|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 27 лют, 2024 11:12
Игорь Алексеевич написав:ЗЕ заявил, что раша готовит наступление конец мая, начало июня. У кого какие предположения где именно? Харьковское, Запорожское или продолжение на Донбассе?
Раз ви точно знаєте хто усім керує , то вам треба звернутись з питанням до американців .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 27 лют, 2024 11:17
холява написав: Игорь Алексеевич написав:ЗЕ заявил, что раша готовит наступление конец мая, начало июня. У кого какие предположения где именно? Харьковское, Запорожское или продолжение на Донбассе?
Раз ви точно знаєте хто усім керує , то вам треба звернутись з питанням до американців .
Байден начал путать Индию с Египтом, то про г.Запорожье он вообще не слышал и не знает где он находится. Там у них скоро начнётся своя веселуха. С 1 марта выходят они с отпусков и начнётся борьба за власть. Начинается сезон ля...ля...ля перед выборами.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 27 лют, 2024 11:23
З ранку ,після сніданку, зібралась дуже велика кількість авторітетних "патріотів" ,завершити приймання страв .
Яке тільки лайно сюди не тягнуть . Як на мене , до вподоби було повідомлення про " авторітета Наема " .
Ну , вам покраще стало ? Перетравилось , чи все ще печіння ?
Успіх тобі краще від дописів ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 27 лют, 2024 11:50
холява написав:Успіх тобі краще від дописів ?
Мені буде краще, коли обіцянки Холяви про "зачекай ще трошки/скоро приймуть закон і все буде/буде заміна тебе і побратимів..." - справдяться? Коли цей час настане? А покишо, я собі можу дозволити "чорний гумор", або і позитив(якщо мене тривалий час не підколюють) п.с. Успіх - вже реально і втомився, і дістало "робити за всіх"! ДВА РОКИ ПОЗАДУ!!! Тож, при першій нагоді - "буду зістрибувати з поїзда на ходу, який їде без зупинок і без кінечної зупинки прибуття!"
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 27 лют, 2024 13:41, всього редагувалось 2 разів.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 27 лют, 2024 11:55
Успіх написав: холява написав:Успіх тобі краще від дописів ?
Мені буде краще, коли обіцянки Холяви про "зачекай ще трошки/скоро приймуть закон і все буде/буде заміна тебе і побратимів..." - справдяться? Коли цей час настане? А покишо, я собі можу дозволити "чорний гумор", або і позитив(якщо мене тривалий час не підколюють) От наприклад, з позитиву(відносного) >>> Бачу, що по полях кидають колючку... привозять "зуби дракона"... - тобто, готуються... Правда, чомусь "зуби дракона" не поспішають розкладати, а так на купках і лежать... - може просто не вистачає "робочих рук"/техніки... Хоч і не дивно - так як Миколаївські жінки(і не тільки вони) ховають своїх чоловіків-тюфяків від ТЦК. А Успіх - вже реально і втомився, і дістало "робити за всіх"! ДВА РОКИ ПОЗАДУ!!! Тож, при першій нагоді - "буду зістрибувати з поїзда на ходу, який їде без зупинок і без кінечної зупинки прибуття!"
То що можно відповісти ? Першому читанні прийняли , друге вже невдовго , На ВР ляже велика відповідальність . Так що чекаємо . Я впевнений що ви будете найкращим радником для деяких форумчан .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 27 лют, 2024 12:09
Успіх Дуже велике бажання почути СІБАРІТА . Мені дуже невистачає інформації від цієй ЛЮДИНИ . Як читаєте моє ВАМ Вітання і побажання Здоров,я .
А ще Успіх , маю сказати , ЩО урусам І РОЗВІДНИКІВ НЕ ПОТРЕБУЄ .
Треба просто почитати що ви пишите . Де загородження , де мінували , ви все повідомляйте ! МОЖЕТЕ ЩЕ КООРДИНАТИ СКИНУТИ
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 27 лют, 2024 12:21
Игорь Алексеевич написав:ЗЕ заявил, что раша готовит наступление конец мая, начало июня. У кого какие предположения где именно? Харьковское, Запорожское или продолжение на Донбассе?
Скорее всего - везде и одновременно.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 916 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 лют, 2024 12:29
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:тому треба мати правильних друзів. а не брататися з кримінальною шушерою... а вас я так розумію, в такому б випадку розстріляли, як у тому анекдоті
Я вас не узнаю: вторая абсолютно логичная мысль за вечер  -- что случилось? -- так пресуха "пока еще легитимного" подействовала? Теперь продолжим: фильм -- это хорошо, но в реальности таких друзей, увы, не оказалось -- что делать будем? 
відходимо від головного. що намагаюсь я та інші донести до тих, хто все думає, що можна було якось домовитися. в 30х роках минулого сторіччя теж намагалися домовитися з одним диктатором - всі знають, чим це скінчилося. але чомусь зараз намагаються домовитися з іншим - навіть досвід інших не вчить? з певного моменту диктатури домовитися неможливо - невже так важко зрозуміти очевидне?.. за вашої логікою, французи тоді вчинили правильно, а срср - ні. хочу від вас це почути - потім й поговоримо про перемовини з Рашею...
>>> відходимо від головного. Да нет, именно к главному мы и подходим: к осознанию простого факта -- есть войны, которые невозможно выиграть. Парагвайская Великая война, Руина Хмельницкого... А уже осознав этот простой факт -- можно попытаться сравнить одно очевидне с другим 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 27 лют, 2024 12:35
_hunter , которые невозможно выиграть.
Мета може бути «не програти», а не обовʼязково «виграти» (що в вашому розумінні очевидно парад на червоній площі). Спитайте у Віталія, як він додав до свого імені «ангел». Вам вже час теж міняти hunter на hunted.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 27 лют, 2024 12:36, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2430 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 27 лют, 2024 12:36
whois2010 написав: Игорь Алексеевич написав:ЗЕ заявил, что раша готовит наступление конец мая, начало июня. У кого какие предположения где именно? Харьковское, Запорожское или продолжение на Донбассе?
Користуючись браков боєприпасів у української сторони, попруть по всій лінії в надії десь прорватися, а потім хлинути туди потоком. Московитів влаштує будь-який варіант: Харків, Херсон, Запоріжжя
Бутусов писал что нихрена не строится фортификация. Кошмар и ужас
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-