|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 15 лют, 2024 16:39
Hotab Вы опять во всём правы. Но бесполезно объяснять что-то 50-летнему мужчине с комплексами и обидами 13-летнего мальчика.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 15 лют, 2024 16:42
Hotab написав:Им действительно не надо украинские территории и люди и другая жизнь для них. Им надо оставить разваленной Украину, без армии, с долгами, и лояльным правительством. Чтоб показывать своим и чужим «смотрите что бывает, когда ты майданишь, хочешь в Европу и НАТО, когда не дружишь с россией». Но кусок себе как приз все равно возьмут. 4 области. Пока что. Потом могут еще. Когда армии нет (по тем договорам, на которые ты готов) то можно забирать все.
А Новоросія, якою так марить фюрер - це хіба не територія? Вже є інформація, що він погоджувався на рпв без додаткових умов, тобто більшого, ніж вже захоплене, йому і не треба. Контролю над Україною він хотів, коли змусив нас підписати Мінські угоди, потім , коли спонсорував медведчука, остання спроба була у вигляді танкових колон на Київ. Це Совок зміг зберегти контроль над Угорщиною чи Чехословаччиною, Раша над Ічкерією і Білорусію, бо в них вийшла повна окупація політичним чи військовим шляхом. З Україною цей фокус не вдався, у нас з'явились потужні покровителі, повний контроль провалився, залишились території, які він хоче залишити собі, і буде продовжувати війну, поки Зеленський не погодиться на рпв.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лют, 2024 17:05
lapay , А Новоросія, якою так марить фюрер - це хіба не територія? Вже є інформація, що він погоджувався на рпв без додаткових умов, тобто більшого, ніж вже захоплене, йому і не треба
Багато різної інформації. То «ми вписали в конституцию, то наше», то «условия денацификации и демилитаризации не выполнены». Вы видите только то, что вам больше нравится: остановиться как есть без дополнительных условий. А чем вам 4 области для начала не Новороссия? Которую всегда можно потом расширить.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 15 лют, 2024 17:20
_hunter написав:Так смысл искать ...
Хантер, злив зараховано))) Я саме це й хотіла показати, що ви не здатні ані знайти, ані зрозуміти "розжоване". Закрили це питання.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лют, 2024 17:22
Бетон написав:Нехорошо осуждать чиновников, которые сидят здесь и пишут вперэд и всё буде добре. Во первых они невыездые. Им деваться будет некуда, чтобы не случилось. Они до конца будут орать лозунги и сдавать ментам ухылянтов. Из кожи лезть, лишь бы за них воевали где то там, далеко. Например, по заказу "бронированных" чиновников из одного местного совета, лично за мной устроена охота, слежка. И я их не осуждаю. Они спасают себя прикрываясь телами Пока кацапы закладывают 5 линию обороны, они перекладывают на 15 лямов бруківку. Ну ничего, я поработаю с дбр, помогу чем смогу
Ого. Слежка с какой целью? А вообще за что такая честь, если не секрет
-
serg1974
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лют, 2024 17:54
wild.tomcat написав:Letusrock за кого мова, вже не вперше згадують? я щось цей епізод пропустив, цікаво.
це якийсь новий аккаунт, на цій гілці його бачив лише тоді, він якраз дуже влучно влився в дискусію коли кругом "волали про збереження генофонду"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лют, 2024 18:01
Letusrock написав: wild.tomcat написав:Letusrock за кого мова, вже не вперше згадують? я щось цей епізод пропустив, цікаво.
це якийсь новий аккаунт, на цій гілці його бачив лише тоді, він якраз дуже влучно влився в дискусію коли кругом "волали про збереження генофонду"
Таких акаунтів в різних тг-групах чимало з дамбаса. З саме такою риторикою: «я краще поїду в Польщу, я розумний, а ви дурні тут воюйте» . Коли пробивають його (а для умільців це не важко), то знаходять і номер телефону, і локацію, і фото. Дамбаський провокатор, діє щоб вбити віру, посіяти розбрат. Само просто на донецькому дивані робить що може для перемоги расєі. Летусрок, не будьте як «данєцкий провокатор» 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 15 лют, 2024 18:09
_hunter написав: fler написав:Хантер, злив зараховано))) Я саме це й хотіла показати, що ви не здатні ані знайти, ані зрозуміти "розжоване". Закрили це питання.
Вы забыли изначальный договор? _сначала_ вы показываете свои "исследования", потом я ищу опровержение. Но у вас даже первый этап не задался Но ОК -- больше вас в этот вопрос "макать" не буду 
Хантер, я довела свою думку посиланнями на джерела, а ви так і не спромоглися надати хоч одне посилання, яке б підтвердило вашу думку. Тож хто кого макнув?))) Обтікайте або несіть сюди посилання. Досліджень море на цю тему, але ви чогось їх не знайшли)))
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лют, 2024 18:12
ЛАД написав:Letusrock Возможно. Но переезд в другую страну для семьи не так прост, как Вам кажется. Тем более, если таких электриков/плиточников будет много.
Обставини бувають різні, але ж вибору то й нема у пересічного. навіть якщо в нього тут нічого нема і "никому ничего не должен" Наприклад в мене родич є який вже 15 років на ПМЖ закордоном, але по дурості не знявся з обліку (бо не було гострої потреби). І от він приїхав на хрестини до близьких родичів у лютому 2022 - як результат став кріпаком на 2 роки (недавно виїхав по мед. напрямку) Той текст що скоріював Shaman маб би спонукати всіх мобілізуватись "бо буде гірше", причому правило "буде гірше" діє лише для пересічних, а до можновладців та їх родин не поширюється, їм тільки краще стає.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лют, 2024 18:32
Letusrock написав: ЛАД написав:Letusrock Возможно. Но переезд в другую страну для семьи не так прост, как Вам кажется. Тем более, если таких электриков/плиточников будет много.
Обставини бувають різні, але ж вибору то й нема у пересічного. навіть якщо в нього тут нічого нема і "никому ничего не должен" Наприклад в мене родич є який вже 15 років на ПМЖ закордоном, але по дурості не знявся з обліку (бо не було гострої потреби). І от він приїхав на хрестини до близьких родичів у лютому 2022 - як результат став кріпаком на 2 роки (недавно виїхав по мед. напрямку)
А от мені цікаво ... може дашь розклад побільше Людина виїхала на ПМЖ, 15 років була закордоном І що, залишилась громадянином України ? отримувала дозвіл на роботу закордоном і все таке інше ? І навіть не спробувала отримати посвідку на життя закордоном ? То які претензії, нащо оце "як результат став кріпаком на 2 роки" ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2