Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 69436944694569466947 ... 14371>
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 11:12

Игорь Алексеевич написав:ЗЕ заявил, что раша готовит наступление конец мая, начало июня. У кого какие предположения где именно? Харьковское, Запорожское или продолжение на Донбассе?

Раз ви точно знаєте хто усім керує , то вам треба звернутись з питанням до американців .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 11:17

холява написав:
  Игорь Алексеевич написав:ЗЕ заявил, что раша готовит наступление конец мая, начало июня. У кого какие предположения где именно? Харьковское, Запорожское или продолжение на Донбассе?

Раз ви точно знаєте хто усім керує , то вам треба звернутись з питанням до американців .
Байден начал путать Индию с Египтом, то про г.Запорожье он вообще не слышал и не знает где он находится. Там у них скоро начнётся своя веселуха. С 1 марта выходят они с отпусков и начнётся борьба за власть. Начинается сезон ля...ля...ля перед выборами.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 11:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

З ранку ,після сніданку, зібралась дуже велика кількість авторітетних "патріотів" ,завершити приймання страв .

Яке тільки лайно сюди не тягнуть .
Як на мене , до вподоби було повідомлення про " авторітета Наема " .

Ну , вам покраще стало ? Перетравилось , чи все ще печіння ?

Успіх тобі краще від дописів ?
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 11:50

За крок до перевороту думок©

холява написав:Успіх тобі краще від дописів ?
Мені буде краще, коли обіцянки Холяви про "зачекай ще трошки/скоро приймуть закон і все буде/буде заміна тебе і побратимів..." - справдяться?
Коли цей час настане?

А покишо, я собі можу дозволити "чорний гумор", або і позитив(якщо мене тривалий час не підколюють)

п.с.
Успіх - вже реально і втомився, і дістало "робити за всіх"!
ДВА РОКИ ПОЗАДУ!!!

Тож, при першій нагоді - "буду зістрибувати з поїзда на ходу, який їде без зупинок і без кінечної зупинки прибуття!"
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 27 лют, 2024 13:41, всього редагувалось 2 разів.
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 11:55

Успіх написав:
  холява написав:Успіх тобі краще від дописів ?
Мені буде краще, коли обіцянки Холяви про "зачекай ще трошки/скоро приймуть закон і все буде/буде заміна тебе і побратимів..." - справдяться?
Коли цей час настане?

А покишо, я собі можу дозволити "чорний гумор", або і позитив(якщо мене тривалий час не підколюють)

От наприклад, з позитиву(відносного) >>>
Бачу, що по полях кидають колючку... привозять "зуби дракона"... - тобто, готуються...
Правда, чомусь "зуби дракона" не поспішають розкладати, а так на купках і лежать... - може просто не вистачає "робочих рук"/техніки...
Хоч і не дивно - так як Миколаївські жінки(і не тільки вони) ховають своїх чоловіків-тюфяків від ТЦК.

А Успіх - вже реально і втомився, і дістало "робити за всіх"!
ДВА РОКИ ПОЗАДУ!!!

Тож, при першій нагоді - "буду зістрибувати з поїзда на ходу, який їде без зупинок і без кінечної зупинки прибуття!"

То що можно відповісти ?
Першому читанні прийняли , друге вже невдовго ,
На ВР ляже велика відповідальність .
Так що чекаємо .
Я впевнений що ви будете найкращим радником для деяких форумчан .
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 12:09

Успіх
Дуже велике бажання почути СІБАРІТА .
Мені дуже невистачає інформації від цієй ЛЮДИНИ .
Як читаєте моє ВАМ Вітання і побажання Здоров,я .

А ще Успіх , маю сказати , ЩО урусам І РОЗВІДНИКІВ НЕ ПОТРЕБУЄ .

Треба просто почитати що ви пишите .
Де загородження , де мінували , ви все повідомляйте !
МОЖЕТЕ ЩЕ КООРДИНАТИ СКИНУТИ
холява
2
Форумчанин року

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 12:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Скорее всего - везде и одновременно.
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 916 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 12:29

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:тому треба мати правильних друзів. а не брататися з кримінальною шушерою...

а вас я так розумію, в такому б випадку розстріляли, як у тому анекдоті

Я вас не узнаю: вторая абсолютно логичная мысль за вечер :shock: -- что случилось? -- так пресуха "пока еще легитимного" подействовала? :lol:
Теперь продолжим: фильм -- это хорошо, но в реальности таких друзей, увы, не оказалось -- что делать будем? :roll:

відходимо від головного.

що намагаюсь я та інші донести до тих, хто все думає, що можна було якось домовитися. в 30х роках минулого сторіччя теж намагалися домовитися з одним диктатором - всі знають, чим це скінчилося. але чомусь зараз намагаються домовитися з іншим - навіть досвід інших не вчить?

з певного моменту диктатури домовитися неможливо - невже так важко зрозуміти очевидне?..

за вашої логікою, французи тоді вчинили правильно, а срср - ні. хочу від вас це почути - потім й поговоримо про перемовини з Рашею...

>>> відходимо від головного.
Да нет, именно к главному мы и подходим: к осознанию простого факта -- есть войны, которые невозможно выиграть. Парагвайская Великая война, Руина Хмельницкого...

А уже осознав этот простой факт -- можно попытаться сравнить одно очевидне с другим :wink:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 12:35

_hunter ,
которые невозможно выиграть.

Мета може бути «не програти», а не обовʼязково «виграти» (що в вашому розумінні очевидно парад на червоній площі).
Спитайте у Віталія, як він додав до свого імені «ангел». Вам вже час теж міняти hunter на hunted.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 27 лют, 2024 12:36, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 399 раз.
Подякували: 2430 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 27 лют, 2024 12:36

whois2010 написав:

Користуючись браков боєприпасів у української сторони, попруть по всій лінії в надії десь прорватися, а потім хлинути туди потоком. Московитів влаштує будь-який варіант: Харків, Херсон, Запоріжжя

Бутусов писал что нихрена не строится фортификация. Кошмар и ужас
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 69436944694569466947 ... 14371>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему