|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 21 лют, 2024 09:39
Sense Bank В приложении нигде не указано, что эта оплата перешла в рассрочку. Может прошло мало времени и информация обновится. Или это произойдёт , когда заберу товар?
-
IGNAT
-
-
- Подякував: 1742 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 лют, 2024 09:54
IGNAT написав:В приложении нигде не указано, что эта оплата перешла в рассрочку. Может прошло мало времени и информация обновится. Или это произойдёт , когда заберу товар?
Розстрочка буде оформлена в дату проходження операції по рахунку (2-3 дні від дати проведення операції) - вона відобразиться в окремому меню Розстрочки в розділі Продукти. Якщо потрібно, то можу переглянути статус оформлення, напишіть нам на пошту help@sensebank.com.ua і в темі листа вкажіть номер запиту 6034597. Ваш друг та помічник, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1414 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 21 лют, 2024 10:32
IGNAT, усе буде добре. Просто чекайте. Розстрочка буде оформлення навіть до фактичного отримання товару.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1137 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 21 лют, 2024 16:12
Наразі ви можете спостерігати проблеми із проведенням операцій в Sense SuperApp, можуть не проходити перекази з картки на картку, поповнення мобільного, або ж перекази за реквізитами 😢 Це пов’язано з технічною проблемою в роботі застосунку, але наші спеціалісти вже займаються розв’язанням проблеми та скоро все працюватиме як годинничок ⌚ Про відновлення роботи сповістимо вас в цьому чаті 😊 Перепрошуємо за ці непередбачені складнощі й витрачений час 🙌 Ваш друг та помічник, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 21 лют, 2024 19:19
Sense Bank написав:Наразі ви можете спостерігати проблеми із проведенням операцій в Sense SuperApp, можуть не проходити перекази з картки на картку, поповнення мобільного, або ж перекази за реквізитами 😢 Це пов’язано з технічною проблемою в роботі застосунку, але наші спеціалісти вже займаються розв’язанням проблеми та скоро все працюватиме як годинничок ⌚ Про відновлення роботи сповістимо вас в цьому чаті 😊 Перепрошуємо за ці непередбачені складнощі й витрачений час 🙌 Ваш друг та помічник, Володимир 💎 upd:фууух, ну і вечір був, але ми вже піднялися та працюємо далі. Розрахунки фізичною карткою працюють без проблем, так само як і поповнення. А також операції проводяться без помилок у застосунку 🤜🤛 Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 22 лют, 2024 01:25
Не можу зайти у веб-версію Sense Super App (чи як правильно називається веб-версія). Класична "Невідома помилка".
Це зараз у всіх так чи лише мені "пощастило"?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Чет 22 лют, 2024 01:32
Искатель написав:веб-версію Sense Super App (чи як правильно називається веб-версія)
SSA - это мобильное приложение. У него по-определению нет веб версии. Есть отдельный потихонечку доламываемый продукт под названием My Sense Bank, бывший MAB.
-
moveton
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 697 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Чет 22 лют, 2024 04:43
moveton написав: otshelnick1 написав: Howl написав:Также валютная карта в евро выпускается только в Visa
дивно... У мене віртуальна карта в євро - mastercard
По логике того, что VISA оперирует только с долларом, а MC мультивалютная, так и должно быть: евро только MC. Но выше упоминалась некая "евровой визы невысокого класса". Чудны дела...
Ну, не знаю. Я недавно получила в этом банке в Белом пакете € - Виза, а $ - Мастеркард. И как такое может быть, исходя из утверждений, которые выше?
-
Oльga1
-
-
- Подякував: 140 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 05:02
Искатель написав:Не можу зайти у веб-версію Sense Super App (чи як правильно називається веб-версія). Класична "Невідома помилка". Це зараз у всіх так чи лише мені "пощастило"?
Веб-версия (не приложение) теперь по аналогии со старым называться “My Sense Bank”. Хороший раньше сервис был… А вот приложение, по отзывам на Гугл Плей, неважное. Это правда?
-
Oльga1
-
-
- Подякував: 140 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 лют, 2024 15:30
Oльga1 в нём очень часто что то идёт не так (с), ну или ваш запрос съедает крокодил (с) 
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2