|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 08 лют, 2010 00:53
Le}{us написав:Цікаво якщо на перший графік Starishko накласти графік індексу ПФТС то ми вже в фазі "возврат к золотой средине" http://www.ufs.com.ua/ports/images.php? ... 0&Type=twoа як відомо фондовий ринок завжди випереджає ринок нерухомості Андрей_В, мені пофиг, подорожає вона, чи подешевіе, живу з власної логіки
КАКОЙ-ЖЕ МАМЫ(прошу прощения у всех адекватных форумчан,в том числе и оппонентов)ВЫ ТУТ ТАК РАСПИНАЕТЕСЬ 
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 01:03
budivelnik написав:в 2008-1кв.м. бетона доходил до маразма -1300$-1500$ сейчас-550-650$ за кв.-хотелки, 375-400$ реальные две сделки(соседка и знакомые)
Гляньте на мій підпис , там якщо брати Україну в цілому різниця між мінімальною і максимальною ціною - 20 000 / 3 000 = 6,7 рази + додаткова умова що діапазон працює тільки на тих територіях де ведеться нове будівництво ( тобто є потреба в житлі і наявний платіжоспроможний попит ), тому називаючи конкретну ціну потрібно називати дату , місце розтащування , якість обєкту , а говорячи в загальному - приводити діапазон цін і тоді можна буде спокійно говорити не те що про 300 -500 , а й по 100-150 доларів за квадрат Хотя и такого не исключаю, что и 300 может быть
Може бути і 10 , але якщо при цьому Ваш дохід за місяць буде = 0,001 , то Вам від цього легше буде  Як я розумію ми на сьогодні обговорюючи ціну привязуємось до середньоукраїнської зарплати в 250 доларів в місяць і 375 доларів в Києві , тобто 1 кв м = 3 місячних зарплати
про сделки я уже писал раньше-хотите ищите сами,мне в западло.проходили в г.Хмельницком по375$район-Раково 45куе. за 120 квадратов ,по 400 баксов за квадрат район Озёрная
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 01:10
Le}{us написав: чому такі агресивні? Дефолт нам вже 2 роки малюють, його не буде. от через те що еда подорожала, подорожає й нерухомість, і так буде до тих пір поки не відкриють кредити. чи ви думали щ нерухомість стане достопною?! Назовіть бодай одну країну для прикладу? а потім несіть свої думу
Картошка подорожала.... пора покупать недвигу...
-
ApisOSN
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 01:20
ApisOSN написав:Le}{us написав: чому такі агресивні? Дефолт нам вже 2 роки малюють, його не буде. от через те що еда подорожала, подорожає й нерухомість, і так буде до тих пір поки не відкриють кредити. чи ви думали щ нерухомість стане достопною?! Назовіть бодай одну країну для прикладу? а потім несіть свої думу
Картошка подорожала.... пора покупать недвигу...
+100 ага отказавшись от таких ДОСТУПНЫХ харчей,будем собирать на недвИгу,она ведь по такой ДОСТУПНОЙ ЦЕНЕ ПРОДАЁТСЯ,ЧЁ Ж ВЫ ЕЁ НЕ РАЗБИРАЕТЕ КАК КАРТОШКУ? НУ КУПИТЕ ,ХОТЬ КУСОЧЕК ! А ТО НАМ НА САМОЕ НЕОБХОДИМОЕ СКОРО ДЕНЕХ НЕ БУДИТ 
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 01:20
leon1601 написав:КАКОЙ-ЖЕ МАМЫ(прошу прощения у всех адекватных форумчан,в том числе и оппонентов)ВЫ ТУТ ТАК РАСПИНАЕТЕСЬ 
Адекватні це хто? Лише ті які розділяють вашу точку зору? Так от я пишу свою, нікого неображав, чепухи не ніс, просто пишу свою точку зору. Включайте мізки, а не бабські теревені
-
Le}{us
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 01:26
Андрей_В написав:дальше спорить с вами бессмысленно, бо у вас своя логика, как у будивельника))) как говориться есть логика и есть женская логика))
Ззгоден повністю. Жіноча, я її називаю "відсутність" логіки, смішить, інколи кидає в шок.
-
ТопаЗ
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 01:26
Лексус. Тут Украина вроде нового вождя себе избрала. Этот парень в угоду своим хозяевам по ходу подуронит гривну еще раз, как раз на новых примерах можно будет формулы девальвации применять
-
deka
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 01:28
Взагалі більшість тих хто прогнозує подальше зниження цін якісь агресивні, неадекватні "товарищи",  які навіть чути нехочуть про подорожчання! Чому? тому що вони сказали - БУДЕТ ДЕШЕВЕТЬ! Насправді уже х_й там шо дешевее, но зато им приятно!
-
Le}{us
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 01:31
Le}{us написав:leon1601 написав:КАКОЙ-ЖЕ МАМЫ(прошу прощения у всех адекватных форумчан,в том числе и оппонентов)ВЫ ТУТ ТАК РАСПИНАЕТЕСЬ 
Адекватні це хто? Лише ті які розділяють вашу точку зору? Так от я пишу свою, нікого неображав, чепухи не ніс, просто пишу свою точку зору. Включайте мізки, а не бабські теревені
включил мозги в 2005 когда рискнул бросить работу и занялся ДЕЛОМ СВОИМ и перестал ждать помощи от кого-либо,в том числе и от государства,СТРАНУ-люблю,говсударство-НЕНАВИЖУ !!!
ДОСТОЙНЫМ ОППОНЕНТОМ ЗДЕСЬ СЧИТАЮ ТОЛЬКО budivelnikа,хотя он иногда и переступает черту ,но его можно понять-он вкладывает свои деньги!!!!!!!!!
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 08 лют, 2010 01:42
Le}{us написав:leon1601 написав:включил мозги в 2005 когда рискнул бросить работу и занялся ДЕЛОМ СВОИМ и перестал ждать помощи от кого-либо,в том числе и от государства,СТРАНУ-люблю,говсударство-НЕНАВИЖУ !!! ДОСТОЙНЫМ ОППОНЕНТОМ ЗДЕСЬ СЧИТАЮ ТОЛЬКО budivelnikа,хотя он иногда и переступает черту ,но его можно понять-он вкладывает свои деньги!!!!!!!!!
То чому ви психуєте? Я вас взагалі перший раз бачу, і таке враження ніби ви вискочили з палати №6.
к вам и не думал! я вообще по жизни тихий и спокойный 
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|