Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 68576858685968606861 ... 14460>
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 13:02

detroytred ,

Вітаю! Ба як вчасно я зазирнув на вогник.

А мене часто називають Богом. Так і кажуть «Боже, знову ти!»
:D
Якщо можна, то не треба оті на сторінки важкосприймаєблі перепалки))
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 13:37

Investor_K написав:
  Hotab написав:А мене часто називають Богом.

Я коли у новорічну ніч вітав Вас з Новим Роком саме так і написав. Досі не розумію, чому мене тоді на тиждень забанили.

Я тоді писав вам в ОП , щоб пояснити детальніше вам незрозуміле, але коли побачив, що ви прочитаєте через тиждень аж, а через 3 дні мене вже не буде поблизу вас, то видалив. Отак ви залишились без відповіді і страждаєте другий місяць. Проте невирішуємих питань нема.

Якщо це правда, то потужно. Може бути шкандаль:

Зображення
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 14:16

❗️Діти ухилянтів не зможуть вступати до ВНЗ, – член Комітету оборони і нацбезпеки Івченко.

Крім того, він заявив, що законопроєкт планують проголосувати до річниці вторгнення рф.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 14:19

Xenon написав:
❗️Діти ухилянтів не зможуть вступати до ВНЗ, – член Комітету оборони і нацбезпеки Івченко.

Крім того, він заявив, що законопроєкт планують проголосувати до річниці вторгнення рф.

Діти у відповіді за батьків?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 916 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 14:27

Державна спекуляція

Xenon написав:

може батьківських прав лишати одразу :mrgreen: :?:
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 14:29

Letusrock
ні, нехай дехто продовжує просовувати саме рашистські наративи - логічно. ні, треба їх викорінювати.

й що через півроку стало правдою?. якщо кацапи Бахмут брали скільки разів, в віддали його саме тоді, коли про це було заявлено.

оцей лозунг - все брешуть - використовують якраз брехуни, яким не розуміють, що є люди які не брешуть. й якщо ви не бачите різниці між тотальною брехнею та пропагандою Раші, й можливим дозуванням інфо, яке є в українських чи західних ЗМІ, - то ви теж інструмент саме рашистських ІПСО;)

ніхто так писати не буде, бо якщо вам відома інфо, на підставі якої можна оцінити, коли треба було виводити - то вона має обмежений доступ.

ось про це треба писати
Україна звернулася до ООН і Червоного хреста через розстріл Росією поранених бійців ЗСУ на Зеніті в Авдіївці

й тикати носом всіх шукачів хароших руських. Раша - це той же ХАМАС, тільки більший й ще з ядерною зброєю. й зробити з ним треба теж саме. це має бути мета всіх розвинених країн. й рано чи пізно вони це зроблять - питання, скільки ще людей ращисти встигнуть вбити до того часу...

й так про ІПСО - 1500 полонених в Авдіївці - це факт? чи військовополонені на збитому Іл?..
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 14:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:просовувати саме рашистські наративи

в чому мій наратив?

Shaman написав:й що через півроку стало правдою?

провал контрнаступу, який читався ще до його початку, беззаконня від ТЦК, бусифікація, про яку спочатку волали "брехня, вороже іпсо", утопічність та безнадійність кордонів-91 та війни до останнього, ефект від санкцій, і т.д.

Shaman написав:й тикати носом всіх шукачів хароших руських.

а хто їх шукає? я особисто вживу ніколи не бачив жодного руського, ні хорошого ні поганого (хіба десь на вулицях Європи, але перехожі не відсвічували що вони руські)

Shaman написав:Раша - це той же ХАМАС, тільки більший й ще з ядерною зброєю. й зробити з ним треба теж саме. це має бути мета всіх розвинених країн

хіба я це оспорюю? але ж не голими руками українців

Shaman написав:1500 полонених в Авдіївці - це факт? чи військовополонені на збитому Іл

за полонених Авдіївки щось пропустив
а стосовно Іл незрозумілою була позиція нашої сторони що й породило різні версії
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 15:20

Японія надасть України фінансову допомогу на 12,1 мільярда доларів. Грант на 4,7 мільярда доларів надійде до кінця цього місяця.
Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
https://www.epravda.com.ua/news/2024/02/19/710119/
Це не 100 млрд., як писалося раніше, але й не 100 млн. :wink:

Ostrv
То есть теперь количество не желающих вернуться увеличится. Как то начинают беспокоить слова можновладцив про возрождение Украины с помощью приглашенных сомалийцев с нигерийцами.

"Сомалі" у нас не буде, не переймайтеся. Коли виженемо кацапів, приєднаємось до ЄС, то все стане на свої місця. Відновлення піде шляхом використання цифрових технологій, а це не потребує великої кількості людей. До речі, вже зараз в ЄС (зокрема, в Німеччині) дуже затребуваний досвід України щодо цифрових трансформацій.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 15:39

Xenon написав:

Офіс простих рішень робить все, щоб молодь виїзджала із країни і навчалася у безплатних вишах Німеччіни, Чехії, Словакії та т.і.
Я аж бачу цей перелік документів для абітурієнтів:
- 4 фото
- медична довідка
- військовий квиток батька
Востаннє редагувалось whois2010 в Вів 20 лют, 2024 15:44, всього редагувалось 1 раз.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 20 лют, 2024 15:44

Hotab написав:
  Investor_K написав:
  Hotab написав:А мене часто називають Богом.

Я коли у новорічну ніч вітав Вас з Новим Роком саме так і написав. Досі не розумію, чому мене тоді на тиждень забанили.

Я тоді писав вам в ОП , щоб пояснити детальніше вам незрозуміле, але коли побачив, що ви прочитаєте через тиждень аж, а через 3 дні мене вже не буде поблизу вас, то видалив. Отак ви залишились без відповіді і страждаєте другий місяць. Проте невирішуємих питань нема.

Якщо це правда, то потужно. Може бути шкандаль:

Зображення

“Покоління “Х”… Присвячується чоловікам народжених в 1970-80-х роках. Не знаю як це покоління модно і правильно називається, але мова йде про безполєзну, в принципі, частину суспільства — чоловіків середнього віку. Ось цих лисуватих, в обтягуючих пивне пузко майках, любителей недорогих забігайлівок і зручних сандалій.

В усіх війнах ХХ століття, включно з глобальними конфліктами, як от І та ІІ Світові війни, середній вік військового становив 25-26 років. В роки І світової людей старше 40 років взагалі не призивали. Під час ІІ Світової війни потреба в мобілізаційному ресурсі була величезна і в арміях, які несли найбільші втрати в піхоті, середній вік поступово зростав. Українська армія під час ІІ Світової війни була однієї з наймолодших. Середній вік повстанця в 1940-х роках був менше 25. Воїнів, які мали поважний вік 45+ в українському війську в 1940-х роках було лише 0,2%. Це здається абсолютно фантастичним в реаліях нашої передінсультної, беззубої банди, яку хтось вдягнув в камуфляж і назвав збройними силами. Звичайно, за останні півстоліття тривалість життя чоловіків стрімко зросла (не так стрімко як жінок, але все ж таки) і тепер середній вік військового у світі близько 30 років. Це школота в порівнянні з українськими воєваками у яких середній вік з часів ІІ світової війни виріс з 25 до 43 років. А тепер згадаємо, що в Україні тривалість життя чоловіків за останнє півстоліття виросла лише на 7 років і на сьогодні є найнижчою в Європі. Навіть до війни, з трьох сорокалітніх чоловіків до пенсії могли дожити тільки двоє. В наш час, в кращому випадку, доживе один. Ті хто виживуть на війні, будуть помирати швидше через поранення, контузії, болячки та алкоголізм, ті хто відсиділися в тилу, ховаючись від ТЦК, будуть помирати від стресу. Через 15-20 років зустріти десь у парку на лавочці дідуся з газетою буде майже неможливо. Ціла культура чоловіків похилого віку щезне. Не буде кому розказувать, що атмосфернік краще за турбіну, що голосувати треба за Юльку і Гітлєр таки вижив і тепер переховується в Антарктиді.

Хоча будуть і позитивні наслідки — різко зменшаться соціальні витрати, скоротяться витрати пенсійного фонду, впадуть ціни на нерухомість. Тому не дуже й жалко. Все одно їх цінність для суспільства сумнівна, тому переваги перевершать втрати. Останнє маскулінне покоління. Покоління Х. Одночасно читається як “Х” і як “Ікс”.

Шкандаль з чого? А що не правильно він написав? Чувак приколовся з наших реалій, вирвано з тексту. Он тут пишуть форумчани з фронту про новобранціс 54-57 років...
Востаннє редагувалось d44 в Вів 20 лют, 2024 15:45, всього редагувалось 1 раз.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 68576858685968606861 ... 14460>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість