Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 68786879688068816882 ... 14374>
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 14:23

andrijk777 написав:
  V2 написав:Єдине, що я дійсно зрозумів за ці 10 років війни - що ніякої справедливості в світі нема, не було і ніколи не буде.
І саме тому треба боротися.
Вчора я дізнався про смерть в Авдіївці чудового молодого хлопця, музиканта, блискучого воїна 3 ошбр з позивним "Маестро". Ми познайомилися, коли з друзями приїхали їм грати на фронт під Бахмут. Він був дуже крутим, вчився на тромбоніста в консерваторії, нещодавно одружився. Хотів зробити про нього матеріал. Не встиг...
І його смерть мене підкосила і серце від цього болить аж ніяк не менше, ніж боліло 10 років тому, коли я побачив прострілену блакитну каску Устима Голоднюка.
Сорі - так і не звик за ці роки до цього трешу. Хоча скільки, здавалось би, людей вже загинуло і ще загине.
Яка може бути справедливість, коли ці 2 молодих, талановитих, гарних хлопця загинули з різницею в 10 років? Невже ми не могли якось це все відвернути, підготуватися, передбачити? Як можна бути такими сліпими, щоб і через 10 років молоді талановиті хлопці мали гинути через те, що хтось надто тупий і плюгавий, щоб думати головою і брати на себе відповідальність хоч за щось?
Чому вони?
А не наприклад виплодок татаров?
Який розповідав, що Устима вбили самі майданівці, вірно служив янику і який зараз допомагає людині, яка в момент Майдану витанцьовувала для рашистів в Кремлі, а зараз має нахабство щось там говорити про Майдан?
І цей татаров - живіший всіх живих, у нього все ок.
Де ж ця грьобана справедливість?

А як там всі чільні діячі того режиму, включаючи яника? Вони всі живі, при баблі, чудом 2 роки тому не повернулися на російських багнетах до влади. Чекають на новий заход.
Може, і є якісь там далекодіючі закони карми. Які наздоженуть кожного, хто діє зло. Може, це вдарить по їх дітях чи ще якось там. Але людське життя - надто коротке. Щоб просто перевірити, чи це дійсно так.
Тому так - ніякої визначеної справедливості для конкретної людини в конкретному житті нема. Інакше би на місці рашки вже була би величезна, заповнена сіркою й лайном ущелина без дна.
Але вона сама по собі не з'явиться.
Як і не з'явиться вона для всіх, хто після Майдану допомагав тікати керівнику чорної роти беркутні Садовнику, який допоміг відродитися ригам, дав їм зайти до Ради, наплодити нові телеканали, претендувати на владу в країні. Це так - для справедливості та об'єктивності.
Так ось - до чого це я.
Ми не можемо знати і не знаємо, коли і як все закінчиться.
Але я особисто знаю напевно - якщо зупинитись, то тоді зло переможе. І ніхто ніколи ні за що не відповість.
Так є хоч якийсь шанс. Що завдяки діям тих, хто завжди знав відповідь на питання: "хто я" і чому недостатньо "просто перестати стріляти" та прибирати "лінію разграніченія в сваєй галавє", зло хоч трохи відступить або не зможе захопити одразу все.

Я більше не задаю питань про те, чи є шанс на нормальне життя. Цілком приймаю, що життя мого покоління піде в топку цієї війни. І ми ніколи не вийдемо з цього безкінечного лютого.
Але зупинитись - ще страшніше. Бо це - визнати торжество зла у всіх його проявах.
Від дрібних бісів типу згаданого татарова чи подоляка - і до головного диявола в кремлі.

Тому так - залишається тільки боротися. До кінця. Бо тільки так в усьому цьому кривавому десятирічному бойовиську є смисл.
І шанс на те, що хоч хтось відповідатиме за вчинене.
Але буде це тільки тоді, коли хтось це зробить своїми руками.
В ніяке боже провидіння я більше не вірю. Ясно, що все це зло коять люди, конкретні люди.
І все одно не приймаю, чому Устима чи Маестро більше нема.
Тому - все самі.
Вічна пам'ять всім, хто поліг в нашій війні. Від Небесної Сотні і до тих, хто прямо зараз тримає фронт.
Хоча і пам'ять ця буде існувати тільки в тому випадку, якщо ми її збережемо.
https://espreso.tv/poglyad-geroi-pomira ... kh-zhivikh

Якщо "ніякої справедливості в світі нема, не було і ніколи не буде" то чому ви не розглядаєте варіант загибелі України?
Фактично весь ваш пост можна замінити словами "перемога або смерть". Чому ви не розглядаєте варіант "або смерть"?
Це все б нічого але реальність така що українці(тотальна більшість) з вами не погоджуються. Вони вибирають третій варіант - злиняти.
Звалили з України мільйони, а загинули на фронті десятки тисяч.
"Зберігати пам'ять" будуть в Канадах, Польщах і т.д.
"Пам'ятник Небесній Сотні встановили в Канаді, в замін знесеному в Києві" - як вам така новина в 2034 році?

Є ще одна сторона .
Це ті ,хто буде з квітами зустрічати .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 14:43

ЛАД написав:Нет, конечно, не только Укроборонпромом.
Вообще-то, в сообщении говорится о коалиции по поставке беспилотников, в которую входят много стран. Из заметки не очень ясно, но думаю, что этот миллион будет произведен всей коалицией.
И второе. Вы думаете, что эти "200 компаний частников" "сами крутятся как могут" бесплатно? Ну да, такие, которые делают 10 штук в месяц, возможно. Но они погоды не делают. Те, у которых серьёзный выпуск наверняка финансируются. Как Вы думаете, кто их финансирует? Ахметов, Порошенко, Пинчук? Сильно сомневаюсь. Наверно. всё же государство.

https://glavcom.ua/country/incidents/uk ... 79618.html
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 14:47

mephala ,

то ваші проблеми що ви настільки зашорені що гадаєте що джерелом інформації може бути тільки інет.

Джедай, ти не надто обнаглів вирішувати, хто зашорений , і хто має які джерела інформації?
Я в Києві, будемо змагатись, у кого більше джерел?
Hotab

Подякував: 399 раз.
Подякували: 2430 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 14:51

Hotab написав:mephala ,

то ваші проблеми що ви настільки зашорені що гадаєте що джерелом інформації може бути тільки інет.

Джедай, ти не надто обнаглів вирішувати, хто зашорений , і хто має які джерела інформації?

Рад Вітати !
Здоров,я і Удачі .
Роздрат на форумі такий , що з валютной гілки сюди знатоків перебросили .
Деяким голосливим порадили селфі з окопу сбросити .
Востаннє редагувалось холява в Чет 22 лют, 2024 14:53, всього редагувалось 2 разів.
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 14:52

vt313 написав:
  mephala написав:а этот миллион будет сделан именно Укроборонпромом?
Или вы уже 200 компаний часников которые сами крутятся как могут приписали заслугу власти?

То, что это частники, которые крутятся как могут,- это правильно.
И в этом есть заслуга власти.

тогда в том что работает атб тоже заслуга власти?
хотелось бы тогда узнать в чем именно выражается заслуга власти.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 14:54

ЛАД написав:Наверно. всё же государство.

т.е. в одном месте вы пишите уверенно что это заслуга власти а тепер наверное. хм.
есть достоверная инфа сколько было пусть не произведено лично оборонпромом а хотя бы профинансировано из бюджета?
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 15:00

Hotab написав:mephala ,

наглость это у вас считать что другие ничего не знают и вести разговор другими людьми с менторскими замашками. приземлитесь.
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 15:27

mephala написав:тогда в том что работает атб тоже заслуга власти?
хотелось бы тогда узнать в чем именно выражается заслуга власти.

В принципе работа атб, тоже заслуга власти. Но это больше условности.

Власть создала условия, что эти частники занялись этой продукцией.
Что будет потом, это вопрос, но это будет потом.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 15:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Німецький Бундестаг відхилив пропозицію про постачання Україні крилатих ракет Taurus
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 лют, 2024 15:50

ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:
  vt313 написав:Из 4 продавцов все вывезли деньги. Это много.
Или так, из 172 628 продавцов 4 вывели деньги. :(

Треба дивитись статистику і те що відбувається поряд у реальному житті.

Вивід грошей йде, це важко заперечувати. Так же як і виведення грошей з депозитів.
З особистих спостережень, при декількох візитах в банки кожен раз після нового року, було декілька людей які знімали валютні депозити, або переоформлювали з дружиною, причому це були люди у яких вони лежали довго, тому що ці люди проходили ідентифікацію, що відбувається раз в декілька років. Такого до нового року не було.
Це так спостереження, для статистики.

По официальным данным сумма депозитов растёт. Причём как у физиков, так и у "суб'єктів госпо­дарювання"

Странно: в соседней ветке пишут -- падает
В лютому гривневі депозити в банківській системі продовжили скорочуватися. За перші 6 днів зафіксовано скорочення на 10 млрд. грн. Якщо так піде і далі загальне скорочення гривневих вкладів за підсумками січня-лютого становитиме мінус 100 млрд. грн.

Ситуація з чистим відтоком банківських депозитів виглядає ще більш загрозливою, якщо врахувати, що банківські рахунки клієнтів продовжують поповнюватися за рахунок фінансування фіскального дефіциту, а гривнева готівка в обігу продовжує скорочуватися.
Так, в січні операції Держказначейства (фінансування фіскального дефіциту) призвели до росту ліквідності банківської системи на 32,3 млрд. грн.
Поряд з цим, гривнева готівка в обігу за січень 2024 р. скоротилася на 12 млрд. грн.
Однак, в підсумку операції клієнтів призвели до чистого відтоку гривневих депозитів з банківської системи на 51,3 млрд. грн.
Основний напрям спрямування відтоку депозитів – купівля готівкової іноземної валюти та оплата імпорту.
https://www.facebook.com/10000218437818 ... 322010474/
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 68786879688068816882 ... 14374>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему