|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 29 лют, 2024 02:09
akurt написав:Ось він сказав, що то є соціальна справедливість: заробив десь в 10 раз більше, ніж обиватель - поділися баблом в 10 разів більше і стань таким - як всі.
Що майже повністю нівелює прагнення професійно розвиватися та заробляти більше. Навіщо, якщо будеш отримувати на 100-200 євро більше, ніж нелегал соц. допомогу?
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 лют, 2024 07:33
Gastarbaiter написав:Що майже повністю нівелює прагнення професійно розвиватися та заробляти більше. Навіщо, якщо будеш отримувати на 100-200 євро більше, ніж нелегал соц. допомогу?
Тут дійсно є проблема. Дійсно здається, що один окремий індивід є «пограбованим». Тим вечором в тому ресторані того готеля під Віднем мені на думку прийшли саме ваші слова. Але подивіться на державу - в наведеному мною випадку це Австрія - в цілому: один з вищих рівнів розвитку. Тобто в результаті міцною і високорозвиненою є вся держава. Ось такий парадокс…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Чет 29 лют, 2024 10:46
akurt написав: Gastarbaiter написав:Що майже повністю нівелює прагнення професійно розвиватися та заробляти більше. Навіщо, якщо будеш отримувати на 100-200 євро більше, ніж нелегал соц. допомогу?
Тут дійсно є проблема. Дійсно здається, що один окремий індивід є «пограбованим». Тим вечором в тому ресторані того готеля під Віднем мені на думку прийшли саме ваші слова. Але подивіться на державу - в наведеному мною випадку це Австрія - в цілому: один з вищих рівнів розвитку. Тобто в результаті міцною і високорозвиненою є вся держава.Ось такий парадокс…
Тут Ви не праві, подивіться зараз на Німеччину - поступово країна деградує. Вони як робітники ну дуже повільні. Те саме відноситься до Австрії. Чого? Бо немає смислу людям вкалувати чи розвиватися. Відробив на пайку - і додому. Працюють як в совку "на отєбісь", тому і не вийшло у Сіменс або Нокіа зробити смартфон. Тут в Кракові дорогу будувала австрійська фірма Старбаг - бачив я це, вони реально недолугі і повільні як равлики. Ну і звичайно будували років 2-3.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1454 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 лют, 2024 11:15
Gastarbaiter написав: akurt написав:Ось він сказав, що то є соціальна справедливість: заробив десь в 10 раз більше, ніж обиватель - поділися баблом в 10 разів більше і стань таким - як всі.
Що майже повністю нівелює прагнення професійно розвиватися та заробляти більше. Навіщо, якщо будеш отримувати на 100-200 євро більше, ніж нелегал соц. допомогу?
А там особливо ніхто нічого не прагне. Нікуди не поспішають, не влаштовує тебе сервіс - іди броди, байдуже. Доставка? На тобі 2 неділі.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 29 лют, 2024 16:04
Бетон написав: Gastarbaiter написав: akurt написав:Ось він сказав, що то є соціальна справедливість: заробив десь в 10 раз більше, ніж обиватель - поділися баблом в 10 разів більше і стань таким - як всі.
А там особливо ніхто нічого не прагне. Нікуди не поспішають, не влаштовує тебе сервіс - іди броди, байдуже. Доставка? На тобі 2 неділі.
Сьогодні знічевʼя зробив два дзвінки. Перший в ВП одного жк в Києві. Спитав коли почнуть продавати місця в наземному паркінгу. Сказали, що приблизно через місяць, мовляв пул бажаючих вже є, мене записали і наберуть щойно справа рушить. Другий в польську фірму, що має зводити житло в районі де мешкаю і хочу купити. Дозвіл одержали в кінці минулого року, мали почати продажі на початку 2024. Телефонував їм втретє. Відповідь та сама - наберіть через пару місяців (від..бись). Крапка. Подібний сервіс всюди. На районі ходив в барбершоп. Працювали дві дівчини, одна типу власниця. Якось місяць приблизно тому без всяких там реверансів дівки зникають, замість них пару стажерів. На питання що сталось ніхто нічого. Люди стриглись у дівчат роками. В Польщі в останні пару років все так - піпл схаває.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 лют, 2024 17:16
Вони до сих пір користуються смс і поштою. Приходить повідомлення від УК на мило, на кшталт: приберіть самоход з чужого місця)). Через тиждень приберуть. У нас - в месенджер - 5 хвилин, всі все знають. А фінансовий контроль? За переказ п2п або в Канаді просто задвоєння операції на касі - блок, прокуратура. Рабство.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 29 лют, 2024 21:28
gonchik74 написав:Сьогодні знічевʼя зробив два дзвінки. Перший в ВП одного жк в Києві. Спитав коли почнуть продавати місця в наземному паркінгу. Сказали, що приблизно через місяць, мовляв пул бажаючих вже є, мене записали і наберуть щойно справа рушить. Другий в польську фірму, що має зводити житло в районі де мешкаю і хочу купити. Дозвіл одержали в кінці минулого року, мали почати продажі на початку 2024. Телефонував їм втретє. Відповідь та сама - наберіть через пару місяців (від..бись). Крапка. Подібний сервіс всюди. На районі ходив в барбершоп. Працювали дві дівчини, одна типу власниця. Якось місяць приблизно тому без всяких там реверансів дівки зникають, замість них пару стажерів. На питання що сталось ніхто нічого. Люди стриглись у дівчат роками. В Польщі в останні пару років все так - піпл схаває.
Мені норм місцевий сервіс, ну хіба що кур'єрська доставка і лікарі - це щось, але це всюди так.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 лют, 2024 21:30
Бетон написав:Вони до сих пір користуються смс і поштою. Приходить повідомлення від УК на мило, на кшталт: приберіть самоход з чужого місця)). Через тиждень приберуть. У нас - в месенджер - 5 хвилин, всі все знають.
Голубиною поштою? Бетон написав:А фінансовий контроль? За переказ п2п або в Канаді просто задвоєння операції на касі - блок, прокуратура. Рабство.
PIT за 2023 рік вже подали? Голубиною поштою будете відправляти?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 лют, 2024 21:32
BIGor написав: gonchik74 написав:Сьогодні знічевʼя зробив два дзвінки. Перший в ВП одного жк в Києві. Спитав коли почнуть продавати місця в наземному паркінгу. Сказали, що приблизно через місяць, мовляв пул бажаючих вже є, мене записали і наберуть щойно справа рушить. Другий в польську фірму, що має зводити житло в районі де мешкаю і хочу купити. Дозвіл одержали в кінці минулого року, мали почати продажі на початку 2024. Телефонував їм втретє. Відповідь та сама - наберіть через пару місяців (від..бись). Крапка. Подібний сервіс всюди. На районі ходив в барбершоп. Працювали дві дівчини, одна типу власниця. Якось місяць приблизно тому без всяких там реверансів дівки зникають, замість них пару стажерів. На питання що сталось ніхто нічого. Люди стриглись у дівчат роками. В Польщі в останні пару років все так - піпл схаває.
Мені норм місцевий сервіс, ну хіба що кур'єрська доставка і лікарі - це щось, але це всюди так.
Доставка - так. Мене днями якось не було вдома. Привезли коробку 900*600*200, 10 кг. Чувак роклою в квартиру заїхав. Добре, що паркетну дошку не захерачив) Сервіси - ну буквально всі в Україні більше клієнтоорієнтовані. А лікарі - так вся Європа це не для людей у яких є хвороби) як і Штати впринципі.
Востаннє редагувалось gonchik74 в Чет 29 лют, 2024 21:44, всього редагувалось 1 раз.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 лют, 2024 21:34
BIGor написав: Бетон написав:Вони до сих пір користуються смс і поштою. Приходить повідомлення від УК на мило, на кшталт: приберіть самоход з чужого місця)). Через тиждень приберуть. У нас - в месенджер - 5 хвилин, всі все знають.
Голубиною поштою? Бетон написав:А фінансовий контроль? За переказ п2п або в Канаді просто задвоєння операції на касі - блок, прокуратура. Рабство.
PIT за 2023 рік вже подали? Голубиною поштою будете відправляти?
право собственности ещё не получил. знач пит не нужен пока. хотя спасибо, что напомнили. настроение даже упало. я ж не пишу, что это неправильно. может это наоборот бережёт нервную систему
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2