Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 18841885188618871888 ... 2891>
Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 19:33

fox767676 написав:А Нова Зеландія
не відпетляє
и там "не далеко", в пока не дотонувшем Науру, у каждого первого окажется рашастанское второе гражданство
flysoulfly

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 19:36

fox767676 написав:Наш седативний Джеймс Бонд казав що тільки Швейцарія на вболівальній скам'ї
залишиться
это когда антиглобалисты взорвут там все тоннели "наружу" и перевалы?
flysoulfly

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 19:37

А чего же вы ушами хлопали?
Сегодня еду по Анталии (это такой курорт на Средиземном море, в котором любой - подчеркиваю «любой» украинец - за честно или не честно заработанные 50 000$ мог купить себе готовую под ключ квартиру 1+1 с полным ремонтом и частично мебелью (в кухне и прихожей), а также частично с бытовой техникой (варочная поверхность, духовой электрический шкаф и вытяжка) - так вот, еду по Анталии, а меня на моей Хонде, прошедшей уже по всем почти странам Европы 340 000 км, обгоняет такой белый весь из себя BMW x5 новенький беленький и номера особые - из Днепра - АЕ0003КТ
- таким авто в Турции привелегия: можно ездить со скоростью 200 км в час, чтобы первым быть на красном сигнале; можно перестраиваться из ряда в ряд по 20 раз за одну минуту.
- именно они - настоящие герои, ибо показывают полякам, и не только, кто в их стране настоящий хозяин.
akurt

Подякував: 3999 раз.
Подякували: 1443 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 19:47

akurt написав:Сегодня еду по Анталии (это такой курорт на Средиземном море .
.
.
.
:)
без обид, но просто навеяло фразу из культового старого мультика:
"Прилетаю я как-то на Таити... А вы не были на Таити? Так вот, прилетаю я как-то на Таити..." :D
Востаннє редагувалось flysoulfly в Сер 21 лют, 2024 19:47, всього редагувалось 1 раз.
flysoulfly

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 19:47

flysoulfly написав:(а Вы злой :) )
прикольно: Нигде (Niğde) — город, административный центр ила Нигде в центральной части Турции

Честное слово, я не злой. И реально очень добрый. И реально всегда помогал и помогаю словом и делом людям.
Но только при условии, что люди могли и хотели слушать.
Ну а не могли, или не хотели - что было чаще - то уж не моя проблема.
Именно поэтому на сегодня я легко и просто ежедневно общаюсь с нашими людьми и в Анталии, и в Виннипеге, и в Берлине, и в Тулузе, и в Лондоне, и в Бангкоке, и в Майями, и в Сан Франциско, и в Днепре, и во Львове, и…

Про город Niğde слышал, но не был.
В понедельник 4 марта улетаю по важным делам в Анкару, в тот же день на самолете вернусь, гляну где это… авто оставляю на паковке аэропорта - 80 лир или примерно 100 гривен - не самые большие деньги… зато удобно…
Востаннє редагувалось akurt в Сер 21 лют, 2024 19:54, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 19:52

akurt написав:А чего же вы ушами хлопали?
Сегодня еду по Анталии (это такой курорт на Средиземном море, в котором любой - подчеркиваю «любой» украинец - за честно или не честно заработанные 50 000$ мог купить себе готовую под ключ квартиру 1+1 с полным ремонтом и частично мебелью (в кухне и прихожей), а также частично с бытовой техникой (варочная поверхность, духовой электрический шкаф и вытяжка) - так вот, еду по Анталии, а меня на моей Хонде, прошедшей уже по всем почти странам Европы 340 000 км, обгоняет такой белый весь из себя BMW x5 новенький беленький и номера особые - из Днепра - АЕ0003КТ
- таким авто в Турции привелегия: можно ездить со скоростью 200 км в час, чтобы первым быть на красном сигнале; можно перестраиваться из ряда в ряд по 20 раз за одну минуту.
- именно они - настоящие герои, ибо показывают полякам, и не только, кто в их стране настоящий хозяин.

В українців хазяїв нема, що зараз війна і доводить, а заздрити - погано для здоровʼя)
Скоро на білих БМВ будуть розсікати кацапи з іранцями - сподіваюсь це не викличе ментального вашого супротиву)
І да машину після 300 тисяч все ж таки треба поміняти - але розумію що дорого)
Як ексвласник двох нових БМВ x 5 - скажу що перестраюватися на них на швидкості за 160 не варто - це не седан)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 20:27

cherchiltank написав:І да машину після 300 тисяч все ж таки треба поміняти - але розумію що дорого)

Це дуже цікава тема: авто за кордоном.
Тут головне не рахувати себе за того, хто ніби-то розбирається в авто та може давати поради іншим.
Слухайте пораду корисну, а не пустопоржню, як від вас завжди:
а) в моєї родині завжди у власності два авто - мені та жінці.
б) всі авто, які я купував - "з нуля" в автосалоні.
в) останнє з двох авто в родині куплено 20 грудня 2021 року - оформлено звісно на жінку - це гібрид однієї з найвідоміших марок. Куплено готівкою за 38 000 доларів (реально не готівкою, а перерахуванням на рахунок Продавця - офіційного ділера - важливо, що НЕ в кредит).
г) продано в жовтні 2023 року з простої причини, про яку вам розповість пан барабашов - як я знаю реально обізнаний в автівках - "поїздив 2 роки - в тому числі частково Європою - намотав 28 000 км - продай, пока дають з профітом ПЛЮС 1000 доларів."
Я не помилився: поїздив 2 роки - наїздив 28 000 км - дають профіт ПЛЮС 1000 доларів - продай.
Я так і зробив. На момент продажу на спідометрі було 28 120 км. Купив хлопець років 30.
Гроші перерахував прямо у нотаріуса з свого рахунка на рахунок моєї жінки. Ніякої готівки та перерахунків. За експертизу ту переоформлення проплатив Покупець.

Так що повчати будете себе.
Мене - не треба.

Ну а поки іжджу тимчасово на перевіреній та надійні (перехрещуся: сьогодні замовив на фірмовому СТО одну гумову прокладку за 10 доларів в один вузол - почало просочуватися мастило) і реально з пробігом десь 340 000 км...
2-3-4 лютого проїхав на ній маже без зупинки за маршрутом: Австрія - Словенія - Хорватія - Сербія - Болгарія - Туреччина (Стамбул- Анталія)...

Всім автовласникам - відсутність проблем!
Востаннє редагувалось akurt в Сер 21 лют, 2024 20:34, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 20:31

akurt написав:
  cherchiltank написав:І да машину після 300 тисяч все ж таки треба поміняти - але розумію що дорого)

Це дуже цікава тема: авто за кордоном.
Тут головне не рахувати себе за того, хто ніби-то розбирається в авто та може давати поради іншим.
Слухайте пораду корисну, а не пустопоржню, як завжди:
а) в моєї родині завжди у власності два авто - мені та жінці.
б) всі авто, які я купував - "з нуля" в автосалоні.
в) остнаннє з двох авто в родині куплено 20 грудня 2021 року - це гібрид однєї з найвідоміших марок. Куплено готівкою за 38 000 доларів (реально не готівкою, а перерахуванням на рахунок Продавця - офіційного ділера).
г) продано в жовтні 2023 року з простої причини про яку вам розповість пан барабашов - як я знаю реально обізнаний в автівках - "поїздив 2 роки - в тому числі частково Європою - намотав 28 000 км - продай, пока дають з профітом ПЛЮС 1000 доларів."
Я не помилився: поїздив 2 роки - наїздив 28 000 км - дають профіт ПЛЮС 1000 доларів - продай.
Я так і зробив.

Так що повчати буде себе.

Про моє нове авто - як куплю - і обом"язково "з нуля" і з салону - повідомлю.
Гадаю пізньою весни або влітку.
Ну а поки іжджу тимчасово на перевіреній та надійні (перехрещуся: сьогодні замовив одну гумову прокладку за 10 доларів в один вузол) і реально з пробігом десь 340 000 км...
2-3-4 лютого проїхав на ній маже без зупинки за маршрутом: Австрія - Словенія - Хорватія - Сербія - Болгарія - Туреччина (Стамбул- Анталія)...

Всім автовласникам - відсутність проблем!

Тут головне не видавати авто за 38 тисячі Туреччині за хорошу марку) авто в Туреччині хорошої марки дороге)
Я мав у власності за 23 роки за кермом - 10 нових авто - але лише на одному проїхав 115 тисяч км - тому говорити можу)
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 20:36

cherchiltank написав:Тут головне не видавати авто за 38 тисячі Туреччині за хорошу марку) авто в Туреччині хорошої марки дороге)
Я мав у власності за 23 роки за кермом - 10 нових авто - але лише на одному проїхав 115 тисяч км - тому говорити можу)

Майте у пісні - та у ві сні - все що завгодно.
Авто в Туречичні дійсно не дешеві - тут є додатковий податок на авто - до 80% від базової ціни постачальника (Наприклад, Тойота - не важливо - хоче продати авто за 100 000 лір - податок 80% - получається 180 000 лір плюс ПДВ 20% - роздрібна ціна - вже 216 000 лір - цифри наведено умовні, просто для прикладу ціноутворення);
Сьогодні був в автосалонах Хонди та КІА - сподобалася КІА Ev6 - ціну не дивився - собі таку б взяв.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 21 лют, 2024 20:42, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 21 лют, 2024 20:40

akurt написав:
  cherchiltank написав:Тут головне не видавати авто за 38 тисячі Туреччині за хорошу марку) авто в Туреччині хорошої марки дороге)

Майте у пісні - та у ві сні - все що завгодно.

Вам також не хворати, краще розкажіть що там в трендах курортного сезону - є щось краще по ціні якості ніж глорія? І чи не буде травень як у тому році з водою в 19 градусів?
cherchiltank

Профіль

#<1 ... 18841885188618871888 ... 2891>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор