Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
moveton написав:У Мони/Привата регламент совсем другой: он не разделяет остаток на счёте и авторизационный остаток на карте. Алка пока работает по традиционной схеме.
Спасибо, вот никогда не обращала внимание на эти тонкости...
Hotab написав:Мобільний 10(25) раз по 5 гр. Зараз нема дешевше 150 грн абонплат мобсвязку , якщо звичайно не жити «на прийом»))
та ну, бросьте... у меня такой расклад: 55 грн за Киевстар 50 грн за Водафон
да, в тарифе Водафона всего 500 МБ интернета... но при наличии 6 ГБ интернета в тарифе Киевстара - это фигня
П.С. просто нужно показывать оператору, что лучше немного денег с абонента, но постоянно, чем вообще ничего (если оператор начинает зарываться, я несколько месяцев не плачУ за телефон)
Hotab написав:Мобільний 10(25) раз по 5 гр. Зараз нема дешевше 150 грн абонплат мобсвязку , якщо звичайно не жити «на прийом»))
Як на мене, то найбільш логічним було б сплатити таким чином, наприклад, якщо у вас абонплата 175 грн., то 9 операцій на 5 грн., а десяту на 130 грн. - в такий спосіб і умови виконані, і мобільний повноцінно поповнений 😊 Ситуація аналогічна для пакета Блек, 24 операцій по 5 грн., 25 операція на 55 грн. Стосовно питання бонусів, наразі уточнюємо, і обов'язково надамо вам зворотний зв'язок. Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Hotab написав:Зараз нема дешевше 150 грн абонплат мобсвязку , якщо звичайно не жити «на прийом»))
Верно, сейчас 50 грн это не дешевле, чем 150. Про безабонный режим с бесплатными входящими и 30 копеек за минуту с действительно посекундной (а не так, как у КС) тарификацией вообще молчу.
та ну, бросьте... у меня такой расклад: 55 грн за Киевстар 50 грн за Водафон
да, в тарифе Водафона всего 500 МБ интернета... но при наличии 6 ГБ интернета в тарифе Киевстара - это фигня
П.С. просто нужно показывать оператору, что лучше немного денег с абонента, но постоянно, чем вообще ничего (если оператор начинает зарываться, я несколько месяцев не плачУ за телефон)
Річні водафон дав 4 пакети (всій сім'ї) по 399-599 вельми напаковані після деяких пауз з проплатою. Лайка не сподобалась, а от lifecell гарантовано при переході непогані пакети дає 12*4 тижні зі скидками в районі тисячі.
Ой+ , мене водафон мабуть вираховує, що в роумінгу, і тому розуміє, що нема сенсу щось дуже цікаве пропонувати. Ну а річні мені в принципі не підходять.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 17 лют, 2024 15:43, всього редагувалось 1 раз.