«Була невдала спроба деблокуватися як раз бійцями, які були потім розстріляні. Розуміючи вже трагедію та безперспективність оборони, було дано команду прориватися з боєм малими групами. Тут трапився неприємний інцидент, який вже описував інший боєць в інстаграмі, коли командир сказав про поранених „Кидайте їх нафіг і спалюйте все“. Біда ще в тому, що це почув саме поранений боєць»
«З п’ятьма пораненими залишився один із вцілілих бійців. Інший боєць Панда перед смертю напише: „Мені пох*й, що зі мною буде, а хлопців шкода“. Наступного дня, орієнтовно з 12 години на позицію прийшли кацапи, а вже 16 лютого в кацапських медіа з’явилися кадри розстріляних бійців», — пише DeepState
Аналітики нарікають, що серія помилок і затягування з рішучими діями привели до такої трагедії.
«А ворог вчергове довів, що йому байдуже на всі правила війни», — наголосили там.
обурює, що про командира зрадофіли вже писали, а ось про розстріл взагалі ні слова.
помилки на війні теж бувають. й так, їх треба розбирати й робити з них висновки. з дивану звісно краще знати, які рішення треба приймати у бойовій обстановці.
Хтось з вас цікавився кількістю смертей від серця в санаторіях/пансіонатах/готелях Закарпаття? Після того як поцікавитесь - спробуйте пояснити Чому в 99% цих смертей ТЦК участі не приймав ? На якій підставі 1%=1 смерть- де теоретично ТЦК був присутній- для вас настільки важлива що саме її ви тут пробуєте обговорювати Так само прошу пояснити - кількість смертей здорових людей в горах в сотні разів більша ніж кількість смертей повязаних з незаконною переправою через кордон. Чому питання переправ вас цікавить а смерті в горах ні?
Друге По офіційній заявці прес-служби 3 Штурмової Бригади Воїни бригади знищили 1500 ворогів і ще 3500 поранили. Чи розумієте ви що навіть у випадку 1 до 10 - Бригада втратила 150 вбитих і 350 поранених... і це успіх, бо у випадку втрат 1 до 5 - Україна гарантовано переможе.
холява написав:Краще було як ви поміняли свій курьский говор на щось більш національне .
у вас на пенсии ум за разум заходить начал если вы по тексту говор научились различать.
Ну , відповім .... Я ще час від часу ( 2 рази за останній місяць) бігаю , обробляю , допомогаю тім, кого з бліндажів і окопів привозять . Хочу я і на пенсії був, коли почалась війна , але досі маю честь бути запрошеним . Гадаю що щось знаю краще , та і до деяких навиків ще не забувся .
І на рахунок із окопів ....... теж знаю .... і емоції набагато частіше чую, від хлопців що з передка .
Но ви пишіть , ЖГІТЕ .....
Холява, я попрошу только одного. Учитывая столь неприятный сравнительно недавний диагноз. Вам должно доставлять удовольствие (стёб современный термин), а не раздражать общество оппонента. Просто используйте словосочетание "мешочек(бандаж) для яичек, вот уж скоро" и ни в коем случае не воспринимайте эмоционально оппонента хорошие люди нам нужны живыми и невредимыми люди привыкшие "подносить тапочки" будут всегда подносить тапочки хозяину, как бы хозяин не менялся
Игорь Алексеевич написав: Щупают направление на Орехов. План окружить группировку ЗСУ под Токмаком.
Попередню сутку рвались як... як москалі. Все по красоті, десант на бмп. Плюс на броні. З прикриттям танками та танками з тралами. 16 годин штурму. Бронегрупа за бронегрупою як камінням в болото. Втрати проти нашого 1 до 10. Дуже дохєра народу поклали. Саме тупе що видів влітає бмп посеред дротяні загородження зкидає 8 чоловік десанту розвертається 2 давить і смахує. Ті шо лишились , тупо посеред поля в єгозі як на долоні. Сховатись тупо нікуди. Покрошило їх мінометами. Але рвались і рвались ...я вже думав шо снаряди кінчаться. Но резерв на вчора вони так і не задіяли. Шторм z ,довбані орки. Але за ними ще десантники, вчора не участвували і якийсь осєтінський омон для зачистки роботіно. В z був пріказ в місто не йти, лиш блокувати. Шо сьогодні не знаю. Дрих .і маю план на вечір закинутись снотворним і ще ніч проспати.
Боронь Боже . Я мав на увазі що 18 місяців відвоював за "станком ", досі запрошують час від часу попрацювати . Я ще розумію, що роблю .
..... а про інше ...... завтра 19 лютого 2024 ......часу до прийняття відповідних законів ВР все меньш і меньш . Я не бажаю на вечір псувати настрій найвумнішим , найпатріотичнішим ,найроботящим ,найобізнаним . Ми всі , все , скоро побачимо .
Ворог просунувся біля Іванівського та Вербового. Тривають бої південніше та західніше Роботиного, - DeepState.
Вчора розпочалися активні штурми ворогом Робинського виступу. Кацапи намагаються зайти в саме Роботине, бої йдуть за опорний пункт південніше села. Кацапи продавили оборону пд-зх Вербового, тривають стабілізаційні заходи. ️Без введення резервів, може скластися погана ситуація — це розуміють і наші, і ворог.
США на данный момент выделили 67,71 млрд евро Евросоюз как сообщество выделил 77,18 млрд евро, без учёта помощи каждой из стран Германия выделила 22,06 млрд евро без учёта помощи в рамках ЕС и 41 млрд евро в общей сложности
Всего страны мира перевели Украине с начала войны 244,88 млрд евро. Из них 124,78 млрд пошли на финансовую поддержку, 104,26 млрд — на военные нужды, 15,84 млрд — на гуманитарные цели. С декабря платежи из США прекратились.
Волинь написав:Читаєм конституцію повністю. Які обовязки мають громадяни? Всі зациклились на своїх правах, але забули що права закінчуються там де починаються обовязки.
Государство в своей деятельности ограничено правами человека и создает условия для реализации этих прав, то есть гарантирует права. “Демократия – это когда люди управляют людьми во имя людей” - Авраам Линкольн. Но сейчас не об этом, вопрос был в другом. Как знатока Конституции хочу спросить. Каким законом введен запрет на конституционное право свободы передвижения, свободный выбор места жительства, право свободно оставлять территорию Украины?
Стаття 64 Конституції України
Данная статья лишь оговаривает возможность ограничений, но она их не реализует.