V2 написав:Єдине, що я дійсно зрозумів за ці 10 років війни - що ніякої справедливості в світі нема, не було і ніколи не буде. І саме тому треба боротися. Вчора я дізнався про смерть в Авдіївці чудового молодого хлопця, музиканта, блискучого воїна 3 ошбр з позивним "Маестро". Ми познайомилися, коли з друзями приїхали їм грати на фронт під Бахмут. Він був дуже крутим, вчився на тромбоніста в консерваторії, нещодавно одружився. Хотів зробити про нього матеріал. Не встиг... І його смерть мене підкосила і серце від цього болить аж ніяк не менше, ніж боліло 10 років тому, коли я побачив прострілену блакитну каску Устима Голоднюка. Сорі - так і не звик за ці роки до цього трешу. Хоча скільки, здавалось би, людей вже загинуло і ще загине. Яка може бути справедливість, коли ці 2 молодих, талановитих, гарних хлопця загинули з різницею в 10 років? Невже ми не могли якось це все відвернути, підготуватися, передбачити? Як можна бути такими сліпими, щоб і через 10 років молоді талановиті хлопці мали гинути через те, що хтось надто тупий і плюгавий, щоб думати головою і брати на себе відповідальність хоч за щось? Чому вони? А не наприклад виплодок татаров? Який розповідав, що Устима вбили самі майданівці, вірно служив янику і який зараз допомагає людині, яка в момент Майдану витанцьовувала для рашистів в Кремлі, а зараз має нахабство щось там говорити про Майдан? І цей татаров - живіший всіх живих, у нього все ок. Де ж ця грьобана справедливість? А як там всі чільні діячі того режиму, включаючи яника? Вони всі живі, при баблі, чудом 2 роки тому не повернулися на російських багнетах до влади. Чекають на новий заход. Може, і є якісь там далекодіючі закони карми. Які наздоженуть кожного, хто діє зло. Може, це вдарить по їх дітях чи ще якось там. Але людське життя - надто коротке. Щоб просто перевірити, чи це дійсно так. Тому так - ніякої визначеної справедливості для конкретної людини в конкретному житті нема. Інакше би на місці рашки вже була би величезна, заповнена сіркою й лайном ущелина без дна. Але вона сама по собі не з'явиться. Як і не з'явиться вона для всіх, хто після Майдану допомагав тікати керівнику чорної роти беркутні Садовнику, який допоміг відродитися ригам, дав їм зайти до Ради, наплодити нові телеканали, претендувати на владу в країні. Це так - для справедливості та об'єктивності. Так ось - до чого це я. Ми не можемо знати і не знаємо, коли і як все закінчиться. Але я особисто знаю напевно - якщо зупинитись, то тоді зло переможе. І ніхто ніколи ні за що не відповість. Так є хоч якийсь шанс. Що завдяки діям тих, хто завжди знав відповідь на питання: "хто я" і чому недостатньо "просто перестати стріляти" та прибирати "лінію разграніченія в сваєй галавє", зло хоч трохи відступить або не зможе захопити одразу все. Я більше не задаю питань про те, чи є шанс на нормальне життя. Цілком приймаю, що життя мого покоління піде в топку цієї війни. І ми ніколи не вийдемо з цього безкінечного лютого. Але зупинитись - ще страшніше. Бо це - визнати торжество зла у всіх його проявах. Від дрібних бісів типу згаданого татарова чи подоляка - і до головного диявола в кремлі. Тому так - залишається тільки боротися. До кінця. Бо тільки так в усьому цьому кривавому десятирічному бойовиську є смисл. І шанс на те, що хоч хтось відповідатиме за вчинене. Але буде це тільки тоді, коли хтось це зробить своїми руками. В ніяке боже провидіння я більше не вірю. Ясно, що все це зло коять люди, конкретні люди. І все одно не приймаю, чому Устима чи Маестро більше нема. Тому - все самі. Вічна пам'ять всім, хто поліг в нашій війні. Від Небесної Сотні і до тих, хто прямо зараз тримає фронт. Хоча і пам'ять ця буде існувати тільки в тому випадку, якщо ми її збережемо. https://espreso.tv/poglyad-geroi-pomira ... kh-zhivikh
Якщо "ніякої справедливості в світі нема, не було і ніколи не буде" то чому ви не розглядаєте варіант загибелі України? Фактично весь ваш пост можна замінити словами "перемога або смерть". Чому ви не розглядаєте варіант "або смерть"? Це все б нічого але реальність така що українці(тотальна більшість) з вами не погоджуються. Вони вибирають третій варіант - злиняти. Звалили з України мільйони, а загинули на фронті десятки тисяч. "Зберігати пам'ять" будуть в Канадах, Польщах і т.д. "Пам'ятник Небесній Сотні встановили в Канаді, в замін знесеному в Києві" - як вам така новина в 2034 році?
Є ще одна сторона . Це ті ,хто буде з квітами зустрічати .
ЛАД написав:Нет, конечно, не только Укроборонпромом. Вообще-то, в сообщении говорится о коалиции по поставке беспилотников, в которую входят много стран. Из заметки не очень ясно, но думаю, что этот миллион будет произведен всей коалицией. И второе. Вы думаете, что эти "200 компаний частников" "сами крутятся как могут" бесплатно? Ну да, такие, которые делают 10 штук в месяц, возможно. Но они погоды не делают. Те, у которых серьёзный выпуск наверняка финансируются. Как Вы думаете, кто их финансирует? Ахметов, Порошенко, Пинчук? Сильно сомневаюсь. Наверно. всё же государство.
то ваші проблеми що ви настільки зашорені що гадаєте що джерелом інформації може бути тільки інет.
Джедай, ти не надто обнаглів вирішувати, хто зашорений , і хто має які джерела інформації? Я в Києві, будемо змагатись, у кого більше джерел?
Рад Вітати ! Здоров,я і Удачі . Роздрат на форумі такий , що з валютной гілки сюди знатоків перебросили . Деяким голосливим порадили селфі з окопу сбросити .
Востаннє редагувалось холява в Чет 22 лют, 2024 14:53, всього редагувалось 2 разів.
mephala написав:а этот миллион будет сделан именно Укроборонпромом? Или вы уже 200 компаний часников которые сами крутятся как могут приписали заслугу власти?
То, что это частники, которые крутятся как могут,- это правильно. И в этом есть заслуга власти.
тогда в том что работает атб тоже заслуга власти? хотелось бы тогда узнать в чем именно выражается заслуга власти.
т.е. в одном месте вы пишите уверенно что это заслуга власти а тепер наверное. хм. есть достоверная инфа сколько было пусть не произведено лично оборонпромом а хотя бы профинансировано из бюджета?
vt313 написав:Из 4 продавцов все вывезли деньги. Это много. Или так, из 172 628 продавцов 4 вывели деньги.
Треба дивитись статистику і те що відбувається поряд у реальному житті.
Вивід грошей йде, це важко заперечувати. Так же як і виведення грошей з депозитів. З особистих спостережень, при декількох візитах в банки кожен раз після нового року, було декілька людей які знімали валютні депозити, або переоформлювали з дружиною, причому це були люди у яких вони лежали довго, тому що ці люди проходили ідентифікацію, що відбувається раз в декілька років. Такого до нового року не було. Це так спостереження, для статистики.
По официальным данным сумма депозитов растёт. Причём как у физиков, так и у "суб'єктів господарювання"
Странно: в соседней ветке пишут -- падает
В лютому гривневі депозити в банківській системі продовжили скорочуватися. За перші 6 днів зафіксовано скорочення на 10 млрд. грн. Якщо так піде і далі загальне скорочення гривневих вкладів за підсумками січня-лютого становитиме мінус 100 млрд. грн.
Ситуація з чистим відтоком банківських депозитів виглядає ще більш загрозливою, якщо врахувати, що банківські рахунки клієнтів продовжують поповнюватися за рахунок фінансування фіскального дефіциту, а гривнева готівка в обігу продовжує скорочуватися. Так, в січні операції Держказначейства (фінансування фіскального дефіциту) призвели до росту ліквідності банківської системи на 32,3 млрд. грн. Поряд з цим, гривнева готівка в обігу за січень 2024 р. скоротилася на 12 млрд. грн. Однак, в підсумку операції клієнтів призвели до чистого відтоку гривневих депозитів з банківської системи на 51,3 млрд. грн. Основний напрям спрямування відтоку депозитів – купівля готівкової іноземної валюти та оплата імпорту. https://www.facebook.com/10000218437818 ... 322010474/