после войны выстрелит безработица, млн мужиков вернутся с фронта и дай Бог чтобы их не выкинули на помойку. Сейчас думают как побольше набрать, рано или поздно маятник качнется в другую сторону.
|
|
![]() после войны выстрелит безработица, млн мужиков вернутся с фронта и дай Бог чтобы их не выкинули на помойку. Сейчас думают как побольше набрать, рано или поздно маятник качнется в другую сторону.
![]() обмірковують рішення: з помийки прийшов, на помийку вернувся - ніхто нікому нічого не винен (броні нема - не засейвився на левелі)
![]() Флай прекращайте. Я звичайно хотів Вас впєчатліть , но не настільки. Да щас в нас важко. В нас осталось половина. Трохи менше. Но ми в задниці. Є правда місця гірші. Но є і кращі. І ще мене забрали в 22 в середині листопада. Перед новим роком попав в бригаду. Потом формування. Місяць натаскували в німеччині в горах баварії в казармах пруського короля потом на найбільшій базі сша в європі. Потом ще місяць в черкаській області. І тільки в першій декаді травня нас занесло рвати фронт. І..
Більш менш люди розсілись ро місцях. Ми не пили. Крім долбодятлів. лічно я не тошо рвався, но хотів прикластись по максимальному кпд. Да дохєра часу я жив як в совєцькому санаторії для пенсіонерів. І ще я міг цей час провести ефективніше та більше підготовитись... в мене тупо не вистачає нервів і здоровя. 43 це не 20. І я добре сохранився. І здоровя кінське. Не ліковане. Уколів до армії то лиш прививки і один раз при апендициті зуби лічив без наркозу ![]() іще я бойовий гопаківець ручкався з самим Верховним Вчителем ![]() да, щас на таблетках тиск, кашель понос, пю заспокійливі, і снотворні... іще мене главне начальство тримає за іммбіціла . Да, дають грамотки і медальки, но це навєрно лиш пітверджує версію про імбіціла... до того як попав на фронт я моментами думав, що вони праві ![]() А да, за врємя тут я пару раз бачив зєлю на відстані прижка з розбєгу ![]() здоровався з залужним й іще з штук 5 генералів. І пару депутатів, останній бувший голова верховної зради. Я як імбіціл форест гамп. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПід час одного з виходів з позицій декілька наших бійців потрапили в полон: Тарнавський про ситуацію в Авдіївці станом на 21:00
а тем временем Літак Зеленського на шляху до Франції супроводжують винищувачі Німеччини Eurofighter Typhoon ![]() flyman
які ще вокерші? На наступному рівні сад з незайманими райськими гуріями:lol: Невже ви в дитинстві не мріяли стати піратом, чи рицарем ? Бросайте самокат і качєлі. Визнайте що ні пару лишніх доларів ні ікра вже не гріють... пора зіграти по справжньому , плащ капітана Блада і маска зорро жде вас за порогом тцк.... ![]() ![]() 1. Вы ошибаетесь насчёт моей "любви сравнивать с СССР". 2. Я не состою ни в каких партиях, в т.ч. и в "слуге народа". Какие вопросы ко мне по их поведению? Партий у нас просто нет. А то, что есть, это не партии, а... не буду называть. А если я доказываю, что на Зеленского напрасно катят бочку и при любом другом (а конкретно при Порошенко) лучше не было бы, а, возможно, было бы и хуже, то это только лично о Зеленском, а не о партии, созданной за пару дней. 3. А Ваше замечание насчёт "райком закрьіт - все ушли на фронт" свидетельствует только о том, что у коммунистов того времени были некоторые достоинства, которых лишены члены современных партий. И не только члены. ![]() во время "ВОВ" полицаи на 30-50%% состояли из бывших советских: чиновников, милиционеров/нквд-шников, и как ни не верится, но - партийных работников ![]() А , например, многие бывшие члены компартии Германии потом доблестно служили в Вермахте, некоторые - в СС и Гестапо ![]() "Не все коммунисты одинаково "полезны" Востаннє редагувалось flysoulfly в Суб 17 лют, 2024 00:26, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|