|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 26 лют, 2024 10:26
Підприємства «Укроборонпрому» за день до вторгнення отримали заспокійливий лист про існування плану дій, який так ніхто і не отримав.
За подписью Гусева.
Через два года Гусев едет послом в Азербайджан.
ПС Замечу от себя, что назначение в Такую страну может расцениваться как ссылка. Всегда в начале карьеры, или на закате отправляют в страны третьего эшелона. Правда климат зимой хороший.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 лют, 2024 10:45
-
Shaman
-
-
- Подякував: 767 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 26 лют, 2024 10:56
ЛАД написав:Тому я і голосував за Зе, який обіцяв мир, проти По, який ставив на війну (звісно, це не єдина причина).
Кумедно. Прикол в тому, що ви своїм голосом наблизили війну. Тому що, навіть незалежно від поглядів на підготовку Зелупого до війни, результат виборів - 73 проценти не готові захищати країну. Як результат - впевненість хуйла в швидкій перемозі і повномасштабне вторгнення.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2024 11:00
Кстати, возвращаясь к вопросу о производстве вооружений на экспорт. Вангую,что на шахеды стоит очередь и предприятие по их выпуску работает в 4ре смены. Раз уж мы в такой ситуации нужно осваивать военку.
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 лют, 2024 11:01
lapay написав: За оцінками експертів із протезування, кількість ампутантів в Україні близько 50 тисяч. Київська благодійна організація Houp Foundation оцінює кількість серйозних поранень, викликаних війною, у 200 тисяч осіб, і з них близько 10% серйозних травм зазвичай потребують ампутації, пише видання The Wall Street Journal
І всього 30 тис загиблих? Порошенко сказав, що зробив ризиковані інвестиції (200млн) в розробку пересувних РЕБ, які, слава богу (перехрестився) стали успішними. І почали падати кацапські ракети. Совпадєніє?
РЕБ коштує менше американської допомоги та ракет до їх зброї
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 26 лют, 2024 11:08
Shaman написав:чому у світі з терористами ніхто не домовляється?.
Мільйон доларів і гвинтокрил ні разу нікому не давали? Навіть євреї з хамасом домовлялись і будуть домовлятись, не зважаючи на розчленовані тіла цивільних, кацапи і чеченці теж. Для досягнення рпв нам не треба домовлятись з кацапами. Поки що не треба...
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2024 11:10
Мне уже начинает казаться, что это специально делается. Чтоб было больше отказников с нашей стороны. Один из вариантов устрашения Обычно такие преступления лечатся зеркальными действиями. Вы нас мы вас, на десятый раз они поймут и казни закончатся. Как зеркально разрушать экономическую инфраструктуру. Кстати, до сих пор не понимаю почему мы не поджигаем тайгу каждый июнь. Можно от международных конкурирующих компаний брать заказы на удары по металлургическим предприятиям, нефтеналивных терминалов, разной другой экономической приблуды, на которую поступят заказы. Все на нас зарабатывают и пытаются прогнуть, как поляки. Но что то я увлекся. К сожалению не знаю сколько должны расстрелять украинцев, чтоб мы отвечали зеркально. Чтоб нас боялись (на сейчас они нас по прежнему не боятся). Не буду повторятся про чеченцев, которые сделали всё, чтоб если не выиграть войну, то хотя бы чтоб их боялись и боятся их так, что до сих пор платят. Воюя с отморозками никогда не выиграть гуманными методами. Как алкаша по лестничной площадке ссущего на вашу дверь в хрущевке успокаивать возможным вызовом полиции. Пока плен у украинцев выглядит как прогулка на курорт, ну типа поубивали украинцев а потом, если что, сдадимся. Отсидим в плену с конфетами на десерт и домой.
Востаннє редагувалось hume в Пон 26 лют, 2024 11:24, всього редагувалось 3 разів.
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 лют, 2024 11:31
lapay написав: Shaman написав:чому у світі з терористами ніхто не домовляється?.
Для досягнення рпв нам не треба домовлятись з кацапами. Поки що не треба...
lapay, вам уже багато форумчан пояснювали, чому рпв із терористами не можна досягти. Досвід 8 років на Донбасі вас нічого не навчив? Ви покладаєте надії на ООН? Вже була резолюція ООН (і наче не одна) щодо питань зупинення агресії рф. Крім того, були і заклики, і погрози на адресу рф як від світових лідерів, так і від різних міжнародних організацій. І шо? Де рпв?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2024 11:45
fler написав:lapay, вам уже багато форумчан пояснювали, чому рпв із терористами не можна досягти. Досвід 8 років на Донбасі вас нічого не навчив? Ви покладаєте надії на ООН? Вже була резолюція ООН (і наче не одна) щодо питань зупинення агресії рф. Крім того, були і заклики, і погрози на адресу рф як від світових лідерів, так і від різних міжнародних організацій. І шо? Де рпв?
Ви ж, начебто, спілкуєтесь з іноземцями, а нічого, крім історії України 2014-2024 не знаєте? Всі війни, рано чи пізно, закінчуються рпв, ... до наступної війни. Поцікавтесь, як було досягнуто рпв в Кореї, коли Північ був за рпв, а Південь проти (нічого не нагадує?), і яка була роль ООН в досягнені рпв.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2024 12:03
freeze написав:fler написав:Сьогодні наше високе керівництво відвідало Херсонщину. Фріз, часом не до вас гості завітали?;)
Нет, не к нам, да и ни к чему нам тут высокое руководство, Залужный четко сказал это война в прямом эфире, дроны висят постоянно и снимают тебя, мы их, и высокое руководство пострадает, и мы под раздачу попадём. Вот вчера так сильно накрыли, интернет тоже накрылся, поэтому совершенно пропустил дискуссию после моего некорректного наезда на Диму. У меня действительно некоторые проблемы с головой, я об этом уже как то писал, приступы агрессии, бессонница, пью постоянно гидазепам, фенобут, буспирон, врачи прописали. Начмед уже несколько месяцев предлагает поехать на ВЛК. Но уехать на несколько недель бегать по врачам, бросив тут хлопцев в такой ответственный момент как-то некрасиво. Потерплю ещё немного.
в мене тож безсоння . І підтрушує. До війни теж було але зара прям хоть руки в кишенях носи. Перестав пити енергетики замість них снотворне і стараюсь давати фізичну нагрузку , гантелі , турнік . Раз на 3 дня грам 150 водяри. І в ранок після дежурства пиво. Банка. Алкоголь в довгостроковому періоді діє як депресант.ну його в пєнь. Але без водяри ні з ким потриндіть. Думаю якщо міг би бігати зранку то був б в нормі, тайчі ще прикольна штука. Думаю, на старість саме той спорт. Відео накачав. Но бісюча китайська хрєнь Надивлюсь веселих відео по моніторах.і потом спати не можу. Короч всі тут трохи тойво... як в книжці про Алісу— Ничего не поделаешь, — возразил Кот. — Все мы здесь не в своем уме — и ты, и я! — Откуда вы знаете, что я не в своем уме? — спросила Алиса. — Конечно, не в своем, — ответил Кот. — Иначе как бы ты здесь оказалась?Прикидатись надо нормальним. Побритість- це одразу мінус 40 процентів перегару, Застебнув ширінку - +25 процентів до вмєняємості. ... Книжку якусь про стоїків читаю, точніше намагаюсь читати)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1