Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 69186919692069216922 ... 14420>
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 16:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:Захід розуміє всі ризики не зупинення Раші.

От тут я сильно сумніваюсь. Навіть на заході України не розуміють всіх ризиків, не кажучи вже про Берлін чи Париж...
Дюрі-бачі

Подякував: 887 раз.
Подякували: 637 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 16:33

ЛАД написав:
  stm написав:---------------------------
ЛАД
  stm написав:....... покупать вооружения по ставке 3% мы сможем, не поверите, это меньшая проблема чем непоставки вооруженний в принципе.
.........

1. Откуда 3%?
2. За какие средства мы сможем покупать оружие в достаточных количествах?----------------------------------
Следующие страны Балтии это факт :) что бы не вводить 5 поправку. Кредит МВФ где-то по таким ставкам :)

Что факт?
3% по кредиту МВФ - возможно. К сожалению, не нашёл цифру.
А на второй вопрос? Кредита МВФ явно не хватит, + он, вроде, предназначен не для этого.

Добавлю о 3%.
1. МВФ планирует заработать на кредитовании Украины по новой программе 6.9% годовых в твердой валюте. Это просто грабительские проценты. Например, ЕС по своей программе на 18 млрд евро не будет брать с нас проценты вплоть до конца 2027 года, а Канада по траншу на 2.4 млрд канадских долларов будет брать только 1.5%. Да и наши банки финансируют Украину под 2.5% в евро и 4.85% в долларе (конечно, на более короткие, чем МВФ сроки, но все же). Так с какой радости МВФ, который еще и условия там всякие выставляет, финансирует нас под ожидаемую ставку в 6.9%?

https://minfin.com.ua/2023/04/18/104274098/
Цифра не от официального лица - руководителя аналитического отдела Concorde Capital Александра Паращия (прямая ссылка на него - https://www.facebook.com/100008920419539/posts/pfbid02sCMB185PdZDYfUSpZQNcthyG9A1Yu1dBDGvz7zfuPWTviUKhBUnfDNPajxLjNKdwl/?mibextid=Nif5oz).
Есть и другая:
"Одними из самых дорогих кредитов, взятых Украиной с начала войны оказались кредиты МВФ. Их обслуживание в 2023 году обойдется в около 8% годовых", - написал он.

"Для сравнения: кредит от Франции полученный Украиной в ноябре 2022 г. имеет фиксированную доходность в 1,04% годовых, кредит от Японии в июне 2022 года - 1,0% годовых, кредит от Канады в апреле 2023 года - 1,5% годовых", - отметил Данилишин.

https://www.unian.net/economics/finance/samye-vysokie-procenty-chto-ne-tak-s-kreditami-ot-mvf-dlya-ukrainy-12454725.html
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 16:37

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:Захід розуміє всі ризики не зупинення Раші.

От тут я сильно сумніваюсь. Навіть на заході України не розуміють всіх ризиків, не кажучи вже про Берлін чи Париж...

не плутайте населення та державне та військове керівництво.

можливо, дивлячись на те, як Раша захоплює Бахмут чи Авдіївку, військові розуміють, що коли Раша зустрінеться з армією, озброєною сучасною зброєю, то на фарш її перетворять досить швидко. але це їм не завадить страхати цивільну владу й вибивати собі фінансування :D

але залишається ядерний шантаж. якщо Раша захопить Прибалтику чи наприклад почне пускати дрони на Польщу - що вони будуть робити? насправді, щось зроблять, але влада не хочу доводити ситуацію, коли треба приймати такі нелегкі рішення.

й я чекаю, коли Європа дістане свій джокер, якщо США почне дуркувати з НАТО 8)
Shaman

Подякував: 768 раз.
Подякували: 1627 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 17:14

stm написав:
С кем оркостан готов к переговорам и условия?
Да, сейчас вся линия активно уже не прогибается, а рушиться. Но это не условия переговоров, это позиция что бы прогнуть.
Брать большие города где каждое окно может стрелять не так просто, при условии что мы наростим количество падающих самолётов.
Да, учитывая что я в Киеве а вы в каком-то селе у самой линии фронта моя позиция паскудная, основанная на ваших костях.
ноно .
не каркайте. За кості говорити прєждєврємєнно.
вони не будуть брати города. Вони візьмуть города за яйця. Страх перед ракетами це одне а страх кабів , і обстрілів градами це інше.
Я не в селі а місті Оріхів і як на некайфову сторону дніпра містечко нічо так. Якби його перенести кудись на буковину могло б жити...
Щодо києва він мені не нравиться. З нього хіба андріївський узвіз забрав би чернівці. Ну іще вднх нічо так... но для чернівців мталінський ампір то занадто. І коли там лазив там пиришки пупоришки з колонок грало. Нічо не маю проти Насті. Но блін, ви там ващє чуйство стіля потіряли? :oops:
Но не про то... не знаю як то понятніше обяснити. Тут де я людей в обріз. Тут з танка дістають. А там де з автомата може прилетіти, людей зара менше ніж треба в 3 рази і народ втомлений . та й буйні вже вилетіли з ігри.
Якшо все буде без змін, однаковий темп тиску на нас то десь днів 10 і те шо було смішним плодом удару на мелітополь , Україна здасть. Песіміздю? Можливо. Можливо там резерви і запас снарядів... можливо з півночі ще перекинуть армію... я про це нічого не знаю. Не мій рівень. Но признаків не бачу. Бачу за нами копають лінію оборони і мож хтось її займе. :roll:
це самий оптимістичний прогноз.
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 17:26

у російський полон потрапила невелика кількість бійців

При виході з Авдіївки Донецької області у зв'язку з оточенням міста російськимм загарбниками, у російський полон потрапила невелика кількість бійців Сил оборони України. Як передає кореспондент УНІАН, про це начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов сказав журналістам.

Зокрема, у нього запитали, чи відомо, скільки українських захисників потрапило у полон при виході з Авдіївки.

"Мені просто треба подивитися, цифра невелика", - сказав Буданов.

Також він сказав, що складено список українських бійців, які потрапили в полон.

"Це ніякі не тисячі. І не сотні", - сказав Буданов.
prodigy

Подякував: 3310 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 17:27

холява написав:Schmidt , BIGor Xenon підскажіть де зараз ви знаходитесь ?
На якому рубежі , може в шпиталі , може снаряди відвантажуєте ?

Стільки від вас пліток і ......(тримаю себе в рках )

Яких пліток? - тільки факти з посиланнями. Не подобається - спробуйте спростувати.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 17:30

Росіяни не окупували Ласточкине

Підрозділи Сил оборони України відійшли на західну околицю Ласточкиного на Авдіївському напрямку. Тривають запеклі бої.

"На Авдіївському напрямку підрозділи Сил оборони України відійшли на західну околицю населеного пункту Ласточкине, де зайняли підготовлені оборонні позиції", - заявив речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в коментарі УП.

Він також наголосив, що ворог постійно застосовує керовані авіабомби, артилерію, FPV-дрони для ударів по позиціях українських воїнів.

Трепке набрехав (бо читає русняві тг)
prodigy

Подякував: 3310 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 17:33

Дюрі-бачі написав:Можливо ще з якоїсь схованки дістануть кілька мільярдів, крім ФНБ.

Кілька мільярдів - це ніщо. Лише основна техніка (БМП, Танки, САУ) батальйонів/дивізіонів одної мотострілкової бригади коштує понад 600 млн доларів. Вся техніка бригади без запасу БК коштує понад мільярд доларів.
  Дюрі-бачі написав:Єдиний об'єктивний показник, який не можуть приховати - це курс рубля на чорному ринку. Поки його тримають - значить з фінансами все ок. Як він почне подвоюватись щомісяця - перемога близько.

Якщо курс хуюбля почне подовояватися щомісяця то це вже оркам капець
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 17:37

Banderlog написав:Я не в селі а місті Оріхів і як на некайфову сторону дніпра містечко нічо так. ..
Якшо все буде без змін, однаковий темп тиску на нас то десь днів 10 і те шо було смішним плодом удару на мелітополь , Україна здасть. Песіміздю? Можливо. Можливо там резерви і запас снарядів... можливо з півночі ще перекинуть армію... я про це нічого не знаю. Не мій рівень. Но признаків не бачу. Бачу за нами копають лінію оборони і мож хтось її займе. :roll:
це самий оптимістичний прогноз.

Я додам "оптимізму". Той воїн, який тут волав, що його тре замінити разом із побратимами, вже відступили на третю лінію, тобто першу і другу здали ворогу. Інформація від бійця, який зараз там знаходиться.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 лют, 2024 17:50

ЛАД, я так і не дочекався відповіді

pesikot написав:
  ЛАД написав:Тому я і голосував за Зе, який обіцяв мир, проти По, який ставив на війну (звісно, це не єдина причина).

І як, стався мир ? Чи ще більша війна ?

Чи ти, як завжди. Тут бачу, а тут не бачу
Проте "мненіє імєєшь по многім вопросам"
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 69186919692069216922 ... 14420>
Форум:
+ Додати