Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 67436744674567466747 ... 14373>
Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 11:36

sens написав:Дивно коли колишній міністр оборони Рєзніков і його оточення мали вплив на купівлю для армії,вийшли Героями України, немає провадження,підозр,вироків. Не було навіть закритих зустрічей з журналістами. Мені важко зрозуміти,які будуть наслідки в майбутньому - кожен день інфовкид щодо корупції у владних кабінетах. НУЛЬ реакції правоохоронців на дії чиновників,проте доплати за військовий стан в повному обсязі.

Наслідки вже є, не треба чекати майбутнього. В мене стійке відчуття, що так погано не було ще в країні ніколи (лише у лютому 2014, коли вбивали людей в Київі, було схоже відчуття). І це не через активні бойові дії. Влада своїм ігноруванням епічних випадків корупції, про які стає відомо завдяки журналістам або громадським діячам, а не безлічі правоохоронних дармоїдів, буквально визнає, "Так, ми охуїли. Що ви нам можете зробити?". Майже кожен день стає відомо про кричущі випадки, скандали. Жодного. Жодного вироку в результаті. Ми швиденько рухаємося в напрямку того, що вже багато років у росії, тільки там все будувалося десятиліттями, а в нас з п'ятирічку. Ручні дбр, беб, сбу, мвд та прокуратура. Не проведена судова реформа. Армію розвалюють навіть під час бойових дій. За активістами вже стежать, скоро почнуть саджати, як у московитів. Мене дивують особи, що досі захищають зевладу, або персонально зезидента. Жодного напрямку в діяльності влади нема, щоб можна було сказати, от тут у нас все класно.
Все це вкрай негативно впливає на настрої в суспільстві. Повішати зевладу не можна, поки війна, але і своїм існуванням вони руйнують та розколюють країну зсередини не гірше зовнішнього ворога.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 12:10

Schmit

так вы ж сами себе противоречите.
надо менять коней на переправе или оставаться с некомпетентными чиновниками?

ну не готовились к войне. нафига это мусолить два года?
вы не видели, где экономика? кто выбирал один за другим популистов?
вы как готовились лично? служили в армии? ходили на курс по стрельбе и обращении с оружием?
знаете, как сделать взрывчатку из того, что можно купить в магазине?
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 95 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 12:16

Британия отправила в рф ключевое оборудование на $100 млн, включая полупроводники и дроны, — The Times

Это произошло в первые 10 месяцев 2023 года.

Всего в оружии россиян обнаружили 28 британских компонентов и 2000 американских.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 12:16

на вимогу sashaqbl , скріни про оплату 10к на ПЖ

https://postimg.cc/Dm6qXqRg
https://postimg.cc/gnr6L1Vz
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 12:23

smdtranz написав:Schmit

Якщо мова про вищий генералітет, вважаю, що Зе не має достатнього рівня кваліфікації та військового досвіду, щоб визначати наскільки компетентні Залужний чи Шаптала, наприклад.
  smdtranz написав:ну не готовились к войне. нафига это мусолить два года?

Дійсно, дрібничка. Мешканці Бучі, Харкова, Маріуполя та сотень населенних пунктів в окупації, загиблі, скаліченні з вами згодні: нема про що мусолити.
Мусолити треба і спитати теж треба. Бажано з судовим вироком.
  smdtranz написав:
вы как готовились лично? служили в армии? ходили на курс по стрельбе и обращении с оружием?

Я вам більше того скажу, я не тільки до війни не готувався. Я не вчився на хірурга, щоб зробити собі апендектомію. Я не закінчув автомобільно-дорожній, щоб класти правильно асфальт. Я не придбав пожежне авто, щоб при нагоді погасити пожежу.
Пірогі должен пєч пірожнік, а сапогі тачать сапожнік.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 12:36

Де у моїх дописах ви вичитали, що "надо менять коней на переправе"? Це остання справа під счас війни, але якщо вже і "мєнять", то не цих генералів - точно. Політичне керівництво, яке найбільше нафакапило - всі на місці.

Ну як не мусолить, коли втрачено тисячі життів українців, величезні території окуповані, державність висить на волосині... Повинен за це хтось відповідати чи ні?, коли з 2019 попереджали усі "порохоботи", а безпосередньо за рік до вторгення - провідні спецслужби.
  smdtranz написав:кто выбирал один за другим популистов?

73% какаяразніца...
  smdtranz написав:вы как готовились лично?

З 2019 намагався переконати 73% не робити державі харакірі.
Schmit

Заблокований
Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 12:43

trololo написав:на вимогу sashaqbl , скріни про оплату 10к на ПЖ

що це означає для всіх!? Яке призначення переказу і кому відправляли ?
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 12:47

whois2010 написав:

Якщо мова про вищий генералітет, вважаю, що Зе не має достатнього рівня кваліфікації та військового досвіду, щоб визначати наскільки компетентні Залужний чи Шаптала, наприклад.

Дійсно, дрібничка. Мешканці Бучі, Харкова, Маріуполя та сотень населенних пунктів в окупації, загиблі, скаліченні з вами згодні: нема про що мусолити.
Мусолити треба і спитати теж треба. Бажано з судовим вироком.
  smdtranz написав:

Я вам більше того скажу, я не тільки до війни не готувався. Я не вчився на хірурга, щоб зробити собі апендектомію. Я не закінчув автомобільно-дорожній, щоб класти правильно асфальт. Я не придбав пожежне авто, щоб при нагоді погасити пожежу.
Пірогі должен пєч пірожнік, а сапогі тачать сапожнік.

так а у нас Зеленский и слуга народа шли на выборы с лозунгами «готовимся к войне» или «объявляем с завтра призыв в армию чтоб каждый умел держать автомат»? сколько % они набрали в Буче и Мариуполе?
их выбрали, они то что обещали, то и сделали. вопросы?

а с пожарными аналогия так себе. вы ж говорите, что надо было готовиться к войне, а не к пожарам. а война штука массовая, все должны уметь, это не хирургия и не дороги. пример швейцарии есть вон или израиля.

а то нормально устроились, до войны: армия фигня, служить не хочу, пусть служит Микола. а как война, то почему не готовились)) если вы так все знали, что ж не уехали с Бучи?
у меня вон друзья еще перед новым годом сняли квартиру во Львове, чтоб иметь куда уехать. и создали группу в тг, чтоб быстро друг друга оповещать. и вещи уже сложены были.
smdtranz

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 12:49

sens написав:
  trololo написав:на вимогу sashaqbl , скріни про оплату 10к на ПЖ

що це означає для всіх!? Яке призначення переказу і кому відправляли ?

Означает что спор по снятию Залужного привселюдно проигран, но человек вышел из неприятной ситуации красавчиком ) 2 фонда: Стерненко и ПЖ.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 лют, 2024 12:50

Schmit

ну так, 73% и виноваты. у нас демократия. проголосовали за развал экономики, денег нет — нет и армии и оружия. и миллионы заробитчан по польшам и сша за последние 30 лет.
тех, кто должен был оборонять страну или делать оружие сейчас.

опять же, мы не знаем, как было принято решение об отставке Залужного. он и сам мог попросить, доверяя Сырскому. вряд ли единолично Зеленский все это сделал
smdtranz

Профіль

1
  #<1 ... 67436744674567466747 ... 14373>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей