и там "не далеко", в пока не дотонувшем Науру, у каждого первого окажется рашастанское второе гражданство
|
|
![]() А чего же вы ушами хлопали?
Сегодня еду по Анталии (это такой курорт на Средиземном море, в котором любой - подчеркиваю «любой» украинец - за честно или не честно заработанные 50 000$ мог купить себе готовую под ключ квартиру 1+1 с полным ремонтом и частично мебелью (в кухне и прихожей), а также частично с бытовой техникой (варочная поверхность, духовой электрический шкаф и вытяжка) - так вот, еду по Анталии, а меня на моей Хонде, прошедшей уже по всем почти странам Европы 340 000 км, обгоняет такой белый весь из себя BMW x5 новенький беленький и номера особые - из Днепра - АЕ0003КТ - таким авто в Турции привелегия: можно ездить со скоростью 200 км в час, чтобы первым быть на красном сигнале; можно перестраиваться из ряда в ряд по 20 раз за одну минуту. - именно они - настоящие герои, ибо показывают полякам, и не только, кто в их стране настоящий хозяин. ![]() ![]() без обид, но просто навеяло фразу из культового старого мультика: "Прилетаю я как-то на Таити... А вы не были на Таити? Так вот, прилетаю я как-то на Таити..." ![]() Востаннє редагувалось flysoulfly в Сер 21 лют, 2024 19:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Честное слово, я не злой. И реально очень добрый. И реально всегда помогал и помогаю словом и делом людям. Но только при условии, что люди могли и хотели слушать. Ну а не могли, или не хотели - что было чаще - то уж не моя проблема. Именно поэтому на сегодня я легко и просто ежедневно общаюсь с нашими людьми и в Анталии, и в Виннипеге, и в Берлине, и в Тулузе, и в Лондоне, и в Бангкоке, и в Майями, и в Сан Франциско, и в Днепре, и во Львове, и… Про город Niğde слышал, но не был. В понедельник 4 марта улетаю по важным делам в Анкару, в тот же день на самолете вернусь, гляну где это… авто оставляю на паковке аэропорта - 80 лир или примерно 100 гривен - не самые большие деньги… зато удобно… Востаннє редагувалось akurt в Сер 21 лют, 2024 19:54, всього редагувалось 1 раз.
![]()
В українців хазяїв нема, що зараз війна і доводить, а заздрити - погано для здоровʼя) Скоро на білих БМВ будуть розсікати кацапи з іранцями - сподіваюсь це не викличе ментального вашого супротиву) І да машину після 300 тисяч все ж таки треба поміняти - але розумію що дорого) Як ексвласник двох нових БМВ x 5 - скажу що перестраюватися на них на швидкості за 160 не варто - це не седан)
![]() Це дуже цікава тема: авто за кордоном. Тут головне не рахувати себе за того, хто ніби-то розбирається в авто та може давати поради іншим. Слухайте пораду корисну, а не пустопоржню, як від вас завжди: а) в моєї родині завжди у власності два авто - мені та жінці. б) всі авто, які я купував - "з нуля" в автосалоні. в) останнє з двох авто в родині куплено 20 грудня 2021 року - оформлено звісно на жінку - це гібрид однієї з найвідоміших марок. Куплено готівкою за 38 000 доларів (реально не готівкою, а перерахуванням на рахунок Продавця - офіційного ділера - важливо, що НЕ в кредит). г) продано в жовтні 2023 року з простої причини, про яку вам розповість пан барабашов - як я знаю реально обізнаний в автівках - "поїздив 2 роки - в тому числі частково Європою - намотав 28 000 км - продай, пока дають з профітом ПЛЮС 1000 доларів." Я не помилився: поїздив 2 роки - наїздив 28 000 км - дають профіт ПЛЮС 1000 доларів - продай. Я так і зробив. На момент продажу на спідометрі було 28 120 км. Купив хлопець років 30. Гроші перерахував прямо у нотаріуса з свого рахунка на рахунок моєї жінки. Ніякої готівки та перерахунків. За експертизу ту переоформлення проплатив Покупець. Так що повчати будете себе. Мене - не треба. Ну а поки іжджу тимчасово на перевіреній та надійні (перехрещуся: сьогодні замовив на фірмовому СТО одну гумову прокладку за 10 доларів в один вузол - почало просочуватися мастило) і реально з пробігом десь 340 000 км... 2-3-4 лютого проїхав на ній маже без зупинки за маршрутом: Австрія - Словенія - Хорватія - Сербія - Болгарія - Туреччина (Стамбул- Анталія)... Всім автовласникам - відсутність проблем! Востаннє редагувалось akurt в Сер 21 лют, 2024 20:34, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Тут головне не видавати авто за 38 тисячі Туреччині за хорошу марку) авто в Туреччині хорошої марки дороге) Я мав у власності за 23 роки за кермом - 10 нових авто - але лише на одному проїхав 115 тисяч км - тому говорити можу)
![]() Майте у пісні - та у ві сні - все що завгодно. Авто в Туречичні дійсно не дешеві - тут є додатковий податок на авто - до 80% від базової ціни постачальника (Наприклад, Тойота - не важливо - хоче продати авто за 100 000 лір - податок 80% - получається 180 000 лір плюс ПДВ 20% - роздрібна ціна - вже 216 000 лір - цифри наведено умовні, просто для прикладу ціноутворення); Сьогодні був в автосалонах Хонди та КІА - сподобалася КІА Ev6 - ціну не дивився - собі таку б взяв. Востаннє редагувалось akurt в Сер 21 лют, 2024 20:42, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|