pesikot написав:І що, залишилась громадянином України ? отримувала дозвіл на роботу закордоном і все таке інше ?
І навіть не спробувала отримати посвідку на життя закордоном ?
По перше в тій країні отримати громадянство до тепер було тривалим процесом, плюс перші роки (десь так до 2014) не було планів повязувати себе з ЄС назавжди
по друге посвітка в нього є, і взагалі всі документи вже тієї країни (дипломи, вод.посвідчення і т.д.). Єдине що не знався тут з обліку що є приводом для прикордонників не випускати
По третє не там дурнів шукаєш, нагадати випадок коли з Польші волонтер (наш, що жиє там на ПМЖ давно) привіз гуманітарку а назад його не хотіли випускати бо в його паспорті місце народження Україна - відповідно запідозрили в ньому втрачений мобресурс
pesikot написав:І що, залишилась громадянином України ? отримувала дозвіл на роботу закордоном і все таке інше ?
По перше в тій країні отримати громадянство до тепер було тривалим процесом, плюс перші роки (десь так до 2014) не було планів повязувати себе з ЄС назавжди
по друге посвітка в нього є, і взагалі всі документи вже тієї країни (дипломи, вод.посвідчення і т.д.). Єдине що не знався тут з обліку що є приводом для прикордонників не випускати
Я тобі так скажу, 2014 рік був 10 років тому. В 2022 році ще випускали багато кого, щось ти приховуєшь
Letusrock написав:По третє не там дурнів шукаєш, нагадати випадок коли з Польші волонтер (наш, що жиє там на ПМЖ давно) привіз гуманітарку а назад його не хотіли випускати бо в його паспорті місце народження Україна - відповідно запідозрили в ньому втрачений мобресурс
pesikot написав:Я тобі так скажу, 2014 рік був 10 років тому.
і шо? десь була заборона відвідування України для ПМЖ-шників з інших країн?
pesikot написав:В 2022 році ще випускали багато кого, щось ти приховуєшь
без штампа про зняття з обілку не випускали навіть 26 лютого 2022, а хабарі давати він відмовлявся до останнього, шукав білий шлях для виїзду
pesikot написав:Ну нагадай, послухаю тебе
а толку мені шукати посилання/докази, вже один раз шукав (про магістратуру - якщо памятаєш) а ти злився потім недавно шукав Хотабу (про зарплату поліцейської в тилу 1 млн/рік) і він теж злився не бачу сенсу
lapay Ти так зациклений на РПВ, що хочу тебе спитати, а скільки РПВ було з 2014 ? Овер до фіга До чого це привело ? До повномасштабного вторгнення
Це, по-перше
По-друге, чому ти вважаєшь, що РПВ призведе до миру, все закінчиться по лінії бойових дій і більше бойових дій не буде ? От мені цікава твоя думка
А от я бачу по-іншому. Так, Путін дійсно хоче РПВ, але не для миру. А для того, щоб накопичивати військові сили. Поясню нижче.
Путін не каже напряму, что давайте РПВ і домовлятись. Він посилає сигнали. Для чого ? Щоб Україна та західни країни попросили Путіна про РПВ, а він смілостивиться, висуне свої умови (lapay здогадаєшься які ?) і може зробить РПВ
І тут буде пастка для України
Мінуси для України * Зменшиться фінансова допомога. Типу, у вас РПВ, нащо вам допомога ? Трамп, Орбан, Фіцо будуть раді і про це будут казати завжди * Військова допомога зійде взагалі до нуля * Бойові дії знову почнутся трохи згодом
Плюси для України * Відсутність бойових дій на деякий термін
Плюси для Путіна * Зроблять ще більше ракет, снарядв * Якщо буде РПВ, то можно і Турцію прогнути(і прогнуть), щоб пропустили військові кораблі через Босфор * Продати населенню чергове "мы опять нагнули хохлов"
pesikot написав:А от мені цікаво ... може дашь розклад побільше
Людина виїхала на ПМЖ, 15 років була закордоном
І що, залишилась громадянином України ? отримувала дозвіл на роботу закордоном і все таке інше ?
То які претензії, нащо оце "як результат став кріпаком на 2 роки" ?
Я Вибачаюсь, але в мене так друг дитинства: в Чехії живе з 2008 р, має громадянство Чехії десь з 2018. Заяву про вихід з громадянства України подав ще влітку 2022, але її досі не підписали. Минулого року (2023) не приїхав на похорони батька, адже нема гарантій, що виїде. Повістки за старою адресою його мама отримує регулярно.
pesikot написав:Я тобі так скажу, 2014 рік був 10 років тому.
і шо? десь була заборона відвідування України для ПМЖ-шників з інших країн?
pesikot написав:В 2022 році ще випускали багато кого, щось ти приховуєшь
без штампа про зняття з обілку не випускали навіть 26 лютого 2022, а хабарі давати він відмовлявся до останнього, шукав білий шлях для виїзду
Та ти шо ... скількох знаю, які виїхали А ще більше знаю тих, хто в 2022 році шастав туди-сюди
Тому я і кажу, що ти щось приховуєшь
Letusrock написав:
pesikot написав:Ну нагадай, послухаю тебе
а толку мені шукати посилання/докази, вже один раз шукав (про магістратуру - якщо памятаєш) а ти злився потім недавно шукав Хотабу (про зарплату поліцейської в тилу 1 млн/рік) і він теж злився не бачу сенсу
Ну да, бо ти злився, як і з магістратурою Тому не хочешь зараз булькати знову
pesikot написав:А от мені цікаво ... може дашь розклад побільше
Людина виїхала на ПМЖ, 15 років була закордоном
І що, залишилась громадянином України ? отримувала дозвіл на роботу закордоном і все таке інше ?
То які претензії, нащо оце "як результат став кріпаком на 2 роки" ?
Я Вибачаюсь, але в мене так друг дитинства: в Чехії живе з 2008 р, має громадянство Чехії десь з 2018. Заяву про вихід з громадянства України подав ще влітку 2022, але її досі не підписали. Минулого року (2023) не приїхав на похорони батька, адже нема гарантій, що виїде. Повістки за старою адресою його мама отримує регулярно.
І що ?
4 роки думав, щоб вийти з громадянства України ? А що заважало подати на вихід в 2018 році ? Чи хотілось бути хитродупим, і тут, і там ?
lapay Ні, ні, ти давай по пунктах, а не про лінію суровікина
Бо в 2022 році рашисти їхали не по полям, а по дорогам
І якщо, в результаті РПВ, в Чорне море зайдуть інші кораблі флоту РФ, то взагалі їм до сраки оті лінії
Читай уважно, потім пиши
А я тебе запитував, ти дійсно вважаєшь, якщо буде РПВ, то, згодом * Путін знову не почне обстрілювати Україну ракетами ? * Путін знову не розпочне бойові дії на землі ?
pesikot написав:4 роки думав, щоб вийти з громадянства України ? А що заважало подати на вихід в 2018 році ? Чи хотілось бути хитродупим, і тут, і там ?
Но винувата, звичайно, що Україна
Для того, щоб вийти потрібно підняти дупу, витратити свій час і гроші, а до 2022 вихід з громадянства не давав жодних переваг.