холява Мне, конечно, льстит мнение о таком моем могуществе Я к такому даже не стремлюсь - слишком тяжел груз ответственности.
Но если бы мне пришлось бы взять на себя ношу судьи, я бы первым выгнал с форума того, кто Вам это написал. И у него даже не было бы повода спросить, за что?
yanyura написав:А вы знаете, что тайванец, услышав что его называют "китайцем" воспринимает это как личное оскорбление? Поэтому и нет в цитируемом вами тексте о гибели Ценг Шенг-Гуанг слова "китаец"
Не зовсім, вони то якраз себе вважають справжніми Китайцями, а 1,5 млрд. комуністів - окупантами, революціонерами і хунтою, але теж Китайцями.
fox767676 написав:Трошки лаяв китайців, але є й серед них порядні та Герої
fox767676 написав:А тайванці то китайці
А вы знаете, что тайванец, услышав что его называют "китайцем" воспринимает это как личное оскорбление? Поэтому и нет в цитируемом вами тексте о гибели Ценг Шенг-Гуанг слова "китаец".
В деяких регіонах України теж компактно проживають суб'єкти які образяться якщо їх вважати українцями, то й шо ? Крім того в Китайський Республіці мешкають не тільки ханьці, але й аборигени взагалі не споріднені з ханським етносом, вони теж мають право на етнічну самоідентифікацію. Але титульний етнос - ханьці, назва країни - Китайська республіка, правляча партія - Гоміньдан, яка свій час була материнською для КПК. Я й не заморочуюсь для мене кадиров та шойгу - русские, хай ображаються. Хочуть бути тайванцями - хай вирішують питання в ООН з переіменуванням та визнанням
jump написав: Загинув через 9 днів після мобілізації: у Тернополі сповістили про смерть військового
"Як сталося так, що 9 днів після мобілізації Микола вже опинився на фронті — питання до ТЦК" Отримав повістку-прийшов оновити дані до ТЦК. Дали час на збір речей і одразу у бій... https://focus.ua/uk/voennye-novosti/626 ... kovogo-zmi
Нажаль , це війна . В неї нема віку і виключень . Мова про свободу і незалежність держави . Що мали написати інші , які з 24.02.2022 загинули ? Це тяжка втрата для родини і для держави . І не треба перекладати відповідальність на ТЦК . Там зараз (в Запоріжжі ) працюють інваліди .Їм поставили завдання по мобілізації , невдячна робота . Чому ви не перекладаєте відповідальність на тіх хто купив собі довідки , нелегально перетнув кордон ? Чи до всіх котрі втікли, чі до тих хто ховається ? Держава повинна себе захищати і всі зусилля направляє для того .
А на тех кто продал справки, или отвернулся за плату во время незаконного пересечения?
Востаннє редагувалось serg1974 в Нед 11 лют, 2024 15:33, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав: навіщо, краще відкрити власну церкву: податків нуль, а доходи як від торгівлі тютюновими/алкоголем
я люблю шоб в церкви драки были
а чому люди знімали відео, а не втрутились...(це таких гріх, не домогти тим хто страждає) особисто я (років 10 тому) почав би гамселити того дьякона, а сьогодні, мабуть прикрив би солдата своїм тілом
vitaliiangel написав:[ я люблю шоб в церкви драки были
Все ж таки не в назві церкви справи, а в людях. Як і всюди
Сьогодні особисто чув, як настоятель церкви (МП) на Ниві, після проповіді, закликав долучитись до сбору коштів для чернігівських прикордоників на прилади нічного бачення ...
pesikot написав:Сьогодні особисто чув, як настоятель церкви (МП) на Ниві, після проповіді, закликав долучитись до сбору коштів для чернігівських прикордоників на прилади нічного бачення ...
якщо той настоятель в житті вибрав шлях дійсно служити Богові, нехай переходить до ПЦУ (або до ЗСУ)
Центральная академия наук (Академия Синика) опубликовала результаты опроса в рамках проекта Института европейских и американских исследований. Согласно данным опроса, лишь 9,3% жителей Тайваня считают Китай страной, заслуживающей доверия. 82,7% опрошенных считают, что угроза со стороны Китая в последние годы заметно возросла.
Доцент факультета социологии университета Дунъу Пань Синь-синь рассказала, что опрос проводился с 14 по 19 сентября. В нём приняли участие 1 211 совершеннолетних граждан Тайваня. ... 62,5% опрошенных назвали себя «тайваньцами», и только 2,3% назвались «китайцами», в то время как 32,2% принимают оба этих названия в свой адрес.
Наєв на своїй сторінці у Facebook написав, що дізнався про своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України, яку обіймав з 2020 року, із засобів масової інформації.
Як думаєте, що служки задумали? Варіант - усіх звільнених генералів найближчим часом звинуватять у здачі Півдня та інших ... зевлади, щоб зняти з себе відповідальність.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 11 лют, 2024 16:15, всього редагувалось 1 раз.