|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 16 лют, 2024 22:50
adeges написав:дуже гарно. але що ви хочете - захищати батьківщину - то почесний обов'язок. які гроші? це вдячність держави, якщо ти раптово вижив
после войны выстрелит безработица, млн мужиков вернутся с фронта и дай Бог чтобы их не выкинули на помойку. Сейчас думают как побольше набрать, рано или поздно маятник качнется в другую сторону.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 16 лют, 2024 22:53
vitaliiangel написав: adeges написав:дуже гарно. але що ви хочете - захищати батьківщину - то почесний обов'язок. які гроші? це вдячність держави, якщо ти раптово вижив
после войны выстрелит безработица, млн мужиков вернутся с фронта и дай Бог чтобы их не выкинули на помойку. Сейчас думают как побольше набрать, рано или поздно маятник качнется в другую сторону.
обмірковують рішення: з помийки прийшов, на помийку вернувся - ніхто нікому нічого не винен (броні нема - не засейвився на левелі) Ірина_ написав:Шановні форумчани, трохи розбавлю Ваш вечір Пропоную до обговорення Нардеп пояснив, чому варто залишити опцію бронювання працівників від мобілізаціїЯк Ви вважаєте, чи справедливим є бронювання окремих категорій працівників? Чи справедливим є розподіл суспільства на сільське та міське населення під час бронювання, оскільки чисельність сільського населення й без того невпинно знижується, а підприємства, чиї працівники отримуватимуть бронь - розміщені, переважно, в містах? На що витрачається міжнародна допомога, оскільки виплати для військовослужбовців нараховують з отриманих з українців податків? Що Ви знаєте про військовий збір і на що, на Вашу думку його витрачають? Чи справедливе рішення керівництва Держави, мобілізовувати людей, які не здатні платити великі податки? Яке Ваше ставлення до людей, які покинули територію України щоб уникнути мобілізації? Яке рішення Ви б ухвалили для людей, що повернуться в Україну після війни на рахунок виконання обов'язків чи сплати податків перед Державою? Осилити всі питання зможете? Але давайте, будь ласка, без срачу! Конструктив. Всім гарного та мирного вечора!
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 16 лют, 2024 23:00
Флай прекращайте. Я звичайно хотів Вас впєчатліть , но не настільки. Да щас в нас важко. В нас осталось половина. Трохи менше. Но ми в задниці. Є правда місця гірші. Но є і кращі. І ще мене забрали в 22 в середині листопада. Перед новим роком попав в бригаду. Потом формування. Місяць натаскували в німеччині в горах баварії в казармах пруського короля потом на найбільшій базі сша в європі. Потом ще місяць в черкаській області. І тільки в першій декаді травня нас занесло рвати фронт. І.. Більш менш люди розсілись ро місцях. Ми не пили. Крім долбодятлів. лічно я не тошо рвався, но хотів прикластись по максимальному кпд. Да дохєра часу я жив як в совєцькому санаторії для пенсіонерів. І ще я міг цей час провести ефективніше та більше підготовитись... в мене тупо не вистачає нервів і здоровя. 43 це не 20. І я добре сохранився. І здоровя кінське. Не ліковане. Уколів до армії то лиш прививки і один раз при апендициті зуби лічив без наркозу  і ще я нацист зі стажом, спортсмен і ото таке все... пласт, молодіжні лагеря унсо... іще я бойовий гопаківець ручкався з самим Верховним Вчителем да, щас на таблетках тиск, кашель понос, пю заспокійливі, і снотворні... іще мене главне начальство тримає за іммбіціла . Да, дають грамотки і медальки, но це навєрно лиш пітверджує версію про імбіціла... до того як попав на фронт я моментами думав, що вони праві  і ще вершки в армії не дибіли, просто вони мутять свої тєми. А да, за врємя тут я пару раз бачив зєлю на відстані прижка з розбєгу  , здоровався з залужним й іще з штук 5 генералів. І пару депутатів, останній бувший голова верховної зради. Я як імбіціл форест гамп.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 16 лют, 2024 23:05
adeges , аналогічній ситуації у нас
Щось я заплутався. Допоможіть. Ви 10 років живете в West LA, про яких «нас» мова?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 16 лют, 2024 23:14
Під час одного з виходів з позицій декілька наших бійців потрапили в полон: Тарнавський про ситуацію в Авдіївці станом на 21:00
а тем временем
Літак Зеленського на шляху до Франції супроводжують винищувачі Німеччини Eurofighter Typhoon
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 16 лют, 2024 23:16
Hotab написав:adeges , аналогічній ситуації у нас
Щось я заплутався. Допоможіть. Ви 10 років живете в West LA, про яких «нас» мова?
дійсно заплутались. не живу
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лют, 2024 23:36
flyman які ще вокерші? На наступному рівні сад з незайманими райськими гуріями:lol: Невже ви в дитинстві не мріяли стати піратом, чи рицарем ? Бросайте самокат і качєлі. Визнайте що ні пару лишніх доларів ні ікра вже не гріють... пора зіграти по справжньому , плащ капітана Блада і маска зорро жде вас за порогом тцк.... 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 16 лют, 2024 23:57
adeges , дійсно заплутались. не живу
«Потому что нельзя это жизнью назвать»))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 17 лют, 2024 00:10
flyman написав: ЛАД написав:Надеялись, что "следующей киевской властью" будет Медведчук или ещё что-нибудь близкое, с кем можно будет договориться мирно на условиях РФ.
Особисто до всіх прихильників. Ви от любите порівнювати з СРСР. Так от, пригадуєте "райком закрьіт - все ушли на фронт". Як там з осередками слуг і не слуг? Можете привести аналогію?
1. Вы ошибаетесь насчёт моей "любви сравнивать с СССР". 2. Я не состою ни в каких партиях, в т.ч. и в "слуге народа". Какие вопросы ко мне по их поведению? Партий у нас просто нет. А то, что есть, это не партии, а... не буду называть. А если я доказываю, что на Зеленского напрасно катят бочку и при любом другом (а конкретно при Порошенко) лучше не было бы, а, возможно, было бы и хуже, то это только лично о Зеленском, а не о партии, созданной за пару дней. 3. А Ваше замечание насчёт "райком закрьіт - все ушли на фронт" свидетельствует только о том, что у коммунистов того времени были некоторые достоинства, которых лишены члены современных партий. И не только члены.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 17 лют, 2024 00:21
ЛАД написав: А Ваше замечание насчёт "райком закрьіт - все ушли на фронт" свидетельствует только о том, что у коммунистов того времени были некоторые достоинства
во время "ВОВ" полицаи на 30-50%% состояли из бывших советских: чиновников, милиционеров/нквд-шников, и как ни не верится, но - партийных работников  А , например, многие бывшие члены компартии Германии потом доблестно служили в Вермахте, некоторые - в СС и Гестапо "Не все коммунисты одинаково "полезны"
Востаннє редагувалось flysoulfly в Суб 17 лют, 2024 00:26, всього редагувалось 2 разів.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1