Shaman написав:проблема, що контрабасом займаються представники Прикордонної служби - це найбільший сюр...
Памятаєте який був срач Свинарчук/Гладковський.... там також була контробанда для доставки необхідних авіачастин з педерації.... Тобто педераційникам робили гірше - нам (Україні) краще..
Точно так само і тут В цигарках 70% ціни=податки , Україна податки отримала( цигарки з акцизами , тобто виготовлені легально і продані легально) По-друге - українців цими цигарками не труїла... То нехай тепер Орбан бореться з тим що ці цигарки продадуть в Угорщині( а гроші отримала Україна)
А как их без мадьярских акцизных марок продавать будут, там же нет такого крышуемого ОБЭПом опта, как у нас на Озёрке, да и в рознице проверки со стукачами по любому есть...В Пеште цыгане из под полы их продают? Маржа позволяет тут брать по 90грн пачку Винстона и продавать её там намного дешевле легальных?
freeze написав:Возможно большинство плохо понимают ситуацию. 152 мм снарядов у нас практически не осталось, весь совковый металлолом у нас реально стал металлоломом. 155 мм натовских практически не поступает. Вообще-то в адеквате кто-то понимает как воевать ? Да, просто как нож через масло войдут и выйдут
А сами Д30/Д20 минимум 40летней давности не становятся металлололом из-за износа стволов, казёнников и затворов, ведь эти детали под именно эти гаубицы вроде у нас не делают? За рашку не в курсе.
freeze написав:Возможно большинство плохо понимают ситуацию. 152 мм снарядов у нас практически не осталось, весь совковый металлолом у нас реально стал металлоломом. 155 мм натовских практически не поступает. Вообще-то в адеквате кто-то понимает как воевать ? Да, просто как нож через масло войдут и выйдут
Американці розуміють це також Ukraine Situation Report: U.S. Warns Of Looming “Catastrophic” Arms Shortage The latest predictions about Ukrainian weapons shortages — especially artillery ammunition — paint a bleak picture for Kyiv.
Мені цікаво інше невже з 2015 року не можна було побудувати елементарну лінію по випуску таких снарядів ? Це ж навіть не ракети робити. Західні партнери теж по хорошому могли б допомогти облаштувати в катакомбах Одеси чи десь на заході такі виробничі лінії за два останні роки.
Вышло видео ударов по липецкому металлургическому заводу, обратите внимание,что это уже очень существенные дроны. Это не те, которые окна выбивают. Вспышки и взрывы серьёзные.
stm написав:Блин, я думала шутка. Туск же четко сказал приезжайте делегацией когда уже обговорим вопросы в Варшаве... Куда делись все адекватные люди в команде... Ладно.
В курсі звідки риба гниє? Про шапіто, клоунів і т.і. писати не буду це і так видно не лише нам і не лише полякам на жаль ... Я би на місці Шмигаля не витримав би такої ганьби і звільнився би, бо надзвичайно психологічно важко розумній людині бути під керівництвом .... Мені страшно читати прогнози Фріза якого я дуже поважаю, бо вони ... збуваються.
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Суб 24 лют, 2024 09:05, всього редагувалось 2 разів.
antey1969 написав:Политика Президента и Правительства по отношению к нашим мигрантам ("отдайте нам их пособия, мы сами распределим", "создайте им сложности с интеграцией" и т.д.) за рубежом начинает работать. Все предсказуемо. В последние дни инициативная группа в нашем городке предложила завтра выйти на улицу с флагами Украины, чтобы поддержать страну в связи с тем, что исполняется ровно два года с начала войны с россией. Желающих поддержать эту демонстрацию оказалось чуть, большинство инициаторов банально проигнорировали, некоторые прямо посылали в известном направлении. Поздравляю наших керманычей, они своего таки добились... Печально, но таковы теперь реалии.
в Одесі і досі в деяких містах слухають русню (і тв і музику), серед мешканців окупованих селищ -завжди є колаборанти (так було у всі часи)
стосовно вас і ваших мигрантів-нам в Україні реально до ноги чи ви там ходите з флагами , чи ні. Якщо донатите на ЗСУ (дрони/тепляки/авто)-це добре...а флаги і плакати "миру мир" залиште хорошим руським...бо це не на що не впливає(окрім вашого особистого сумління-що ви підтримуєте Україну)-нам це не потрібно
по вашим допомогам-заспокойтесь, спите спокійно...ніхто вас їх не позбавить, немає взагалі такого механізму, тому ви саме себе лякаєте і до речі, сьогодні вже 2 роки з вторгнення- пора йти працювати (досі сидіти на шиї у країн ЄС), діти і старі-інше питання
hume написав:Если жена первого секретаря посольства
Сам придумав - сам роздмухав? А якщо місцевий бомж просто печатку власноруч виготовлену поставив?
доброго ранку! Ви розумієте які дії ви виправдовуєте ?
Хто сказав що я виправдовую? Я просто зменшую амплітуду розхитування човна під назвою Україна... Точно так само я робив коли писав про ТЦК/бусизацію, які я не оправдовую , але які не є армагедоном....
antey1969 написав:Желающих поддержать эту демонстрацию оказалось чуть, большинство инициаторов банально проигнорировали, некоторые прямо посылали в известном направлении.
Ви пишете у минулому часі, хоча сама подія відбудеться завтра. Якщо особисто ви нікуди не хочете йти, то для чого ви пишете від імені всіх людей?
У меня завтра дежурство. Инициативная группа собиралась дважды на этой неделе. Результат я описал. Естественно, что кто-то завтра выйдет. Но реакция большинства весьма показательна. "...а для чого ви пишите..." - ок, могу не писать. Уверен, завтра в Телемарафоне будет репортаж из Берлина с красивыми ракурсами типа многотысячной толпы. Вам понравится.
мне пох*р на ваші демонстрації, треба снаряди і ще раз снаряди
пуйло похвастав- на 2024 мордор планує виробництво 3млн снарядів