як не законне не може бути законним? Самі ж вказали тезу. Як можна повернути одним указом заднім числом всіх з різних вікових категорій... Не вдаватимуся до холівару, згідно з конституційним постулатом незворотності дії закону, такі дії не підпадають під легальні. Таким чином, можна визнати і всіх пенсіонерів - працездатними. Однак при відвідуванні і бажанні підписати контракт на службу людині, яка знаходилася на біржі праці - насамперед підсунули папірець про відновлення на обліку.Рівень правової культури...це сум.
-
feecold
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:29
То, о чём я и писал.
Дуда впевнений, що Трамп скоро закінчить війну в Україні, якщо переможе
Покладаючись на особистий досвід, Дуда заявив, що "те, що Трамп йому обіцяв, було виконано". "Президент Трамп дотримується свого слова і якщо він щось говорить, то ставиться до цього серйозно", - додав президент Польщі.
Трамп заявляв, що у разі перемоги зупинить війну ще до своєї інавгурації. Тільки не сказав, як він це зробить.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:33
alex lem написав:А як на білій зарплаті, платите налоги, то заблокують зарплатну картку
Или работодатель быстро вспомнит что зарплату еще может выдавать кассир в окошко. Ну если ему конечно работники нужны.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:39
V2 написав:Відносно ЗМ22 "Циркон", то нагадаємо, що у РФ її називають "гіперзвуковою", хоча, скоріш за все, вона, як й Х-47 "Кинжал" є твердопаливною ракетою, тобто просто розганяється до значної швидкості, нібито до 9 Махів.
Так 9 МАХов это и есть гиперзвук. Хоть это конечно и условности. Режим Числа Маха м/с Трансзвук 0,8—1,2 270—400 Сверхзвук 1,0—5,0 340—1710 Гиперзвук 5,0—10,0 1710—3415 Быстрый гиперзвук 10,0—25,0 3415—8465
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:45
https://news.finance.ua/ua/shho-stalosy ... nfohrafikaЯк бачимо московії санкції не відчуваються … попри всі наші радості проо 12-й пакет санкцій і таке інше , все воно майже не робить погоду і з такими санкціями з оборотом в 100 млрд з Європою , Європа добре якщо дає нам ? Скільки ?
-
yama
-
-
- Подякував: 9200 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:46
1300 км від кордону. Хто там писав, що ГУР погано працює?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:46
Я впевнений, що Трамп закінчить війну в Україні за 24 години, як і обіцяв, — Дуда
"Грунтуючись на своєму особистому досвіді президента, який колись працював із президентом Трампом, можу сказати: те, що він мені обіцяв, було виконано. Тому, якби я отримав якусь обіцянку від Трампа, якщо він мені щось обіцяв , то це виконувалось", - сказав президент Польщі.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:48
США не дадуть нам допомоги.... нажаль....
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2024 23:53
alex lem написав: Schmit написав:Навіть не уявляю, як тут допоможе аналог москальського закону про мобілізацію з обовязком кожному встановити електронний кабнет на свою Нокію 3310 чи усім оновити дані протягом 20-60 днів?
Якщо стоїте на базарі за чорний нал зарплату, то можна нічого не боятися. А як на білій зарплаті, платите налоги, то заблокують зарплатну картку, сім'я без грошей і жінка вижене в тцк йти ,,поновлювати данні,, з реальною безкоштовною екскурсією на Авдіївський коксохім. Там їм ще не багато залишилося, друге читання закону протягти бистренько.
А зараз що роблять при спробі по місцю офіційного працевлаштування щось "вручити"? Йдуть у відпустки, лікарняні, переходять на роботу в "чорну" або просто звільняються, деколи навіть одразу покидають робоче місце і тупо пропадають. Тільки бусик незламності спроможний загнати таких по одинці у ТЦК і то багато хто обирає тюрму. Тому, не допоможуть ці репресії щось вирішити, приведуть до опору і сотень Космачів. Лише пряником, чіткими контрактами, а не батогами можна залучити ефективних людей на війну.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
|